20 studenoga, 2020

Capri Dolce Vita, Cesare Cunaccia

Capri Dolce Vita Cesare Cunaccia Assouline - Mamic 1970

Izuzetno vibrantne slike Capri Dolce Vita luksuzne knjige izdavača Assouline vode vas do netaknutih plaža, tirkizne vode i luksuznih rezorta Capri.

LUKSUZNE KNJIGE

Luksuzne knjige svjetski poznatih izdavača poput Assouline, Taschen i teNeues od sada možete pronaći našem butiku u centru Zagreba. Ove must-have knjige bogate su sadržajem i prekrasnim fotografijama te su lijep dodatak svakom stilski uređenom domu. Ove must-have knjige pronađite u našem butiku u centru Zagreba u Ulici Frane Petrića 7.

Istražite našu ponudu luksuznih knjiga na linku.

CAPRI DOLCE VITA

Mediteransko otočko mjesto za odmor živi između naslovnica sunčane, bujno obojene luksuzne Capri Dolce Vita knjige. Isplanirajte odmor na Capriju ili se prepustite sanjarenjima o bijegu na more dok pregledavate prekrasne fotografije, koje su nadopunjene istraživanjem drevne povijesti odmarališta i fascinantnim citatima kulturnih uglednika.

Ova must-have knjiga svjetski poznatog izdavača Assouline dio je luksuzne kolekcije Travel Series, estetski najživlje linije knjiga na polici Assouline, koja čini prepoznatljiv dodatak modernim domovima. Luksuzna knjiga Capri Dolce Vita dostupna je po cijeni od 830 kuna.

Malo mjesta na svijetu može se pohvaliti duhom protkanim arhaičnim i arheološkim vrijednostima, istovremeno eksperimentalnim i metamorfnim. Jednom riječju: Capri je moderan.

Capri Dolce Vita Cesare Cunaccia Assouline - Mamic 1970
Capri Dolce Vita © Assouline

RAJ NA ZEMLJI

Književnik, predavač, kustos i novinar Cesare Cunaccia autor je ove veličanstvene knjige koja vam omogućuje da u svoj dom unesete duh Caprija, otočkog odmarališta punog drevnog šarma koje datira iz doba Rimskog carstva. Cijene ga svi, od liječnika Axela Munthea, koji je svojim pacijentima preporučio njegov čisti zrak kao lijek za bronhitis; filmskog redatelja Jean-Lucu Godardua koji ga koristi kao scenografiju za njegov film Prezir iz 1963.; do književnih ikona, poznatih osoba, pjesnika i jet seta. Capri se može pohvaliti bogatim mediteranskim duhom i stilom koji obuhvaća bogatstvo ljepote, od vrtova, vila, špilja do ljudi koji šetaju živahnom Piazzettom, gdje su automobili zabranjeni, a razigrani stav otoka neumoljiv. Capri Dolce Vita pruža pogled na ovaj legendarni kutak svijeta kroz vjekove i slavi raj na zemlji.

Proslava ovog raja na zemlji, Capri Dolce Vita prati ovaj legendarni kutak svijeta kroz vjekove.

Cesare Cunaccia

ASSOULINE

Tržište ilustriranih knjiga postalo je sastavni dio svijeta luksuza, mode i dizajna. Assouline je aktivno doprinio ovom rastu stvarajući najkvalitetnije kultne knjige čiji su prepoznatljivi grafički identitet i editorijali savoir-faire uhvatili maštu, okrećući se novim temama na suvremen način. Assouline je svojim stilom i vizijom istinski pionir. Počevši sredinom 90-ih, Assouline je oživio tržište ilustriranih knjiga s modernim, luksuznim i kreativnim proizvodima. Danas je tržište luksuznih knjiga postalo nezaobilazan alat za luksuzne marke.

Osim “lijepih knjiga”, Assouline ulaže i u promicanje kulture. Stvorio je “prvu marku luksuzne kulture” u kojima se može otkriti svijet dobrog ukusa, uzbuđenja i intelekta, gdje se “kultura može steći” u luksuznom okruženju.

Stvorili smo ovu tvrtku kao prvi luksuzni brand u kulturi. Željeli smo pružiti potrebno sve za suvremenu knjižnicu.

Prosper i Martine Assouline
Capri Dolce Vita Cesare Cunaccia Assouline - Mamic 1970
Capri Dolce Vita © Assouline

Pratite nas