26 studenoga, 2021

Božićni poklon za njega

Rapport London Gift - Mamic 1970

Pronađite savršeni poklon za njega iz našeg izbora kultnih satova, profinjenih i vrhunskih dodataka za satove i luksuznih knjiga.

BOŽIĆNO DARIVANJE

Blagdanska svjetla se počinju nizati ulicama i trgovačkim centrima diljem gradova, govoreći nam da je Božić već iza ugla. Shvaćamo važnost blagdana kao vremena zajedništva i zabave, te želimo nadahnuti i obilježiti Vašu blagdansku proslavu. Donosimo Vam odabranu listu luksuznih, bezvremenskih i vrhunskih proizvoda svjetski poznatih brendova koji će oduševiti svakog muškarca.

Prava vrijednost poklona je emocija koja stoji iza poklona.

Rapport London Gift Giving - Mamic 1970
Blagdansko darivanje, © Rapport London

 TUDOR SAT

Ako ovog Božića želite pronaći sat koji će Vašem dragom prijatelju ili voljenom muškarcu vjerno služiti kroz život, onda je Tudor naša preporuka. Inovacija materijala, vrhunska kvaliteta, mehanička složenost i izniman stil umjesto prolazne mode, kvalitete su koje najbolje opisuju švicarske satove TUDOR. U nastavku Vam donosimo šest odvažnih TUDOR modela koji će ispuniti svaku njegovu želju.

S linijom satova 1926, TUDOR odaje počast svojoj ranoj povijesti nizom mehaničkih satova koji su bezvremenski i elegantni. Ovaj klasični sat za žene i muškarce utjelovljuje TUDOR filozofiju profinjenosti, kvalitete i pristupačnost, te dolazi u četiri veličine sa širokim izborom brojčanika. Kolekcija Royal nudi niz automatskih satova s integriranom narukvicom. TUDOR Royal odiše svestranim sportskim šikom te dolazi u nehrđajućem čeliku ili u zlatu i nehrđajućem čeliku.

Black Bay Fifty-Eight 18K u 18-karatnom zlatu, obožavat će ljubitelji kompaktnih satove i vintage entuzijasti. Dolazi sa smeđom aligator kožnom narukvicom te dodatnim tkanim remenom zelene boje za sportski ili klasičan izgled. Kolekcija Black Bay rezultat je suptilnog spoja tradicionalne estetike i suvremenog urarstva te okuplja više od 60 godina urarskog naslijeđa TUDOR ronilaca. TUDOR Black Bay s bordo prstenom jedan je od najprepoznatljivijih satova, stvoren za svakodnevne avanture, na kopnu i u vodi. ⠀

RAPPORT LONDON

Rapport urarski proizvodi uvijek su bili elegantni i s kvalitetom na umu. Za vrhunsku stručnost i kvalitetu ne trebate tražiti dalje od Rapport kolekcije napravljene isključivo za poznavatelje odličnih proizvoda. Rapport London dodaci za satove bit će savršen poklon za člana obitelji ili dragog prijatelja koji pokazuje jasnu profinjenost i strast prema stilskim dodacima za satove koji će čuvati njegovu dragocjenu kolekciju.

Kutija za satove Rapport,© Rapport London

Ovi luksuzni dodatci za satove stručno su izrađeni od najboljih materijala na svijetu, koristeći tradicionalne vještine i tehnike koje se prenose kroz generacije. Zadivljujuća kolekcija elegantnih rola, stalaka i kutija za satove te vrhunski navijači za satove i bežična ploča, svi s posvećenom pažnjom na detalje, uzbudljivim dizajnom i najvišom kvalitetom konstrukcije. Svi navijači za satove Rapport London imaju visoko konstruiran mehanizam s brojnim postavkama koje odgovaraju potrebama svakog sata. Simbol sofisticiranosti i elegancije prikladan za vaše najmilije ovog Božića.

LUKSUZNE KNJIGE ZA MUŠKARCE

Želite li ga impresionirati tijekom blagdana s pažljivim darom koji će potaknuti njegove strasti? Luksuzne knjige koje ističu njegov interes i sadrže rijetko viđene fotografije, osobne priče i detalje o njegovoj omiljenoj temi bilo da je ljubitelj kultnih satova, najpoznatijih kolekcija automobila ili ekskluzivnih golf resorta diljem svijeta, uvijek su nepogrešiv izbor. Ove knjige će briljantno pokazati brendove na različite načine kroz njihovu osobnost, povijest i vrijednosti te slike za potpuni doživljaj.

Ako ste pronašli savršen poklon ili vam je potrebna pomoć u odluci, posjetite nas u našem premium butiku u centru Zagreba u ulici Frane Petrića 7 ili u Gajevoj ulici 4. Slobodno nam se obratite sa svojim upitom na info@mamic.hr ili +385 1 4870 700 a naše stručno i ljubazno osoblje ispunit će Vaše želje.

Pratite nas