23 prosinca, 2020

Male knjige o modi: Little Book of Chanel i Little Book of Dior

little-book-of_chanel-little-book-of-dior-welbeck-publishing_group-mamic_1970

Little Book of Chanel i Little Book of Dior su džepne i lijepo ilustrirane priče o dugogodišnjoj raskošnoj modi u nakladi Welbeck Publishing Group i nezaobilazna su literatura za svaku modernu kućnu knjižnicu.

LUKSUZNE KNJIGE

Luksuzne knjige svjetski poznatih izdavača poput Assouline, Taschen i teNeues od sada možete pronaći našem butiku u centru Zagreba. Ove must-have knjige bogate su sadržajem i prekrasnim fotografijama te su lijep dodatak svakom stilski uređenom domu. Book of Chanel i Little Book of Dior i ostake luksuzne naslove pronađite u našem butiku u centru Zagreba u Ulici Frane Petrića 7.

Istražite našu ponudu luksuznih knjiga na linku.

LITTLE BOOK OF CHANEL

Ova monografija o Coco Chanel bilježi život i naslijeđe jedne od najutjecajnijih couturiera u povijesti. Od njezinih ranih dana izrade šešira, preko njenih revolucionarnih inovacija sportske odjeće i ženskih pulovera, klasika koji su je učinili poznatom, poput pletenih vesti Chanel i male crne haljine, do globalnog carstva pod kormilom Karla Lagerfelda, ova lijepo ilustrirana knjiga nudi fascinantan prikaz razvoja i inovacija brenda Chanel. Detaljne fotografije i skice njezinih dizajna, zajedno s modnim fotografijama i snimkama s modne piste, odaju počast jednoj od najcjenjenijih svjetskih modnih kuća i ženi koja stoji iza nje.

The Little Book of Chanel prati evoluciju i inovacije velike dizajnerice, od teškog djetinjstva do današnjeg naslijeđa.

LITTLE BOOK OF DIOR

Spektakularni uspon Christiana Diora u sam vrh pariškog modnog svijeta jedna je od najupečatljivijih priča mode dvadesetog stoljeća. Galerist sa suvremenom vizijom, Diorova debitantska kolekcija izumila je siluetu “novog izgleda” i revolucionirala način na koji su se žene odijevale, kupovale i doživljavale. Jedinstveni stil kuće Dior spojio je tradicionalne, zanatske vještine francuske modne kuće – krojenje i detaljno uljepšavanje – s modernim senzibilitetom. Dior je sam vodio tvrtku tek desetljeće, a procvjetala je pod kreativnim vodstvom nekih od najslavnijih modnih imena. Maria Grazia Chiuri trenutno upravlja kućom i ostaje vjerna svom identitetu – raskoši, ženstvenosti, drami i onome što je Christian Dior nazvao “cjelovitim izgledom”, od odjeće do parfema i cipela. Little Book of Dior priča o ranom životu Christiana Diora, nastanku brenda, trijumfima modnih kolekcija na modnoj pisti i crvenom tepihu te evoluciji modne kuće pod nasljednicima osnivača Christiana Diora.

Little Book of Dior je poklon sa stilom namijenjen svakom ljubitelju mode.

WELBECK PUBLISHING GROUP

Welbeck Publishing Group, globalno priznata, neovisna izdavačka kuća sa sjedištem u Londonu, želi pružiti talentirano nakladništvo predvođeno s vodećim autorima i brendovima širom svijeta. Njihove knjige i proizvodi obuhvaćaju razne kategorije, uključujući beletristiku, non-fiction, pisaće potrepštine i poklone. Poznati su po inovativnim idejama, proizvodnim vrijednostima i razvoju dugotrajnog sadržaja. Welbeckov nevjerojatni proizvodi za odrasle, djecu i obitelji prevedeni su na preko 30 jezika u više od 60 zemalja svijeta. Nakladnička grupa Welbeck surađivala je s mnogim vodećim svjetskim institucijama i davateljima licenci, uključujući – Disney, Universal, Paramount, HBO, FIFA, International Mensa i mnoge druge.

Istražite kolekciju luksuznih knjiga u našem butiku u centru Zagreba.

Mamić na Instagramu

Pratite nas