O nama

VELIČANSTVENA RASKOŠ TIHE ELEGANCIJE 

Slavimo eleganciju i ljepotu tihe veličanstvene raskoši. Stvaramo i slavimo trenutke bezvremenske i pomno osmišljene ljepote koja se urezuje u pamćenje.

Veličanstvena raskoš je stvorena da nadahne. Predmeti vrijedni divljenja poklanjaju se kako bismo obilježili bitne događaje u životu, događaje koje kao i taj detalj oplemenjuju život i nadahnjuju svojom ljepotom i važnošću. Ovaj brand slavi čudo života. Zajedno s vama slavimo sretne i bitne događaje u vašem životu, oplemenjujući ih ljepotom i elegancijom. 

PARTNERSTVO S TVRTKOM ROLEX OD 1978.

Nedugo nakon osnivanja urarskog obrta u kojem je prvi u Hrvatskoj radio s luksuznim švicarskim brendovima, kao što su Rolex, Patek Philippe, Cartier, Baume & Mercier, Vacheron Constantin, Pero Mamić odlazi na probu u Rolex u Ženevu. Nakon samo sat i pol vremena, prepoznali su njegovu vještinu i znanje, zbog čega 1978. postaje jednim od dvojice službenih Rolex servisera na području bivše Jugoslavije. Tijekom svoje karijere, gospodin Mamić radio je i u Rolexu u New Yorku kao dio četveročlane ekspertne grupe.

POVIJEST MAMIĆ 1970

Butik Mamić 1970
Butik Mamić 1970, Ulica Frane Petrića 7, Zagreb

TIHA ELEGANCIJA SATOVA I NAKITA

Godine suradnje s tvrtkom Rolex svoj epilog dobivaju 2005. kada Mamić 1970 postaje prvim službenim distributerom ovih svjetski poznatih švicarskih satova u Hrvatskoj. Taj događaj označio je prekretnicu i stvorio temelje za daljnji razvoj tvrtke u svijetu luksuznih satova i nakita.

U 2017., Mamić 1970 otvara vrata nove lokacije u centru Zagreba, u Ulici Frane Petrića 7, koja osim prostora posvećenih Rolex i Tudor satovima, donosi i službeni Rolex servisni centar sa statusom jednakim službenom servisu u Ženevi. U 2021., butik je proširio ponudu proizvoda i predstavio luksuzne brendove dijamantnog nakita s ekskluzivnim zastupništvom za Hrvatsku za Chaumet, Damiani i Messika, slaveći snagu, profinjenost i ljepotu ovih nosivih objekata. 

MAMIĆ 1970 DANAS

SLAVIMO POSEBNE TRENUTKE

Danas je Mamić 1970 tržišni lider u industriji luksuznih satova i nakita na hrvatskom tržištu koji na jednoj lokaciji povezuje švicarske luksuzne satove Rolex, Tudor i Tissot, te dijamantni nakit svjetski poznatih draguljarskih kuća, Chaumet, Damiani i Messika. Umijeće vještine, tradiciju koja slavi snagu ovih brandova, ali i obiteljsko nasljeđe danas nastavljaju nove generacije, slaveći trenutke bezvremenske ljepote.

Kao tvrtka bogata tradicijom, svojim klijentima pružamo jedinstveno iskustvo prestižnih butika svjetskih metropola kako bismo vam otkrili veličanstveni sjaj elegancije.

Pratite nas