14 svibnja, 2021

Novi brendovi: Chaumet, Damiani i Messika

Mamic 1970 Boutique Frane Petrica 7

Predstavljamo vam novu luksuznu ponudu u našem redizajniranom butiku. Svjetski poznati brendovi dijamantnog nakita Chaumet, Damiani i Messika sada su ekskluzivno dostupni u Zagrebu.

LUKSUZNI NAKIT

Ponosno vam predstavljamo novitete u našoj ponudi koji dolaze iz srca predstavnica mode, Francuske i Italije. Bezvremenski komadi luksuznog dijamantnog nakita Chaumet, Damiani i Messika od sada su dostupni u našem butiku Mamić 1970 u Ulici Frane Petrića 7 u centru Zagreba. Od klasičnih kolekcija do onih dinamičnih i uzbudljivih, svaki komad nakita izrađen je po najvišim standardima struke prikazujući dijamante na najljepši način.

CHAUMET

Smješten u središtu Trga Vendôme od 1812., draguljarska kuća Chaumet primjenjuje svu svoju vještinu i umijeće u stvaranju izuzetnog nakita, postavljajući dragocjene simbole u posebne životne trenutke. U srcu ovog mitskog pariškog mjesta stručna izrada provodi se isključivo ručno, ovjekovječujući stručnost koju glavni majstori već 240 godina prenose s koljena na koljeno. Kolekcije Chaumet nakita prožete su bogatom prošlošću brenda koja je započela s osnivačem Marie-Étienne Nitotom, osobnim draguljarom carice Josephine i jednim od najtraženijih draguljara u cijeloj Europi.

Chaumet je tijekom godina razvio prepoznatljiv stil, putujući kroz razna stilska razdoblja, dajući mu tako određenu modernost koja je odjekivala finim pariškim ukusom, uvijek u potrazi za novostima i avangardom. Chaumet je iskoristio dolaske svojih kolekcija kako bi proširio svestranost svojih dizajna i privukao ljude brojnih stilova. Otkrijte kolekcije Chaumet Liens, Joséphine i Bee My Love u butiku Mamić 1970.

Pariška draguljarnica, Chaumet, izrađuje tijare i predmete visokog nakita te utjelovljuje stil i eleganciju koji prate svaku eru.

DAMIANI

Osnovana u Valenzi 1924., Damiani je talijanska tvrtka koja se bavi izradom nakita, svjetski poznata po izvrsnosti svojih kreacija: svaki komad nakita Damiani jedinstveno je umjetničko djelo koje su ručno izradili stručni zlatari kao rezultat jedinstvenog dizajna, velike pažnje prema detaljima i korištenja visokokvalitetnih dragulja.

Tajne ovog fascinantnog zanata prenosile su se s koljena na koljeno, od osnivača Enrica Damianija do njegovog sina Damiana, a zatim i njegovih unuka Guida, Silvije i Giorgia, koji danas upravljaju tvrtkom, interpretirajući legendarno nasljeđe brenda i temeljne vrijednosti s progresivnim pogledom u budućnost.

Cijenjen diljem svijeta zbog stila, dizajna i talijanskog porijekla izrade svojih kreacija, Damiani je jedina draguljarska kuća na svijetu koja je osvojila čak 18 međunarodnih nagrada Diamonds, Oscara međunarodnog svijeta nakita. Izvrsnosti kreacija Damiani divile su se brojne zvijezde, uključujući Sharon Stone, Tildu Swinton, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow i Brada Pitta, a da ne spominjemo Talijanke Isabellu Rossellini i Sophiu Loren, koje su odabrale Damiani kako bi proslavile svoje uspjehe. Butik Mamić 1970 nudi prekrasni nakit iz jedinstvenih linija poput Belle Époque, D.Icon, D.Side, Margherita i Mimosa.

“Vjerujem da su razlozi našeg uspjeha naš snažni identitet, izvrsne vještine proizvodnje i originalan dizajn, oživljeni snažnom strašću.”

Guido Damiani

MESSIKA

Messika je osnovana u Parizu 2005., pod vodstvom Valérie Messikae, kćeri poznatog trgovca dijamantima Andréa Messike. Temeljne vrijednosti prenijele su se s oca na kćer: poboljšati dijamant, pomicati granice i kontinuirano težiti izvrsnosti.

Dragulji Valérie Messike potiču žene da postanu ono što jesu: briljantne, slobodne, senzualne, blistave i više od toga. Žena koja je moderna, sigurna u sebe, koja odabire dijamant za svakodnevno druženje, kao i za obilježavanje najljepših prilika u svom životu. Valerie Messika inspiraciju pronalazi u supermodelu Kate Moss koja je zaštitno lice draguljarske kuće Messika.

Kate Moss © Messika

Draguljarska kuća Messika zamišlja, sanjari i stvara kako bi oblikovala jedinstven stil nakita. Kultne i svjetski poznate kolekcije Messika poput Move Classique, Move Uno, Move Noa, Move Romane, Lucky Move, Glam’Azone, Lucky Eye i My Twin dostupne su u butiku Mamić 1970.

Od svog nastanka, draguljarska kuća Messika uspjela je kombinirati bezvremenost dijamanta s modernim izgledom. Dijamantni nakit u suvremenom stilu koji se nosi svaki dan.

Brendovi prestižnog dijamantnog nakita Chaumet, Damiani i Messika dostupni su u našem butiku Mamić 1970 u centru Zagreba.

Pratite nas