22 prosinca, 2020

Luksuzne knjige o automobilima

Classic Cars Review Porsche 911 teNeues - Mamic 1970

Luksuzne knjige, u izdanju teNeues, želja su svakog ljubitelja luksuznog načina života. Uronite u svijet raskošnih i rijetkih automobila s knjigom “Classic Cars Review” i “The Porsche 911 Book”.

LUKSUZNE KNJIGE

Luksuzne knjige svjetski poznatih izdavača poput Assouline, Taschen i teNeues od sada možete pronaći našem butiku u centru Zagreba. Ove must-have knjige bogate su sadržajem i prekrasnim fotografijama te su lijep dodatak svakom stilski uređenom domu. Luksuzne knjige o automobilima potražite u našem butiku u centru Zagreba u Ulici Frane Petrića 7.

Istražite našu ponudu luksuznih knjiga na linku.

CLASSIC CARS REVIEW

U raskošnoj luksuznoj knjizi, Classic Cars Review slavi fenomen klasičnih automobila predstavljajući najljepša, najuzbudljivija i najekskluzivnija vintage vozila, do sada vidljiva samo u muzejima ili iza zaključanih vrata privatnih kolekcija. Riječ je o Concours d’Élégance u obliku knjige, koji prikazuje ikone poput Mercedes-Benz 300 SL Gullwing, Aston Martin DB5 i Maserati Sebring, kao i mnoštvo izvanrednih automobila s izvanrednom povijesti – bilo da su u vlasništvu poznatih ličnosti ili bilježe izvanredne uspjehe na trkalištu. Mnogi od ovih automobila proizvedeni su u minimalnim serijama ili su jedan od rijetkih preživjelih modela. Osim samih vozila, ova must-have knjiga o klasičnim automobilima također prikazuje institucije i ključne osobe koji stoje iza ekskluzivne scene vintage automobila.

* 1. veljače 2021, Ova knjiga trenutno je rasprodana. Za više informacija kontaktirajte nas pute emaila ili telefonski +385 1 4870 700.

Dok ne postanete vlasnikom jednog od klasičnih automobila, Classic Cars Review utažit će želju vaših automobilskih naklonosti i biti prekrasan dodatak vašem stoliću.

THE PORSCHE 911 BOOK

Fotograf automobila René Staud prikazuje najvažnije modele obitelji Porsche 911. Predstavljanje automobila Porsche 901, 1963., označilo je prekretnicu u automobilskoj industriji. Iako je ime moralo biti promijenjeno budući da je Peugeot patentirao 0 u sredini naziva automobila, 911 nije dopustio da mu išta stane na put kako bi postao kultnim sportskim autom.

Ova priča o uspjehu obuhvaća sve modele od 901 i Carrere RS 2.7 (koji je sa svojim karakterističnim stražnjim spojlerom – takozvanim “ducktail” – bio najbrži serijski automobil svog vremena), pa sve do trenutne generacije 991-e.

* 8. veljače 2021, Ova knjiga trenutno je rasprodana. Za više informacija kontaktirajte nas pute emaila ili telefonski +385 1 4870 700.

The Porsche 911 Book je bitan svezak za sve ljubitelje sportskih automobila.

TENEUES

Ime teNeues već mnogo desetljeća sinonim je za visoko-kvalitetni standard. Kvaliteta tiska, dorada, dizajn i inovativan sadržaj međunarodno poznatih autora jamci su uspješne linije objavljenih proizvoda. Kroz dugi niz godina, međunarodne zvijezde u svijetu fotografije ustalile su se kao dio kataloga teNeues, s imenima među kojima su Elliott Erwitt, Bruce Weber, Michael Poliza, Rankin, Martin Schoeller, Robert Mapplethorpe, Jimmy Nelson i Tim Walker. Osim fotografije, ostali najvažniji kataloški elementi uključuju dizajn interijera, modu, umjetnost, dizajn, arhitekturu i automobilsku industriju. teNeues su objavili knjige s i o velikim tvrtkama i brendovima, uključujući BMW, Mercedes-Benz, Audi, Porsche, Ferrari i mnoge druge.

Osim kvalitete naših proizvoda, međunarodna distribucija u preko 70 zemalja primarna je osnova naših aktivnosti.

Hendrik teNeues

Istražite kolekciju luksuznih knjiga u našem butiku u centru Zagreba.

Mamić na Instagramu

Pratite nas