O nama

ZANAT UTKAN U SRCE, POVIJEST I TRADICIJU TVRTKE

Što je počelo kao znatiželja jednog čovjeka prije više od pola stoljeća, danas je uspješan obiteljski posao koji donosi luksuz i izvrsnost u srca ljubitelja bezvremenskog stila i vrhunske kvalitete.

PARTNERSTVO S TVRTKOM ROLEX OD 1978.

Nedugo nakon osnivanja urarskog obrta u kojem je prvi u Hrvatskoj radio s luksuznim švicarskim brendovima, kao što su Rolex, Patek Philippe, Cartier, Baume & Mercier, Vacheron Constantin, Pero Mamić odlazi na probu u Rolex u Ženevu kako bi ispitali njegovu stručnost. Nakon samo sat i pol vremena, prepoznali su njegov talent i znanje, zbog čega 1978. postaje jednim od dvojice službenih Rolex servisera na području bivše Jugoslavije. Tijekom svoje karijere, gospodin Mamić radio je i u Rolexu u New Yorku kao dio četveročlane ekspertne grupe.

POVIJEST MAMIĆ 1970

Butik Mamić 1970
Butik Mamić 1970, Ulica Frane Petrića 7, Zagreb

LUKSUZ I KVALITETA KAO GLAVNI TEMELJ TVRTKE

Godine suradnje s tvrtkom Rolex svoj epilog dobivaju 2005. kada Mamić 1970 postaje prvim službenim distributerom ovih svjetski poznatih švicarskih satova u Hrvatskoj. Postanak službenim distributerom Rolex satova označio je prekretnicu i zacrtao temelje za daljnji razvoj tvrtke u svijetu luksuza.

U 2017., Mamić 1970 otvara vrata nove lokacije u centru Zagreba, u Ulici Frane Petrića 7, koja osim prostora posvećenih Rolex i Tudor satovima, donosi i službeni Rolex servisni centar sa statusom jednakim službenom servisu u Ženevi. U 2021., butik je proširio ponudu proizvoda i predstavio luksuzne brendove dijamantnog nakita s ekskluzivnim zastupništvom za Hrvatsku za Chaumet, Damiani i Messika. S potpunim preuređenjem u istoj godini, Mamić 1970 osigurao je svojim klijentima jedinstveno iskustvo kupnje i prestiža.

MAMIĆ 1970 DANAS

LUKSUZNI MULTIBRAND BUTIK

Danas, Mamić 1970 tržišni je lider u luksuznoj industriji na hrvatskom tržištu objedinjujući švicarske luksuzne satove Rolex i Tudor, i dijamantni nakit svjetski poznatih draguljarskih kuća, Chaumet, Damiani i Messika, na jednoj lokaciji. Uz to, nove generacije obitelji Mamić nastavljaju razvijati posao prateći tradiciju te investirajući u znanje i stručnost s ponosom pišući nove stranice knjige o ljubavi prema satovima i bezvremenskim trenutcima.

Kao tvrtka bogata tradicijom, svojim klijentima nudimo iskustvo prestižnih butika svjetskih metropola s potpunom orijentiranošću na pružanje luksuza, kvalitete i vječnom težnjom za izvrsnošću.

Izdvojene vijesti

Pratite nas