MESSIKA

Vođena željom za stvaranjem dijamantnog modnog nakita nepokolebljive ljepote, Valérie Messika 2005. stvorila je vlastitu draguljarsku kuću. U svom radu pretvara bogato simboličan i sadržajan kamen u poželjan i neobičan predmet koji daje samouvjerenost svakome tko ga nosi. Valérie neprestano unaprjeđuje kako bi ostvarila ovu viziju, stvarajući nove dizajne i nove tehnike. Zamišlja nakit koji je individualan koliko je i eksplozivan. U njenim rukama, dijamant se oživljava: kreće se, pleše, zabavlja se, i najvažnije, nikada nije dosadan.

Move Classic

Prepoznatljiva kolekcija draguljarske kuće Messika, Move Classic, predstavlja moderan i romantični simbol jučerašnje, današnje i buduće ljubavi, koji se svakodnevno može nositi u formi tri dijamanta koji se suptilno kreću prateći pokrete tijela.

Istražite kolekciju

Move Noa

Kolekcija nazvana Move Noa, poput prvog imena jedne od kćeri Valérie Messike, predstavlja diskretnu eleganciju spoja zlata obogaćenog s tri svjetlucava dijamanta u pokretu. Savršen simbol jučerašnje, današnje i buduće ljubavi.

Istražite kolekciju

Move Uno

Move Uno reinterpretiran je u zlatnom motivu s jednim dijamantom u pokretu. Između bezvremenosti i odvažnosti, dragulje možete nositi zasebno za klasičniji izgled ili u kombinaciji s drugim nakitom. Razigrani komadi s kojima se zabavljamo, krećemo, živimo… Move Uno je novi saveznik vaše kutije za nakit.

Istražite kolekciju

Move 10th

10 godina kolekcije Move. Istražite slavljeničku kolekciju, koja daje počast simbolima draguljarske kuće Messika. Dragulji radikalne veličanstvenosti i skromne elegancije.

Istražite kolekciju

Move Romane

Kolekcija Move Romane usuđuje se kombinirati jedinstven dizajn s bezvremenskom elegancijom. Igra se s iluzijom nizanja, prikazujući misli Valérie Messike oko praznih i čvrstih prostora. Prepoznatljiva linija brenda Messika prisvaja modernu asimetriju, temeljenu na niti dijamanata i vrpci zlata.

Istražite kolekciju

Lucky Move

Kolekcija Lucky Move predstavlja novi pogled na prepoznatljivu kolekciju Move i njezine dijamante u pokretu, koji su sada zamišljeni u novom obliku kruga. Inspirirana talismanima za sreću, ova kolekcija suvremenog i modernog dizajna jedinstveno uljepšava svaki izgled.

Istražite kolekciju

Glam’azone

Kolekcija jakog i odvažnog dizajna koja otkriva senzualnu i samouvjerenu ženu. Messika Glam’azone predstavlja odvažne kreacije nakita izrađene u nepogrešivom 18-karatnom žutom, ružičastom i bijelom zlatu. Komadi nakita Glam’azone pružit će vašoj odjevnoj kombinaciji ženstvenu samouvjerenost.

Istražite kolekciju

Lucky Eye

Kolekcija s dijamantnim talismanom koja će postati vašim dnevnim „must-have“ komadom nakita. Ikona koja se smatra srećonošom, koja štiti od zlih očiju, čarolija i drugih, kako bi privukla sreću. Koristeći simbol, Valérie Messika je osmislila privjeske, prstenja i narukvice koje se savršeno nose zasebno ili u kombinaciji s drugim nakitom.

Istražite kolekciju

My Twin

Kolekcija nakita My Twin spaja moderne oblike i nježne dijamante kako bi predstavila liniju svjetlucavih, senzualnih komada. My Twin ujedinjuje dijamante u parove, usvajajući estetiku privjeska. Savršen savez elegantnog reza u obliku smaragda i senzualnog reza u obliku kruške.

Istražite kolekciju

Joy

Proslavite najdragocjenije trenutke vašeg života s kolekcijom Joy. Vječno obećanje u bezvremenskoj reinterpretaciji.

Istražite kolekciju

LUKSUZNI NAKIT MESSIKA

Messika se bavi zamišljanjem, sanjarenjem i stvaranjem kako bi oblikovala jedinstvenu vrstu nakita.
Njeni bezvremenski, a suvremeni komadi namijenjeni su nošenju u bilo kojoj prigodi.

Gdje ga pronaći?

Premium Boutique

Ulica Frane Petrića 7

10 000 Zagreb, Hrvatska

+385 1 4870 700


Saznajte više

Pratite nas