30 ožujka, 2022

Novi TUDOR satovi u 2022.

Tudor Black Bay PRO

Nadovezujući se na svoju reputaciju u stvaranju amblematičnih modela koje su odabrali najhrabriji avanturisti, TUDOR ove godine predstavlja Black Bay Pro, Black Bay GMT model u S&G (čelik & zlato) verziji, Black Bay Chrono S&G i liniju TUDOR Royal. TUDOR također predstavlja modele Black Bay 31, 36, 39 i 41 S&G.

Nadovezujući se na svoju reputaciju u stvaranju amblematičnih modela koje su odabrali najhrabriji avanturisti, TUDOR ove godine predstavlja Black Bay Pro, potpuno novi model sa značajkom dvostruke vremenske zone. U liniji Black Bay, kultni Black Bay GMT model sada je dostupan i u S&G (čelik i zlato) verziji, s toplim bojama i vintage notom; predstavljene su nove verzije za Black Bay Chrono S&G; i linija TUDOR Royal. TUDOR također predstavlja modele Black Bay 31, 36, 39 i 41 S&G, koji imaju zaobljeni dizajn i Manufakturni kalibar.

BLACK BAY PRO

TUDOR predstavlja novi tehnički model s potpuno novom estetikom. Nazvan Black Bay Pro, ima promjer od 39 milimetara, fiksni čelični prsten i Manufakturni kalibar s ugrađenom GMT funkcijom.

Black Bay Pro je potpuno novi model sa značajkom dvostruke vremenske zone, tehničkom komplikacijom koja uspostavlja lokalno vrijeme uz drugu vremensku zonu. Kompaktan, robustan i sportski, ovaj model ima mnogo jedinstvenih estetskih detalja i slavi duh tehničkih satova koje je TUDOR proizvodio za profesionalce tijekom svoje povijesti. Prepoznatljiv po 24-satnoj gradaciji, satiniranom fiksnom prstenu i žutoj 24-satnoj kazaljci “pahulja”, Black Bay Pro pokreće TUDOR Manufakturni kalibar MT5652 s ugrađenom GMT funkcijom.

New Tudor Black Bay Pro
TUDOR Black Bay PRO © TUDOR

BLACK BAY GMT S&G

Prepoznatljivi Black Bay GMT model s integriranim Manufakturnim kalibrom GMT sada je također dostupan u S&G (čelik i zlato) verziji, s toplim bojama i vintage stilom.

Black Bay GMT S&G je model s više vremenskih zona, vrlo funkcionalna komplikacija koja uspostavlja lokalno vrijeme uz dvije druge vremenske zone. Prepoznatljiv po 24-satnom gradacijskom rotirajućem prstenu u dvije boje, koji predstavlja dan i noć, Black Bay GMT S&G također daje suptilnu estetsku notu povijesti ove urarske funkcije.

Tudor Black Bay GMT
TUDOR Black Bay GMT S&G © TUDOR

BLACK BAY CHRONO S&G

Elegantni kronograf linije Black Bay od čelika i žutog zlata, sa samonavijajućim Manufakturnim kalibrom, koji ima sklopni kotač i okomitu spojku, slijedi najčišću tradiciju sportskih satova.

TUDOR proizvodi satove koji su usko povezani sa svijetom motosporta od 1970. kada je predstavljen model Oysterdate, prvi kronografa brenda. Isto tako, od 1954. TUDOR neprestano usavršava svoje profesionalne ronilačke satove. Black Bay Chrono S&G model kombinira ove tradicije u sportsko-šik kronografu, s kontrastnim podbrojčanicima i automatskim Manufakturnim kalibrom visokih performansi, sa sklopnim kotačem i okomitom spojkom.

Tudor Black Bay Chrono S&G
TUDOR Black Bay Chrono S&G © TUDOR

BLACK BAY 31/36/39/41 S&G

TUDOR predstavlja novu verziju svoje linije Black Bay u čeliku i žutom zlatu s fiksnim prstenom. Svi opremljeni Manufakturnim kalibrima, modeli dolaze u četiri veličine, s petodjelnom narukvicom i kopčom s brzim podešavanjem.

Modeli Black Bay 31, 36, 39 i 41 S&G donose jedinstvenu estetiku liniji Black Bay. Njihova zaobljena kućišta, naglašena dijelovima u poliranom žutog zlata, nude jezik koji malo odstupa od kultnog duha satova brenda kako bi prihvatio sofisticirani, svestrani, uniseks šik. Opremljeni Manufakturnim kalibrima, uključujući referentni MT5201 koji uvodi novu obitelj TUDOR mehanizama, ovi su modeli na vrhuncu tehničke profinjenosti satova. Još jedna važna značajka za optimalnu udobnost je narukvica s pet članaka koja dolazi s TUDOR “T-fit” kopčom, s brzim podešavanjem, u svim veličinama.

TUDOR ROYAL

Sa svojom integriranom metalnom narukvicom, rebrastim ili dijamantnim prstenom i automatskim mehanizmom, linija TUDOR Royal oličenje je svestranog i pristupačnog sportskog šika.

Royal je ime koje je TUDOR prvi put upotrijebio 1950-ih kako bi naglasio vrhunsku kvalitetu svojih satova. Imajući na umu ovo naslijeđe, linija TUDOR Royal nudi samonavijajuće sportsko šik satove s integriranim narukvicama koje su jednako pristupačne koliko i beskompromisne. S prvoklasnim tehničkim performansama i profinjenom estetikom, ova linija nalazi se na raskrižju između klasičnih i sportskih satova. Dolazi u nehrđajućem čeliku ili zlata i čeliku, i nudi se u četiri veličine s devet mogućih brojčanika.


Za sve upite o TUDOR novitetima u 2022. pozivamo vas da nas kontaktirate telefonom na +385 1 487 0700 ili emailom na info@mamic.hr.

Tudor katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog
Tudor Corner at Mamic 1970

Službeni Tudor distributer

Butik Mamić u Zagrebu ponosan je član svjetske mreže službenih Tudor distributera kojima je dozvoljena prodaja i održavanje satova Tudor. Potvrđujemo autentičnost Vašeg novog Tudor sata i podupiremo petogodišnje međunarodno jamstvo s potrebnim vještinama, tehničkim iskustvom i posebnom opremom.

Otkrijte više i posjetite nas u našem Tudor showroomu u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vas voditi kroz raspon Tudor kolekcija kako bismo Vam pomogli pronaći idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Pratite nas