CHAUMET

Pariški draguljar od 1780., Chaumet je ubrzo postao službenim nabavljačem nakita carice Joséphine. Povijest draguljarske kuće od tada je međusobno povezana s poviješću Francuske. U samom srcu trga Vendôme, virtuoznost nakita Chaumet prenosila se s jednog voditelja radionice na sljedećeg. Odražavajući ovu stručnost, kreacije nakita izražavaju svoj jedinstveni pariški identitet s karakterom i gracioznošću.

Joséphine

Dragocjeni odraz žene koja ju inspirira, kolekcija Joséphine ovjekovječuje ovaj graciozni i elegantan stil koji je karakterističan za Maison Chaumet. Savez nježnog crtanja s blistavim kamenjem, ova kolekcija budi 230 godina stručne tradicije sa suvremenom kreativnošću.

Istraži kolekciju

Liens

Simbolično, članak je ova nit koja spaja dva bića i približava njihovu sudbinu. Ona nas iznenađuje u svojoj povezanosti s drugom osobom, drugim osobama, svijetu ili samome sebi. Ovdje se javlja uzbudljiva i sentimentalna dimenzija nakita, označavajući važna životna razdoblja i iskustva.

Istražite kolekciju

Bee My Love

Simbol božanstvene i vječne snage Napoleona I., zlatna pčela krasila je odore i dekorirala prostorije carskog para. Marie-Etienne Nitot, službeni draguljar cara i osnivač Chaumeta, kojeg su slijedili nasljednici masteri draguljari kuće, stvorili su razne komade naturalističkog nakita prikazujući pčele.

Istražite kolekciju

Bridal

Budući da je svaka ljubavna priča jedinstvena, kuća pruža zaručenim parovima široku kreativnu paletu i mogućnost izbora između 11 različitih stilova prstenja, od solitairea s potpisom kolekcija Joséphine, Bee My Love i Liens, do klasičnih modela Triomphe de Chaumet.

Istražite kolekciju

DRAGULJAR EMOCIJA OD 1780.

U svojim temeljima leži ljubavna priča između Napoléona i Joséphine, bezvremeno modernog para koji čine žena snažne volje i moćan muškarac, strastveno zaljubljeni jedno u drugo. Za njih, Maison je stvorio svoje prve sentimentalne dragulje. Ostajući vjeran svojoj povijesti, Chaumet stavlja sreću u središte svojih kreacija, označavajući živote parova s dragocjenim trenutcima. Od tijare do vjenčanog prstena, od tradicionalnog prstena solitaire oblika do oblika aigrette koji okrunjuje prst kao što je Napoléon okrunio Joséphine, s Crown Your Love, vjenčanje, ta osnivalačka ceremonija identiteta draguljarske kuće, se slavi kreacijama brenda Chaumet.

Gdje ga pronaći?

Premium Boutique

Ulica Frane Petrića 7

10 000 Zagreb, Hrvatska

+385 1 4870 700


Saznajte više

Pratite nas