24 studenoga, 2020

TUDOR Black Bay Fifty-Eight osvojio je nagradu “Challenge” na 2020 GPHG

TUDOR Black Bay Fifty-Eight Ref. 79030B-0001 - Mamic 1970

TUDOR Black Bay Fifty-Eight osvojio je “Challenge” nagradu na 2020 Grand Prix d’Horlogerie de Genève, čineći ju šestom nagradom koju je TUDOR osvojio u svojih osam godina sudjelovanja.

TUDOR BLACK BAY FIFTY-EIGHT

Black Bay Fifty-Eight “Navy Blue” dobio je ime po svojoj boji, ali i po godini 1958. u kojoj su predstavljeni prvi ronilački satovi TUDOR, referenca 7924 ili „Big Crown“, vodootporni do 200 metara (660 ft). Među ostalim estetskim nasljeđem ovog povijesnog sata, ovaj model nudi kućište promjera 39 mm u skladu s karakterističnim omjerima 1950-ih. Idealan za vitko zapešće i ljubitelje kompaktnijih satova i vintage stila, Black Bay Fifty-Eight “Navy Blue” nosi dugu tradiciju plavih sportskih satova TUDOR.

TUDOR Black Bay Fifty-Eight Ref. 79030B-0001 - Mamic 1970
TUDOR Black Bay Fifty-Eight Ref. 79030B-0001 © TUDOR

Šest posebnih značajki TUDOR Black Bay Fifty-Eight sata izdvajaju ga od ostalih kandidata za nagradu “2020 Challenge”. Novi Black Bay Fifty-Eight istaknuo se svojim 39 mm kućištem izrađenim u 316L nehrđajućem čeliku te zaobljenim mat brojčanikom koji krase kazaljke “pahulje” koje su zaštitni znak TUDOR ronilačkih satova od 1969., ispunjene sa svjetlećim materijalom Super-LumiNova® s ocjenom A. Pokreće ga manufakturni kalibar MT5402 sa silikonskom balansnom oprugom i rezervom snage od 70 sati, koji je certificirao COSC. Uz to, dolazi u tri opcije: čelična narukvica, plavi “soft touch” remen ili plavi tkani remen sa srebrnom trakom. Svaki TUDOR sat pokriven je i petogodišnjom prijenosnom garancijom bez potrebe za registracijom ili povremenim provjerama održavanja.

Posebne značajke novog Black Bay Fifty-Eight sata donijele su mu nagradu “Challenge” na 2020 Grand Prix d’Horlogerie de Genève.

TUDOR Black Bay Fifty-Eight Ref. 79030B-0001 - Mamic 1970
TUDOR Black Bay Fifty-Eight Ref. 79030B-0001 © TUDOR

GRAND PRIX D’HORLOGERIE DE GENÈVE

Stvorena 2001., Grand Prix d’Horlogerie de Genève (GPHG) je zaklada koja je 2011. prepoznata kao organizacija od javnog interesa. Glavna svrha Zaklade je istaknuti i godišnje nagraditi najznačajnije suvremene kreacije i promovirati urarstvo širom svijeta.

Objedinjujuća promotivna uloga GPHG kroz promociju godišnjeg natjecanja koje uključuje nekoliko stotina satova koji su se prodavali tijekom godine i dodjeljivanje najviših nagrada u ovoj domeni je značajna. Čineći to, doprinosi jačanju tradicije, vještina i vrijednosti švicarske – i zapravo univerzalne – kulture izrade satova. Svečana dodjela nagrada GPHG koja se održava u studenom svake godine privukla je elitne međunarodne predstavnike urarske profesije, ujedinjene u poštovanju najfinijih kreacija i dionika koji svakodnevno udišu vitalnost i kreativnost svijetu urarstva. Ovom prilikom dodjeljuju se dvadeset i više nagrada, uključujući “Aiguille d’Or”.

GPHG, nazivan “Oscarima” u industriji satova, je događaj koji se ne smije propustiti u urarskom kalendaru i jedan je od najpoznatijih medijskih izložbi u sektoru izrade satova.

TUDOR Black Bay Fifty-Eight Ref. 79030B-0001 - Mamic 1970
TUDOR Black Bay Fifty-Eight Ref. 79030B-0001 © TUDOR

Tudor katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog
Tudor Corner at Mamic 1970

Službeni Tudor distributer

Butik Mamić u Zagrebu ponosan je član svjetske mreže službenih Tudor distributera kojima je dozvoljena prodaja i održavanje satova Tudor. Potvrđujemo autentičnost Vašeg novog Tudor sata i podupiremo petogodišnje međunarodno jamstvo s potrebnim vještinama, tehničkim iskustvom i posebnom opremom.

Otkrijte više i posjetite nas u našem Tudor showroomu u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vas voditi kroz raspon Tudor kolekcija kako bismo Vam pomogli pronaći idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Pratite nas