20 srpnja, 2021

Messika & Ljetne vibracije

Messika Summer

Osunčana selekcija koja će istaknuti vaš ljetni odmor. Dijamantno prstenje, narukvice za zapešće i gležanj, i ogrlice koje ćete nizati jednu na drugu za još senzualniji izgled.

Ljetne vibracije, Messika

Ljeto nikada nije bilo uzbudljivije. Zabavite se sa svjetlucavom i osunčanom selekcijom dijamantnog nakita Messika. Nizanjem, slaganjem i kombiniranjem ovih luksuznih dragulja postiže se spektakularan efekt, blistavost i stil za nezaboravno toplo ljeto. Luksuzan nakit Messika strastveno nosite od svitanja do zalaska sunca.

Nakit Messika ohrabruje žene da budu ono što jesu: briljantne, slobodne, senzualne, svjetlucave – svoje. 

Messika Summer Mix
Ljetni mix nakita Messika © Messika

DIJAMANTNO PRSTENJE

A onda je bilo svjetla! Iznimno moderno i živahno, dijamantno prstenje Messika pristaje svakom stilu i looku, neovisno o prigodi. Snažno i elegantno, ovo jedinstveno prstenje može se nositi zasebno ili u kombinaciji s drugim modelima, na svim prstima, spajajući žuto zlato, bijelo zlato ili ružičasto zlato. Dostupno u brojnim kolekcijama nakita, prstenje Messika bit će vaša propusnica za senzualan i ženstven izgled.

Messika diamond rings
Messika ljetne vibracije, Dijamantno prstenje © Messika

DIJAMANTNE NARUKVICE

Dijamantna narukvica osobni je favorit Valérie Messika, dajući novu dimenziju prepoznatljivog glamuroznog rock stila njenom looku: narukvice različitog dizajna, narukvice za gležanj, dijamantne manžete, ili čak dijamantne rivière narukvice. Tradicionalno i moderno, ova luksuzna kolekcija nakita Messika kreativno kombinira zlato i najdragocjenije kamenje. Must-have komad nakita koji će prigrliti vaše zapešće i gležanj poput svjetlucave tetovaže.

Messika diamond bracelets
Messika ljetne vibracije, Dijamantne narukvice © Messika

DIJAMANTNE OGRLICE

Ovo ljeto, dijamantne ogrlice Messika učinit će vaš dekolte blistavim! U najluksuznijem 18-karatnom zlatu i s najčišćim dijamantima, ovaj dragocjeni dijamantni nakit može se nositi ili u jednom ili u dva reda. Must-have dodatak za vaše ženstvene ljetne odjevne kombinacije, ovaj udoban i cool komad nakita istaknut će vaš vrat. Za snažan moderan izgled, neovisno o vašem stilu, nosite senzualnu luksuznu ogrlicu tijekom cijelog dana, i, zasjajte!

Messika summer diamond necklaces
Messika ljetne vibracije, Dijamantne ogrlice © Messika

Pratite nas