08 lipnja, 2022

Cindy Bruna je nova Joséphine

Chaumet Josephine on Cindy Bruna - Mamic 1970

Chaumet je odabrao supermodel Cindy Brunu kao utjelovljenje Joséphine žene, za predstavljanje svojih novih kreacija. Kao dugogodišnja prijateljica draguljarske kuće, oživljava ovu kolekciju sa stilom, gracioznošću i karakterom.

CHAUMET I CINDY BRUNA

Chaumet je predstavio svoju najnoviju kolekciju Joséphine s modelom Cindy Bruna u glavnoj ulozi. Dugogodišnja prijateljica draguljarske kuće, svoju ljepotu dodaje liniji inspiriranoj istoimenom caricom. Ona utjelovljuje višestruku osobnost kolekcije kao suverena figura s veličanstvenom atmosferom. Kolekcija inspirirana neovisnošću i progresivnim karakterom carice Joséphine, Chaumet je stvorio nekoliko tijara i ceremonijalnih dragulja za kraljevsku suprugu, koja je bila veliki poznavatelj i kolekcionar finijih stvari u životu.

Pariški draguljar odabrao je Brunu da predstavlja kultnu kolekciju Joséphine, koja se oslanja na Chaumetov povijesni odnos s caricom Joséphine, suprugom Napoléona Bonapartea.

Chaumet Josephine collection - lifestyle with Cindy Bruna - Mamic 1970
Cindy Bruna nosi kolekciju Josephine, © Chaumet

NOVI DRAGULJI U KOLEKCIJI JOSÉPHINE

Prsteni Joséphine Duo Éternel i Joséphine Aigrette među novim su dodacima kolekciji. Nakit uključuje tijare i narukvice u 18-karatnom ružičastom ili bijelom zlatu ukrašene dijamantima i akvamarinima. Chaumet također modernizira tijaru, čineći je snažnim modnim izrazom. Krivulja dijamanta reinterpretira aigrette dizajn i prikazuje središnji dijamant u obliku kruške.

Cindyin look također se spaja s krojenim odjevnim komadima u jednobojnim crno-bijelim bojama. Francuska ljepotica na slikama nosi i zalizanu frizuru s ružom na usnama u boji bobica. Ona očarava na svakoj slici, noseći suvremeni nakit s modernom sofisticiranošću.

Igrajte se sa stilom i odvažnošću baš kao Cindy Bruna s kreacijama Joséphine.

Joséphine Duo Éternel od bijelog zlata, Joséphine Aigrette od platine i Aigrette ukras za glavu od bijelog zlata, © Chaumet

CINDYNI OMILJENI KOMADI

Slobodno nas kontaktirajte sa svojim upitom na info@mamic.hr  ili +385 1 4870 700.

Chaumet Josephine

Službeni Chaumet distributer

Chaumet je cijenjeni francuski brend s tradicijom izrade nakita koja datira unatrag 240 godina. Vrijedna povijest kuće veže se i uz caricu Josephine, kojoj je Maison Chaumet bio službeni draguljar. Gracioznost i elegancija isprepliću se u svakom komadu nakita, nudeći jedinstven suvremeni izgled prožet tradicijom i draguljarskim umijećem. Ovaj nakit, izrađen u samom srcu trga Vendôme, odraz je izvanredne stručnosti te odaje počast pariškom stilu.

Istražite čaroban svijet luksuznog dijamantnog nakita Chaumet u našem butiku Mamić 1970 u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vam predstaviti prestižne Chaumet kolekcije kako bismo Vam pomogli pronaći idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Pratite nas