25 siječnja, 2023

Messika High Jewelry komadi obilježili povratak Beyoncé

Beyonce In Messika Grand Opening The Atlantis Royal Dubai - Mamic 1970

Osnivačica draguljarske kuće Messika, Valérie Messika, kreirala je High Jewelry dijamantne naušnice jedinstvenog dizajnaza glazbenu ikonu Beyoncé i njezinim spektakularan povratak na scenu.

SPEKTAKULARAN POVRATAK BEYONCÉ UZ DIJAMANTNI NAKIT MESSIKA

Nakon četiri godine izbivanja sa scene, Beyoncé se vratila na nesvakidašnji privatni koncert u Dubaiju, slaveći svečano otvorenje hotela Atlantis The Royal. Znajući da je Beyoncé obožavateljica visećih naušnica, Valérie Messika kreirala je dijamantne naušnice jedinstvenog dizajna kao počast ovoj kultnoj umjetnici, njezinoj povijesti s draguljarskom kućom i posebnoj povezanosti Messike s regijom. High Jewelry asimetrične naušnice izrađene za Beyonce kreirane su od četiri izvrsna dijamanta, uključujući 17-karatni dijamant u obliku kruške, drugi od 10 karata, treći od 7 karata i ovalni dijamant od 18,88 karata, za ukupno 57 karata.

Valérie Messika kreirala je dijamantne naušnice jedinstvenog dizajna kao počast ovoj kultnoj umjetnici, njezinoj povijesti s draguljarskom kućom.

MESSIKA & BEYONCÉ

Beyoncé je velika obožavateljica Messika dijamantnih kreacija već nekoliko godina, od 2014. Na putovanju u Pariz prije gotovo deset godina, objavila je Instagram fotografiju svoje ruke koja pravi znak mira i nosi kultni dijamantni prsten Messika Glam’Azone, ispred Mona Lise. Nakon je viđena kako nosi zapanjujuće komade Messika High Jewelry-a u više navrata na velikim događanjima, poput Super Bowla, dodjele nagrada Grammy i u svom glazbenom videu. Valérie Messika također je dizajnirala i jednu Move Earring dijamant optočen na Beyoncé Letter.

Beyoncé je viđena na velikim događanjima poput Super Bowla, Grammy Awardsa i u svom glazbenom videu noseći Messika High Jewelry komade.

Beyoncé wearing Messika Once Upon a Time diamond earrings and necklace, © Messika

MESSIKA HIGH JEWELRY

Od svoje prve High Jewelry kolekcije nakita, koja je predstavljena u Baselu 2013., Valérie Messika nastavila je nizati uspjeh za uspjehom, s nakitom koji karakterizira jedinstvena dijamantna stručnost, tehnička virtuoznost i odlučna suvremena ženstvena estetika. Ova pariška draguljarska kuća također je vrlo aktivna na frontu slavnih i njezine dragulje često nose glumice i modeli na crvenom tepihu najvažnijih događaja.

Pratite nas