15 veljače, 2022

Intervju s Kendall Jenner

Valérie Messika

Kendall Jenner zaštitno je lice najnovije kampanje draguljarske kuće Messika. Saznajte kako je došlo do suradnje svjetski poznate manekenke s prestižnom pariškom draguljarskom kućom.

Vi ste jedna od najmodernijih osoba na svijetu. Kako birate brendove s kojima radite?

KENDALL JENNER (KJ): Moja stilistica Dani Michelle odlično mi predstavlja nove brendove, ali i sama ih volim pronaći i na internetu kad god imam vremena. Mnogo je sjajnih i talentiranih dizajnera. Nastojim ih podržati i što češće nositi nove komade.

Valérie Messika je stručnjak u svom polju. Ona ima pravu moć utjecaja zahvaljujući svojoj viziji dijamanata koji se nose svaki dan. Je li to jedan od razloga zašto ste željeli surađivati s njom?

KJ: Volim kultne komade koje Messika nudi, kao što su dijamantni dragulji Move, Glam’Azone, My Twin i već dugo se divim draguljarskoj kući. Odmah me je privukla ideja da radim s Messikom, pogotovo jer su naši estetski izričaji vrlo slični.

Messikin potpis je pokretni dijamant koji se može nositi svaki dan. Koji Messika komad nosite svaki dan?

KJ: Prsten koji najviše nosim je Glam’Azone u duploj pavé verziji, s lančićem koji se može skinuti. Dostupan je i u zlatnoj verziji te se može nositi samostalno ili složen. Kolekcija Glam’Azone ilustrira viziju Valérie Messike slobodne, snažne, trijumfalne i blistave žene, poput heroina iz antičke mitologije. Riječ je o modernim, glamuroznim i laganim kreacijama.

Koja je idealna prilika za nošenje ovih komada?

KJ: Dijamantni nakit Messika se može nositi u svakoj prilici, volim nadopunjavati svoje kombinacije s njim. Bilo da se bavim sportom ili sam s prijateljima, uvijek nosim barem jedan ili dva komada.

Kendall Jenner for Messika new campaign - Mamic 1970
Nizanje dijamantnih narukvica Move Classic, © Messika

Mislite li da nakit nadopunjuje vaše odjevne kombinacije? Kako nosite dijamante na dnevnoj bazi?

KJ: Volim svoje odjevne kombinacije upotpuniti nakitom! Obično izaberem nekoliko prstenova ili lijepih dijamantnih naušnica kako bih upotpunila gotovo svaki svoj stil. Volim izmjenjivati bijelo i žuto zlato ovisno o outfitu i danu.

Koji su trendovi nakita na vas najviše utjecali posljednjih godina?

KJ: Volim hoop naušnice. Uvijek sam smatrala da su izvrstan dodatak svakoj odjevnoj kombinaciji. Na primjer, imam sreću da imam hoop naušnice Messika Move XXL, koje volim nositi. Inače, posebno volim nositi prsten i nježnu dijamantnu ogrlicu, uvijek dobro ide.

Koje komade volite nizati? I kako ih najradije nosite: oko vrata, na ušima, oko zapešća ili prstiju?

KJ: Ako trebam kombinirati puno nakita, obično volim nositi puno prstenja ili naušnica. Obožavam nizati naušnice kako bih začinila izgled. Dodavanje ogrlice snažnog dizajna uvijek je dobra ideja.

Kako biste opisali Messiku u tri riječi?

KJ: Snažna, bezvremenska i cool.

Što mislite kojim su ženama namijenjeni Messika komadi?

KJ: Messika se obraća svim ženama i nudi dijamantni nakit za sve stilove. Bilo da tražite veličanstvene ili klasičnije komade, prirodne i elegantne, ili nešto odvažno, sve je moguće.

Kendall Jenner for Messika new campaign - Mamic 1970
Kendall Jenner za novu Messika kampanju, © Messika

Prestižni dijamantni nakit Messika dostupan je u našem premium butiku u centru zagreba u ulici Frane Petrića 7. Slobodno nam se obratite sa svojim upitom na info@mamic.hr ili +385 1 4870 700 a naše stručno i ljubazno osoblje ispunit će Vaše želje.

*Tekst je preuzet sa službene stranice Messika, www.messika.com.

Pratite nas