20 studenoga, 2020

Ibiza Bohemia, Renu Kashyap i Maya Boyd

Ibiza Bohemia Renu Kashyap Assouline - Mamic 1970

Luksuzna knjiga Ibiza Bohemia, izdavača Assouline, istražuje slikovite otočke balearske litice, njegovu legendarnu postavu likova i arhetipske interijere koji definiraju njegov prepoznatljiv stil.

LUKSUZNE KNJIGE

Luksuzne knjige svjetski poznatih izdavača poput Assouline, Taschen i teNeues od sada možete pronaći našem butiku u centru Zagreba. Ove must-have knjige bogate su sadržajem i prekrasnim fotografijama te su lijep dodatak svakom stilski uređenom domu. Ove must-have knjige pronađite u našem butiku u centru Zagreba u Ulici Frane Petrića 7.

Istražite našu ponudu luksuznih knjiga na linku.

IBIZA BOHEMIA

Od bučnog noćnog života do mirnih joga odmarališta, hippie-chic atmosfera je obilježje Ibize. Ova najzanimljivija mediteranska vruća destinacija desetljećima je služila kao bijeg umjetnicima, kreativcima i glazbenicima. To je mjesto za ponovno otkrivanje sebe, koračanje tankom granicom između civilizacije i divljine, i otkrivanje blaženstva. Donesite duh otoka Ibiza u svoju kućnu biblioteku s Ibiza Bohemia knjigom.

Kao dio luksuzne Travel Series kolekcije svjetski poznatog izdavača Assouline, Ibiza Bohemia savršen je odabir za stiliziranje vašeg doma. Uživajte u ovoj živoj knjizi dostupnoj po cijeni od 830 kuna.

Od bučnog noćnog života do mirnih joga odmarališta, hippie-chic atmosfera je obilježje Ibize.

Ibiza Bohemia Renu Kashyap Assouline - Mamic 1970
Ibiza Bohemia © Assouline

DOM HIPSTERSKE ELITE

Ibiza se smatra mjestom prepunim klubova i pripadnika jet-seta, ali postoji drugačija, elegantnija, autentičnija strana otoka koja se slavi u Ibiza Bohemia knjizi. Autorice Renu Kashyap, nizozemska modna stilistica i urednica koja se na Ibizu preselila iz Amsterdama 2012., i Maya Boyd, putospisateljica koja se 2009. preselila na Ibizu, čitateljima donose drugu perspektivu Balearskog otoka.

Prema riječima Maye Boyd, do 1965. Ibiza je bila najmodernije mjesto u Europi, a centar zbivanja bila je terasa hotela Montesol. Dogovori za umjetnine, filmove, droge – sve se srušilo na onom sunčanom kutku Vara de Rey avenije. Bili su to mirni dani grupica i gurua, glazbenika i mističara, djevojaka odjevenih u bikini i nomada zaogrnutih baršunom: egzotična mješavina koja je iznjedrila hipstersku elitu.

Ibiza zaista privlači određeni tip osobe, a to nas veže. Radi se ili o crnim ovcama ili o izuzetno kreativnim ljudima koji razmišljaju izvan okvira. To je nešto što osjećaš.

Barunica Kicki von Michel

ASSOULINE

Tržište ilustriranih knjiga postalo je sastavni dio svijeta luksuza, mode i dizajna. Assouline je aktivno doprinio ovom rastu stvarajući najkvalitetnije kultne knjige čiji su prepoznatljivi grafički identitet i editorijali savoir-faire uhvatili maštu, okrećući se novim temama na suvremen način. Assouline je svojim stilom i vizijom istinski pionir. Počevši sredinom 90-ih, Assouline je oživio tržište ilustriranih knjiga s modernim, luksuznim i kreativnim proizvodima. Danas je tržište luksuznih knjiga postalo nezaobilazan alat za luksuzne marke.

Osim “lijepih knjiga”, Assouline ulaže i u promicanje kulture. Stvorio je “prvu marku luksuzne kulture” u kojima se može otkriti svijet dobrog ukusa, uzbuđenja i intelekta, gdje se “kultura može steći” u luksuznom okruženju.

Stvorili smo ovu tvrtku kao prvi luksuzni brand u kulturi. Željeli smo pružiti potrebno sve za suvremenu knjižnicu.

Prosper i Martine Assouline
Ibiza Bohemia Renu Kashyap Assouline - Mamic 1970
Ibiza Bohemia © Assouline

Pratite nas