DAMIANI

Nakit Damiani savršen je odraz talijanskog šarma i pristupa životu. Profinjen, bezvremenski i inovativan, ovaj nakit istodobno je jedinstven i uočljiv. Njegov svaki detalj predstavlja tradiciju i strast obitelji Damiani prema zlatarskoj umjetnosti koje traju već tri generacije. Nagrađivan raznim prestižnim nagradama poput Diamond International i Vogue Joyas, Damiani na najbolji način predstavlja oznaku „Made in Italy“.

D.Side

Zauvijek ujedinjeni najčišćim vrijednostima. U 2010., Damiani je proslavio deset godina uspjeha kolekcije D.Side uz solitaire koji su stvorili majstori zlatari i Brad Pitt. Prsten slavi ljubav: dva koncentrična kruga u bijelom zlatu i platini ujedinjeni su parovima dijamanata i ukrašeni solitaire dijamantom koji daje sjaj i blistavost.

Istražite kolekciju

Belle Époque

Grafički i elegantan dizajn nadahnut je i svijetom kinematografije, naizmjeničnim slijedom dijamanata baguette reza s rubinima, smaragdima i safirima koji stvaraju lijepu filmsku traku u kojoj svaki kadar bilježi nezaboravan trenutak.

Istražite kolekciju

Belle Époque Reel

Film i vizualna umjetnost, inspiracija iza originalnog Belle Époquea, postaju digitalni i suvremeni u kolekciji Belle Époque Reel. Kultni dragulji posvećeni novim trendsetericama, ambasadorima suvremenog, dinamičnog i inkluzivnog stila.

Istražite kolekciju

D.Icon

Dinamična, moderna i glamurozna: žena D.Icon izražava stil koji je izdvaja od svih ostalih. Elegantni dizajn tumači D od Damiani u modernoj obradi u bijelom zlatu i ružičastom zlatu ukrašeni dijamantom, dok pavé verzija sadrži dijamante punog reza.

Istražite kolekciju

Margherita

Dragulji kolekcije Margherita čuvari su susreta tradicije i suvremenog dizajna. Inspirirani prstenom koji je Enrico Grassi Damiani posvetio kraljici Margheriti početkom 1900-ih, oni spajaju mudrost i stručnost Valenzinih majstora zlatara u moderan stil.

Istražite kolekciju

Mimosa

Eksplozija boja uokvirena u tipičnom Damiani dizajnu: duša u raznim nijansama obuhvaćena je dizajnom koji je učinjen jedinstvenim posebnom izradom i pažljivim odabirom materijala.

Istražite kolekciju

Metropolitan

Obilježena zadivljujućim i modernim dizajnom, kolekcija Metropolitan je maksimalni izraz jednostavnog i profinjenog suvremenog ukusa. Dijamantni nakit dizajniran za nju i za njega, zvijezde u dinamičnom životu gdje vas Damiani nakit uzdiže iznad gomile.

Istražite kolekciju

Minou

Minou je klasična i kultna kolekcija kuće koja slavi spoj bijelog zlata ili platine s dijamantima. Nježan, profinjen i elegantan, dizajn ove kolekcije prepoznaje se po ekskluzivnom postavljenom “izdignutom” šesterokrakom ležištu dijamanta koji naglašava sjaj kamena s apsolutnom lakoćom.

Istražite kolekciju

Luce

Elegancija i privlačnost svjetlosti satkane u dragulju. Damiani kolekcija Luce uključuje dijamantne ogrlice i naušnice, tri prstena od dragog kamenja i narukvice koje sve slave blistavost dijamanta. Sa svojim četverokrakim ležištem, linija Luce predstavlja bezvremensku klasiku nakita.

Istražite kolekciju

Damiani Bridal

Poklonite svojoj ljubavi dragulj upečatljive ljepote kako biste proslavili čudo vaše ljubavi koja traje vječno. Damiani izrađuje dijamantni nakit i vjenčano prstenje gotovo stoljeće, te na najljepši način reinterpretira pojam tradicionalnog nakita, simbola obećanja vječne ljubavi, u suvremeno umjetničko djelo.

Istražite kolekciju

DIZAJN DAMIANI

Damiani moderan i inovativan stil čini svaku njegovu kreaciju jedinstvenom i nepogrešivom. Damiani je jedina tvrtka na svijetu koja je primila čak 18 Diamonds International Awards, svjetske Oskare za nakit. Te su nagrade dodane mnogim drugima, uključujući dva trofeja Tahitian Pearl, nagradu za visoku modu, Vogue Joyas, nekoliko nagrada na polju poduzetništva i mnoge druge u komunikaciji.

Gdje ga pronaći?

Premium Boutique

Ulica Frane Petrića 7

10 000 Zagreb, Hrvatska

+385 1 4870 700


Saznajte više

Pratite nas