29 rujna, 2021

Jesenski vodič za nizanje dijamantnog nakita Messika

Messika jewelry stacking

Prestižni dijamantni nakit iz pariške draguljarske kuće Messika Vas predstavlja načine nizanja i neusklađivanja morednih lukzsuznih komada.

DRAGULJARSKA KUĆA MESSIKA

Valérie Messika je 2005. godine stvorila vlastitu draguljarsku kuću i unijela svježinu u svijet nakita, interpretirajući dijamante na način da djeluju zabavno, zaigrano i dinamično. Messika nakit nije samo nakit, već je k tome i izraz osobnosti, stila i samopouzdanja jedne moderne žene, koja hrabro korača svijetom dok joj Messika daje dodatan sjaj i poletnost u koraku.

“Dijamanti su moji korijeni i moja stručnost. Kad sam krenula stvarati vlastitu marku nakita, željela sam da dijamanti budu svakodnevni, a ne samo za  nekoliko najsvetijh trenutaka. Željela sam nešto cool, ležerno i jednostavno za nošenje. ”

Valérie Messika

Valérie Messika razvila je koncept “moderne ženstvenosti”. Žene danas odabiru što žele biti: cool, retro, punk, konzervativne, moćne, strastvene, diskretne, ekstrovertirane, muževne, ženstvene, klasične ili ultramodere ili sve to odjednom. Draguljarska kuća Messika vidi žene kao najinspirativnije muze. Senzualnost, ženstvenost i želja su riječi koje služe kao mantra nakita Messika.

Nizanje nakita Messika, Draguljarska kuća © Messika

DIJAMANTNE OGRLICE MESSIKA

Messika Vas poziva da budete odvažni i stvarate nove kreacije svaki dan. Najluksuznije 18-karatno zlato se koristi diskretno, prepuštajući glavnu ulogu dijamantima koji se neometano kreću s pokretima onog tko ih nosi. Uživajte u stiliranju ovih modernih komada nakita sa vašim svakodnevnim stilom.

Ogrlice Lucky Move, Draguljarska kuća © Messika

DIJAMANTNE NARUKVICE MESSIKA

Dijamantne narukvice Messika s lakoćom postaju neizostavan dodatak ženama svih dobi. Svjetlost najčiščih dijamanata odaje ultramoderan, a ipak bezvremenski osjećaj ovim luksuznim narukvicama koje će oživjeti na vašoj ruci te joj podariti dašak glamura za ležeran dan ili elegantnu noć.

Mix & Match, Draguljarska kuća © Messika

DIJAMANTNO PRSTENJE MESSIKA

Pokret je srž Messikinog stvaralačkog procesa, a na Vašim prstima njezin nakit dolazi do svog istinskog izražaja. Nizanje i kombiniranje različitih kolekcija spojiti će dragocjeni kavez, privlačne dijamante i drago kamenje te stvoriti nepogrešive i očaravajuće kreacije. 

Kombiniranje dijamantnog nakita, Draguljarska kuća © Messika

DIJAMANTNE NAUŠNICE MESSIKA

U skladu s trendom kombiniranja različitih luksuznih naušnica, Messika  donosi dijamantne naušnice u 18-karatnom zlatu koje će se svidjeti ženama kako odvažnog tako i klasičnog stila. Zabavite se nošenjem naušnica u paru ili samostalno koje će osvjetlili Vaše lice i uhvatiti svačiju pažnju.

Kolekcije My Twin, Move Uno i Lucky Move, Draguljarska kuća © Messika

Mamić na Instagramu

Pratite nas