O nama

ZANAT UTKAN U SRCE, POVIJEST I TRADICIJU TVRTKE

Što je počelo kao znatiželja i strast jednog čovjeka prije pet desetljeća, danas je obiteljski posao koji donosi luksuz i tradiciju u srca ljubitelja bezvremenskog stila i vrhunske kvalitete.

Pero Mamić
Pero Mamić

Obitelj Mamić i Rolex

Već preko četiri desetljeća ponosni smo član svjetske Rolex obitelji zahvaljujući jasnoj i odvažnoj misiji Pere Mamića, osnivača Mamić 1970, kada je postao jednim od dva Rolex servisera u bivšoj Jugoslaviji, sa sjedištem u Zagrebu. Osnivanjem urarske radionice 1970. godine u Zagrebu, Pero Mamić bio je prvi u Hrvatskoj koji je radio s luksuznim švicarskim brendovima, kao što su Rolex, Patek Philippe, Cartier, Baume & Mercier, Vacheron Constantin i brojni drugi. Tijekom svoje karijere, gospodin Mamić radio je i u Rolexu u New Yorku kao dio četveročlane ekspertne grupe.

Danas, nove generacije obitelji Mamić nastavljaju razvijati posao prateći tradiciju te investirajući u znanje i stručnost s ponosom pišući nove stranice knjige o ljubavi prema satovima i bezvremenskim trenutcima.

Mamic-family-Rolex
Obitelj Mamić

Naš pristup

Veselimo se Vašem dolasku u naše butike u samom centru Zagreba, gdje će nam biti iznimno drago posvetiti Vam vrijeme i osobno Vam predstaviti naše brendove ili pojedine modele širokih kolekcija.

U Mamić buticima u potpunosti smo posvećeni našim klijentima i uvijek se trudimo pomoći im u izboru idealnog odabira prema njihovim željama, osobnosti i životnom stilu. Zahvaljujući ovom predanom pristupu i profesionalizmu, tijekom godina su generacije obitelji postale naši lojalni klijenti i dragi prijatelji.

Rolex-Daytona-Blue-Dial
Rolex Daytona blue dial

Izdvojene vijesti

Pratite nas