21 prosinca, 2020

Golf: The Ultimate Book, Stefan Maiwald i Peter Feierabend

Golf The Ultimate Book Stefan Maiwald Peter Feierabend teNeues - Mamic 1970

Otkrijte najbolje svjetske rezorte u knjizi Golf: The Ultimate Book. Svaki prestižni golf rezort predstavljen je stručnom recenzijom, koja pokriva njegove prednosti na i izvan golf terena.

LUKSUZNE KNJIGE

Luksuzne knjige svjetski poznatih izdavača poput Assouline, Taschen i teNeues od sada možete pronaći našem butiku u centru Zagreba. Ove must-have knjige bogate su sadržajem i prekrasnim fotografijama te su lijep dodatak svakom stilski uređenom domu. Golf: The Ultimate Book i ostale luksuzne naslove pronađite u našem butiku u centru Zagreba u Ulici Frane Petrića 7.

Istražite našu ponudu luksuznih knjiga na linku.

GOLF: THE ULTIMATE BOOK

Golf: The Ultimate Book predstavlja najekskluzivnije, najsofisticiranije i najspektakularnije golf rezorte na svijetu. To su golferske destinacije za odmor koje očaravaju svojim sofisticiranim okruženjem i šarmantnim krajolicima – radilo se o alpskim planinama ili tropskim pješčanim plažama – ali i prekrasnim sobama, izvanrednoj hrani i sadržajnim wellness ponudama. Unutar ovog savršenog poklona za golfere, svaki prestižan golf rezort predstavljen je kroz stručnu recenziju, pokrivajući prednosti na i izvan igrališta i zelenila. Poglavlja o rezortima su prošarani pozadinskim informacijama i zabavnim anegdotama, dočaravajući povijest i suvremeni svijet golfa. Kao što svi dobri golferi znaju, ovo je više od bavljenja sporta, ovo je životni stil.

Golf: The Ultimate Book predstavlja najekskluzivnije, najsofisticiranije i najspektakularnije golf rezorte na svijetu.

Golf The Ultimate Book Stefan Maiwald Peter Feierabend teNeues - Mamic 1970
Golf: The Ultimate Book

TENEUES

Ime teNeues već mnogo desetljeća sinonim je za visoko-kvalitetni standard. Kvaliteta tiska, dorada, dizajn i inovativan sadržaj međunarodno poznatih autora jamci su uspješne linije objavljenih proizvoda. Kroz dugi niz godina, međunarodne zvijezde u svijetu fotografije ustalile su se kao dio kataloga teNeues, s imenima među kojima su Elliott Erwitt, Bruce Weber, Michael Poliza, Rankin, Martin Schoeller, Robert Mapplethorpe, Jimmy Nelson i Tim Walker. Osim fotografije, ostali najvažniji kataloški elementi uključuju dizajn interijera, modu, umjetnost, dizajn, arhitekturu i automobilsku industriju. teNeues su objavili knjige s i o velikim tvrtkama i brendovima, uključujući BMW, Mercedes-Benz, Audi, Porsche, Ferrari i mnoge druge.

Osim kvalitete naših proizvoda, međunarodna distribucija u preko 70 zemalja primarna je osnova naših aktivnosti.

Hendrik teNeues

Istražite kolekciju luksuznih knjiga u našem butiku u centru Zagreba.

Mamić na Instagramu

Pratite nas