23 kolovoza, 2021

Messika & dijamanti u pokretu – kolekcija Lucky Move

Messika sumer stacking

Kolekcija Lucky Move predstavlja novi pogled na kolekciju Move i njezine dijamante u pokretu, sada zamišljene u obliku kruga. Niz prestižnog nakita stvoren za odvažne kombinacije, blistav izgled i svaku prigodu.

MESSIKA LUCKY MOVE

Valérie Messika, inspirirana talismanima koji donose sreću, predstavila je modernu kolekciju koja ovjekovječuje Messika nakit, prepoznatljiv na sebi svojstven način. Spoj tradicije, inovacije i očaravajućeg glamura prikazani su kroz ogrlice, narukvice, prstenje i naušnice.

“Oslobodite dijamant” mantra je Valérie Messike. Prema njezinoj viziji, dijamant bi trebao biti živi suputnik onoga tko ga nosi. Za razliku od tradicionalnog nakita, u njezinim komadima dijamant se pomiče, uvija, igra i živi.

“Oslobodite dijamant”

Valérie Messika

DIJAMANTNE OGRLICE

Lucky Move kolekcija potiče raznolikost i odvažnost u stilu onih koji krase svoje tijelo ovim prestižnim dijamantnim nakitom. Kombiniranje i nizanje veličina i modela čini najodvažnije odjevne kombinacije s kojima ćete postići bezvremensku eleganciju.

Ljetni Stil, Dijamantne ogrlice © Messika

DIJAMANTNE NARUKVICE  

Zavodljiva dijamantna narukvica savršeno svjetluca na zapešću dok ističe vašu ljepotu i senzualnost.  Čist dizajn može se personalizirati prema vašem izboru i učiniti komad luksuznog nakita intimno povezanim. Zabavite se nizanjem Messika narukvica iz raznolikih kolekcija i postignite spektakularan i cool izgled. 

Ljetno kombiniranje nakita, Dijamantne narukvice © Messika

DIJAMANTNO PRSTENJE 

Prsten pečatnjak je novi popularan trend koji se može nositi na klasičan ili suvremen način. Dijamantni prsten možete nositi na kažiprstu ili malom prstu za odvažan i zabavan stil. Dijamant briljantnog reza se kreće i oživljava vašu kombinaciju dajući joj karakter. Kombinirajte jedinstvene oblike, spajajući 18-karatno bijelo, žuto i ružičasto zlato iz različitih Messika luksuznih kolekcija kako biste postigli neodoljiv i živahan efekt. 

Messika Lucky Move, Dijamantno prstenje © Messika

DIJAMANTNE NAUŠNICE 

Must-have kolekcija medaljona je najnoviji dodatak u prepoznatljivoj Move kolekciji koja slavi i veliča tijelo žene. Valérie Messika potiče grafičku estetiku kombiniranjem stilova kako bi se postigao elegantan i suvremen izgled lica spojen sa svjetlucavim linijama najčišćih dijamanata.

Lucky Move Naušnice © Messika

Pratite nas