21 prosinca, 2020

The Watch Book Rolex, Gisbert Brunner

The Watch Book Rolex Gisbert Brunner teNeues - Mamic 1970

Luksuzne knjige izdavača teNeues predmet su želje svakog ljubitelja luksuznog životnog stila. U knjizi “The Watch Book Rolex” istražite uzbudljiv svijet najpoznatijeg urarskog brenda na svijetu, Rolex.

LUKSUZNE KNJIGE

Luksuzne knjige svjetski poznatih izdavača poput Assouline, Taschen i teNeues od sada možete pronaći našem butiku u centru Zagreba. Ove must-have knjige bogate su sadržajem i prekrasnim fotografijama te su lijep dodatak svakom stilski uređenom domu. The Watch Book Rolex autora Gisberta Brunnera i ostale luksuzne naslove pronađite u našem butiku u centru Zagreba u Ulici Frane Petrića 7.

Istražite našu ponudu luksuznih knjiga na linku.

THE WATCH BOOK ROLEX

Prije gotovo jednog stoljeća, Hans Wilsdorf stvorio je najprecizniji i najpouzdaniji ručni sat na svijetu. Zahvaljujući beskompromisnim zahtjevima, danas tvrtka Rolex i dalje proizvodi satove koji su preteča tehnologije i nastavlja ih poboljšavati. Ova knjiga posvećena je nevjerojatnoj tradiciji tvrtke, ali i posvećuje prostor i sadašnjosti. Izrađeni in-house prema preciznim specifikacijama, opus Rolex satova spaja najbolje od sofisticiranog luksuza s najnaprednijom preciznošću.

Nije ništa neobično što je tijekom nekoliko desetljeća stvoreno mnogo knjiga i publikacija, razlažući bogatu povijest marke i najvažnije modele satova. Često se radi o vrlo specijaliziranim knjigama koje su napisali strastveni kolekcionari prolazeći kroz najmanje detalje koji možda neće biti vrlo privlačni za entuzijaste koji ne analiziraju svaki sat gotovo mikroskopski. Pa što je s onim neiskusnim ljubiteljima satova koji su svoju avanturu upravo započeli? Gisbert L. Brunner misli i na njih zahvaljujući svom velikom iskustvu stečenom tijekom mnogih desetljeća istraživanja industrije satova. U svojoj knjizi The Watch Book Rolex bavi se poviješću tvrtke Rolex i čini to s puno finoće i stila da je stvarno teško prestati čitati ovo remek-djelo koje je poput lijepo oblikovanog povijesnog romana pun stilskog humora i zapleta.

Ova knjiga nije službena knjiga tvrtke Rolex već je vlasništvo nezavisnog izdavača i autora.

The Watch Book Rolex nije samo vrlo bogati ilustrirani album koji prikazuje prekretnice i kultne povijesne modele Rolex, već i prekrasno napisana priča o snazi ljudskog genija i poslovnog talenta.

ROLEX

Rolexova priča započela je kada je osnivač Hans Wilsdorf stvorio prvi vodootporni ručni sat – Oyster – kasnije razvijen u niz modela koji su postali ikone urarstva. Danas Rolex satove nose pioniri, umjetnici, sportaši i vizionari te putuju do najviših vrhova i najdubljih dijelova oceana.

Rolex satovi su dizajnirani i izrađeni kako bi trajali zahvaljujući predanim proizvođačima satova, dizajnerima i inženjerima čije se vještine i znanja prenose u svaki sat Rolex. Rolex s ponosom predstavlja rad ovih izvrsnih stručnjaka.

Rolex je tijekom svoje povijesti registrirao preko 500 patenata. Malo je tvrtki toliko dosljedno identificirano u potrazi za izvrsnošću, traganjem za apsolutom, otkrivanju izvornih pristupa i inovativnih rješenja.

Nošenje sata Rolex omogućuje ulazak u svijet neograničenih mogućnosti.

Hans Wilsdorf approx 1945 Rolex - Mamic 1970
Hans Wilsdorf, oko 1945. © Rolex

TENEUES

Ime teNeues već mnogo desetljeća sinonim je za visoko-kvalitetni standard. Kvaliteta tiska, dorada, dizajn i inovativan sadržaj međunarodno poznatih autora jamci su uspješne linije objavljenih proizvoda. Kroz dugi niz godina, međunarodne zvijezde u svijetu fotografije ustalile su se kao dio kataloga teNeues, s imenima među kojima su Elliott Erwitt, Bruce Weber, Michael Poliza, Rankin, Martin Schoeller, Robert Mapplethorpe, Jimmy Nelson i Tim Walker. Osim fotografije, ostali najvažniji kataloški elementi uključuju dizajn interijera, modu, umjetnost, dizajn, arhitekturu i automobilsku industriju. teNeues su objavili knjige s i o velikim tvrtkama i brendovima, uključujući BMW, Mercedes-Benz, Audi, Porsche, Ferrari i mnoge druge.

Osim kvalitete naših proizvoda, međunarodna distribucija u preko 70 zemalja primarna je osnova naših aktivnosti.

Hendrik teNeues
The Watch Book Rolex by Gisbert L. Brunner - Mamic 1970
The Watch Book Rolex

Istražite kolekciju luksuznih knjiga u našem butiku u centru Zagreba.

Rolex katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog
Rolex Corner at Mamic 1970

Službeni Rolex distributer

Butik Mamić u Zagrebu ponosan je član svjetske mreže službenih Rolex distributera kojima je dozvoljena prodaja i održavanje satova Rolex. Potvrđujemo autentičnost Vašeg novog Rolex sata i podupiremo petogodišnje međunarodno jamstvo s potrebnim vještinama, tehničkim iskustvom i posebnom opremom.

Otkrijte više i posjetite nas u našem Rolex showroomu u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vas voditi kroz raspon Rolex kolekcija kako bismo Vam pomogli pronaći idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Pratite nas