10 prosinca, 2021

Božićna bajka Chaumet

Chaumet Bee My Love bracelets - Mamic 1970

Uronite u čaroliju blagdana uz dragocjene Chaumet kreacije. Donosimo Vam selekciju dijamantnog nakita koji će obilježiti ovogodišnje božićno darivanje.

CHAUMET

Prestižni nakit Chaumet izrađen je u samom srcu Vendômea, odražavajući iznimne vještine i odajući počast pariškom stilu. Povijesne, moderne i jedinstvene dijamantne kreacije Chaumetove osvojile su srca dama diljem svijeta svojim uzbudljivim dizajnom punim emocija. Uz Chaumet, potraga za savršenim znakom pažnje postala je jednostavna i čarobna.

Uz dijamantne kreacije Chaumet, potraga za savršenim znakom pažnje postala je jednostavna i čarobna.

BEE MY LOVE

Neodoljiva kolekcija Bee My Love spaja grafičku jednostavnost i senzualnost u bezvremenske kreacije. Radosno i spontano samoizražavanje nikad nije bilo zabavnije uz komade Bee My Love koji dolaze u 18-karatnom žutom, ružičastom ili bijelom zlatu, kao i u različitim varijantama dijamantnog ukrašavanja. Nošenje nakita je uzbudljivo i pruža priliku za kreiranje novih kompleta svaki dan, što će cijeniti žene koje se vole igrati svojim stilom.

Kreacije Bee My Love pozivnica su na radosno i spontano samoizražavanje.

Kolekcija Bee My Love, © Chaumet

JEUX DE LIENS

Decentna i ženstvena kolekcija Jeux de Liens predstavlja romantične kreacije izrađene u 18-karatnom žutom, ružičastom ili bijelom zlatu, ukrašene najčišćim dijamantima. Ovaj luksuzni nakit ističe se kao suvremen i sentimentalan te nudi mogućnost graviranja za još osobniji poklon kojim možete izraziti svoju ljubav i zahvalnost. S obzirom da je pred nama nova sezona božićnih poklona, kreacije Jeux de Liens jedan su od najposebnijih darova kojima možete iznenaditi svoje najmilije.

Kolekcij Jeux de Liens slavi vezu između dvije osobe, kroz suvremenu reinterpretaciju sentimentalnog nakita.

Kolekcija Jeux de Liens, © Chaumet

JOSÉPHINE

Kolekcija Joséphine obnavlja gotovo 240 godina stručne tradicije sa suvremenom kreativnošću. Kolekciju je inspirirala carica Joséphine koja je bila poznata po svom iznimnom ukusu i osjećaju za stil. Joséphine kreacije odišu luksuzom, stilom i elegancijom te su ukrašene pažljivo odabranim dijamantima smještenim u središtu kompozicija. Jedinstveni znak pažnje koji će obilježiti dragocjenu prekretnicu ili pokazati vašu duboku ljubav prema njoj.

Savez nježnih linija s blistavim kamenjem, ova kolekcija budi 240 godina stručne tradicije sa suvremenom kreativnošću.

Dijamantno prstenje Joséphine, © Chaumet

Ako ste pronašli savršen Chaumet dar ili Vam je potrebna pomoć pri odlučivanju, posjetite nas u našem premium butiku u centru Zagreba u ulici Frane Petrića 7. Slobodno nam se obratite sa svojim upitom na info@mamic.hr ili +385 1 4870 700 i naše stručno i ljubazno osoblje ispunit će vaše želje.

Chaumet Josephine

Službeni Chaumet distributer

Chaumet je cijenjeni francuski brend s tradicijom izrade nakita koja datira unatrag 240 godina. Vrijedna povijest kuće veže se i uz caricu Josephine, kojoj je Maison Chaumet bio službeni draguljar. Gracioznost i elegancija isprepliću se u svakom komadu nakita, nudeći jedinstven suvremeni izgled prožet tradicijom i draguljarskim umijećem. Ovaj nakit, izrađen u samom srcu trga Vendôme, odraz je izvanredne stručnosti te odaje počast pariškom stilu.

Istražite čaroban svijet luksuznog dijamantnog nakita Chaumet u našem butiku Mamić 1970 u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vam predstaviti prestižne Chaumet kolekcije kako bismo Vam pomogli pronaći idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Pratite nas