16 prosinca, 2021

Blagdanska čarolija s dijamantnim nakitom Messika

Messika diamond jewelry - Mamic 1970

Pariška draguljarska kuća Messika poziva Vas na svjetlucavi Božić. Izrazite svoje iskrene emocije uz dijamantni nakit Messika ispod božićnog drvca.

DRAGULJARSKA KUĆA MESSIKA

Za još čarobnije blagdane, draguljarska kuća Messika donosi Vam dijamantni nakit koji će uljepšati ovu svečanu sezonu svojom živahnom iskrom. Za Vaše zadovoljstvo ili kao poseban dar, Messika je spojila bezvremenost dijamanta s modernim dodirom, kreirajući dijamantni nakit u suvremenom stilu koji će se nositi svaki dan. Oblici, uzorci i tehnike izrade nakita Messika dominiraju te ističu jedinstveni karakter dijamanta, njegovu kvalitetu, veličinu i sjaj.

Predstavljajući inovacije koje je Valérie Messika unijela u svijet nakita, odabrali smo najluksuznije i fantastične kreacije iz tvornice Messika koje će biti idealne za mix & match, spajajući se u beskonačne, jedinstvene kombinacije koje će izraziti osobni stil žene koja ga nosi.

Dragulji Messika ohrabruju žene da postanu ono što jesu: briljantne, slobodne, senzualne, blistave i još više.

Messika diamond jewelry stacking - Mamic 1970
Blagdansko nizanje nakita Messika, © Messika

KOLEKCIJE NAKITA MESSIKA

Luksuzne kreacije Messika vrlo brzo su postale planetarno popularne među damama sa svojim blistavim kultnim dizajnom i dijamantima u pokretu. Prepoznatljivu kolekciju Move karakteriziraju tri pomična dijamanta unutar kaveza koji se pojavljuju u linijama Move Classic, Move 10th, Move Noa, Move Romane i Lucky Move dok kolekcija Move Uno ima jedan dijamant koji pluta u kavezu. U nastavku istražite neke od najpoznatijih komada nakita Move koji će biti cijenjeni u sezoni darivanja.

Idealan poklon, dijamantni nakit Messika postat će Vaš svakodnevni istinski suputnik.

Nakit Messika unio je dašak svježeg zraka i slobode u industriju nakita, uz mnoštvo mogućih kombinacija za sve moderniju zimu. Odvažne kreacije nakita linije Glam’Azone odišu egzotičnim i ženstvenim stilom za senzualnu i samopouzdanu ženu. Jedinstven i prepoznatljiv dizajn prikazan je u kolekciji Lucky Eye, liniji dijamantnih talismana koji privlače pozitivnu energiju.

Romantična poruka skrivena je u savršenom spoju dijamanata elegantnog reza smaragda i senzualnog reza kruške blistavih komada nakita kolekcije My Twin. Konačno, dijamantni nakit iz kolekcije Skinny ističe se svojom iznimnom gipkošću, uvijanjem, savijanjem nakita i uvijek vraća svoj izvorni oblik.

Ako ste pronašli savršen Messika dar ili Vam je potrebna pomoć pri odlučivanju, posjetite nas u našem premium butiku u centru Zagreba u ulici Frane Petrića 7. Slobodno nam se obratite sa svojim upitom na info@mamic.hr ili +385 1 4870 700 i naše stručno i ljubazno osoblje ispunit će vaše želje.

Pratite nas