Uvjeti korištenja

1. OPĆI UVJETI

Ovo su pravila i uvjeti korištenja naše web stranice – mamic.hr (dalje u tekstu: web stranice). Ova web stranica u vlasništvu je društva Mamić 1970 d.o.o. iz Zagreba, Hercegovačka 46.

Pristupom i korištenjem naše web stranice pristajete u cijelosti i bez ograničenja na ova Pravila i uvjete korištenja. Stoga Vas molimo da se prije korištenja naše web upoznate s Pravilima i uvjetima korištenja.

Zbog promjena mjerodavnog zakonskog okvira ili drugih razloga s vremena na vrijeme možemo izmijeniti ili dopuniti Pravila i uvjete korištenja web stranice. Sve izmjene i dopune Pravila i uvjeta korištenja stupaju na snagu i obvezuju u trenutku njihove objave na web stranici i obvezuju sve posjetitelje i korisnike web stranice. Stoga Vas molimo da prije svakog posjeta web stranici provjerite eventualne izmjene ili dopune Pravila i uvjeta korištenja kako biste s istima bili upoznati.

U slučaju da se ne slažete s Pravilima i uvjetima u cijelosti, predlažemo da ne koristite i ne posjećujete ovu web stranicu.

2. AUTORSKO PRAVO I ZAŠTITNI ZNAKOVI

Naša je web stranica zaštićena pravima intelektualnog vlasništva, a što obuhvaća autorsko pravo, zaštitne žigove, industrijski dizajn i patente. To se odnosi na strukturu i sadržaj web stranice, odnosno obuhvaća i tekst, slike, ilustracije, zvučne datoteke, animacijske datoteke, videodatoteke, marke, logotipove i simbole te njihov raspored na stranici, kao i HTML, CHI i ostale računalne kodove web stranice.

Gore navedene objekte i sadržaje nije dopušteno kopirati ili na bilo koji način koristiti u svrhu komercijalne upotrebe ili distribucije, niti ih se smije na bilo koji način modificirati ili činiti dostupnima na drugim internetskim stranicama.

Dopušteno je strojno printati pojedine dijelove web stranice i to isključivo i jedino za osobnu, nekomercijalnu upotrebu.

Osim prethodno navedene, nije dopuštena bilo kakva upotreba gore navedenih objekata i sadržaja bez prethodne pisane suglasnosti Mamić 1970 d.o.o. Svaka neovlaštena upotreba zabranjena je zakonom.

Pojedini sadržaji na našim stranicama mogu biti podložni autorskim pravima trećih osoba budući da Mamić 1970 d.o.o. ostvaruje poslovnu suradnju s različitim poznatim brendovima. Sve gore navedeno odnosi se i važi iza sadržaje na kojima autorska prava polažu treće osobe.

3. JAMSTVA I ODGOVORNOSTI

Sve informacije i sadržaji na web stranici su isključivo informativnog karaktera.

Trudimo se da sve informacije i sadržaji na web stranici budu točni, ažurni i da ni na koji način ne povrjeđuju prava trećih osoba. Mamić 1970 d.o.o. ne jamči i otklanja bilo kakvu odgovornost za točnost, ažurnost, pouzdanost, prikladnost za bilo koju potrebu, potpunost informacija i sadržaja na web stranici.

Mamić 1970 d.o.o. ni na koji način nije odgovoran za bilo koji oblik štete koji može nastati korištenjem i posjećivanjem ove web stranice ili u bilo kakvoj svezi njezinog sadržaja i informacija. Mamić 1970 d.o.o. ne može jamčiti niti odgovarati, u mjeri u kojoj je to dopušteno zakonom, da funkcije, informacije, sadržaj na stranici i onaj koji se može pohraniti na računalo ili programi na stranici nisu u potpunosti bez greške (a što može uključivati između ostaloga i računalne viruse, Trojane, crve i slično).

Pristup stranici može biti privremeno uskraćen ili može biti onemogućen, a pogotovo u slučaju održavanja ili unaprjeđivanje web stranice.

Ništetnost bilo kojeg dijela ovih Pravila i uvjeta korištenja ne utječe na valjanost ostalih dijelova.

U slučaju pretplate na bilo kakve obavijesti, zadržavamo diskrecijsko pravo suspendirati ili otkazati Vašu pretplatu u bilo koje vrijeme.

4. ZAŠTITA PODATAKA

Prilikom posjeta ili korištenja naše web stranice možemo od Vas prikupljati određene osobne podatke. Više informacija o tome koje osobne podatke od Vas možemo prikupljati, na koji način, u koje svrhe, kao i o tome koja su Vaša prava u svezi osobnih podataka možete pronaći u našoj Politici o zaštiti osobnih podataka.

5. LINKOVI

Naša web stranica može sadržavati linkove ili poveznice koje vode na web stranice trećih osoba, poput Instagram, LinkedIn i slično.

Mamić 1970 d.o.o. ni na koji način nije odgovoran za sadržaj na web stranicama koje su pod nadzorom trećih stranaka  i odbija odgovornost za poveznice koje s neke stranice vode na druge web stranice.

Sve stranice trećih osoba posjećujete u cijelosti na vlastitu odgovornost.

Korištenje linkova koji vode na druge web stranice ne znači da Mamić 1970 d.o.o. preporučuje, odobrava ili na bilo koji način jamči ili odgovara za te web strance.

6. STRANICA ROLEX

Tijekom pretraživanja po stranici Rolex na našeoj web stranici, možete komunicirati s ugrađenom web stranicom s www.rolex.com. U tom su slučaju jedino primjenjivi Uvjeti korištenja, Obavijest o privatnosti i Pravila o kolačićima stranice www.rolex.com.

7. OSTALE INFORMACIJE

Kao što je ranije navedeno, sve informacije i sadržaji na web stranici su isključivo informativnog karaktera.

Oni ne predstavljaju nikakav zahtjev, ponudu ili preporuku za kupovinu proizvoda ili korištenje usluga. Za bilo kakvu konkretnu ponudu ili preporuku molimo Vas da se obratite našim djelatnicima u našim poslovnicama.

Mamić 1970 d.o.o. nije obavezan odgovoriti na bilo kakve upite koji se tiču ponude ili cijene ili prihvatiti bilo kakve naloge koji su učinjeni u svezi sadržaja i informacija na web stranici.

Proizvodi koji se nalaze na web stranici ne moraju nužno biti dostupni u poslovnicima.

7. SPOROVI I NADLEŽNOST

U slučaju bilo kakvih sporova u svezi sadržaja ili upotrebe web stranice ili ovih Pravila i uvjeta korištenja primjenjuje se isključivo hrvatsko pravo i ugovara se nadležnost stvarno nadležnih hrvatskih sudova u Zagrebu.

Prije pokretanja bilo kakvog sudskog spora, stranke će pokušati postići mirno rješenje.

U Zagrebu, 04. veljače 2018. godine.

Izdvojene vijesti

Pratite nas