07 prosinca, 2020

Luksuzne knjige u Mamić 1970

Catwalk Books - Mamic 1970

Luksuzne knjige svjetski poznatih izdavača Assouline, Taschen i teNeues od sada su dostupne u našem butiku u centru Zagreba u Ulici Frane Petrića 7.

Luxury Book Yves Saint Laurent Catwalk By Suzy Menkes, Olivier Flaviano - Mamic 1970

LUKSUZNE KNJIGE

Luksuzne knjige svjetski poznatih izdavača poput Assouline, Taschen i teNeues od sada možete pronaći našem butiku u centru Zagreba. Ove must-have knjige bogate su sadržajem i prekrasnim fotografijama te su lijep dodatak svakom stilski uređenom domu. Ove popularne knjige pronađite u našem butiku u centru Zagreba u Ulici Frane Petrića 7.

Istražite našu ponudu luksuznih knjiga na linku.

ASSOULINE
Ibiza Bohemia, Mykonos Muse, Capri Dolce Vita

Renomirani izdavač Assouline donosi popularne naslove kao što su “Ibiza Bohemia”, “Mykonos Muse” i “Capri Dolce Vita” koji su idealan odabir za ljubitelje putovanja i vrućih destinacija. Obogaćene živim fotografijama i pričama o neotkrivenim destinacijama probudit će vašu maštu i odvesti na uzbudljiva putovanja iz topline vašeg doma.

THAMES & HUDSON
Catwalk: Louis Vuitton, Dior, Yves Saint Laurent, Chanel i Prada

Iznimno popularne knjige o modnim kućama poput Louis Vuitton, Dior, Yves Saint Laurent, Chanel i Prada, zasigurno će oduševiti svaku modno osviještenu ženu. Biografije modnih kreatora, dosad neviđene fotografije kreacija i neobjavljene priče o inspiracijama, otkrit će vam svijet prestižne mode na jedinstven način.

TENEUES
The Watch Book Rolex, Golf: The Ultimate Book, Classic Cars Review

Luksuzne knjige izdavača teNeues predmet su želje svakog ljubitelja luksuznog životnog stila. U knjizi “The Watch Book Rolex” istražite uzbudljiv svijet najpoznatijeg urarskog brenda na svijetu, Rolex. Ova knjiga napisana je kroz pogled nezavisnog autora. Otkrijte najbolje svjetske rezorte u knjizi “Golf: The Ultimate Book” i uronite u svijet luksuznih i rijetkih automobila knjigom “Classic Cars Review” i “The Porsche 911 Book”.

ARTISAN
A Man And His Watch

Ako su vas osim samih satova oduvijek oduševljavale priče koje se vežu uz njih, nezaobilazna knjiga “A Man And His Watch” autora Matta Hraneka, koja na nevjerojatan način opisuje povezanost između vlasnika i sata kroz pregršt dirljivih avantura, savršen je odabir za vas.

A Man And His Watch By Matt Hranek - Mamic 1970

Istražite kolekciju luksuznih knjiga u našem butiku u centru Zagreba.

Pratite nas