24 kolovoza, 2021

Tudor Black Bay Fifty-Eight na ženski način

Tudor black Bay Fifty-Eight watch

Black Bay Fifty-Eight, švicarski sat brenda Tudor koji će vas osvojiti svojim povijesnim izgledom i proporcijama koje pružaju jednaku eleganciju muškarcima i ženama.

TUDOR BLACK BAY FIFTY-EIGHT

Black Bay Fifty-Eight nazvan je po godini u kojoj je predstavljen prvi ronilački sat TUDOR, vodootporan do 200 metara, nazvan “Big Crown”. Među ostalim estetskim aluzijama na ovaj slavni povijesni sat, ovaj model ima kućište promjera 39 mm, u skladu s karakterističnim omjerima 1950 -ih.

Black Bay Fifty-Eight dolazi s izborom narukvica s poliranom i satiniranom završnom obradom, čeličnim, kožnim ili “soft touch” remenom s preklopnom kopčom ili remenom od tkanine. Jedna od prepoznatljivih značajki TUDOR-a, remen od tkanine izrađen je tehnikom žakard, tradicionalnom metodom koju je postiglo 150-godišnje obiteljsko poduzeće iz francuske regije St-Etienne.

TEHNIKA TKANJA ŽAKARD

Godine 2009., većina luksuznih brendova u Švicarskoj nije smatrala remen od tkanine sofisticiranim, no on je već stekao popularnost u intimnim krugovima kolekcionara sportskih satova. Brend Tudor je uvijek bio u potrazi za suptilnim detaljima kako bi pojačao užitak nošenja vrhunskog sata stoga je pronašao jednu od rijetkih preostalih tvrtki koja je prakticirala žakard tehniku tkanja. Žakard tehnika omogućuje beskrajan prostor za eksperimentiranje u složenosti dizajna te jamči najveću udobnost i dugovječnost. Tumačenje koje je Tudor stvorio o izradi remena od tkanine, ostaje nenadmašeno u smislu tehničke kvalitete i estetike.

Iako je u neo-vintage stilu, njegove proizvodne tehnike i njegova robusnost, pouzdanost, trajnost i preciznost, kao i kvaliteta završne obrade, iznad su trenutnih industrijskih standarda.

TUDOR BLACK BAY FIFTY-EIGHT NA ŽENSKI NAČIN

Umjerenost u veličini kućišta koja dolazi s Black Bay Fifty-Eight čini ovaj sat vrhunske kvalitete, privlačnom opcijom i za muškarce i za žene. Odlični 39 mm promjer, u kombinaciji s remenom od tkanine izrađene žakard tehnikom, stvara zavidnu lakoću nošenja ovog sata. Jednostavan i pouzdan za dnevne aktivnosti.

Svojim vrhunskim performansama omogućava korištenje i prilikom vodenih aktivnosti. Vodootpornost do 200 metara dubine je izvanredna kvaliteta koja pruža sigurnost, posebno u ljetnim danima. Svojom mehaničkom izvrsnošću ide ruku pod ruku s trajnom sofisticiranošću. 

Tudor watch summer adventures
Ljetna avantura, © Tudor sat
Tudor black bay 58 lady style
Ženski način stiliranja, © Tudor sat

ESENCIJA BLACK BAY SATA

Kao i svi drugi modeli u liniji Black Bay, usvajaju TUDOR kazaljke karakterističnog uglatog oblika, kolekcionarima poznate kao “pahulja”, koje se po prvi puta pojavljuju 1969. u TUDOR katalogu. Rezultat suptilnog spoja tradicionalne estetike i suvremenog urarstva, Black Bay linija daleko je od toga da bude samo ponovno izdanje klasika. Ostajući čvrsto usidrena u sadašnjosti, okuplja skoro sedamdeset godina ronilačkih satova TUDOR. Iako je neo-vintage koncepcije, njihove tehnike proizvodnje, pouzdanosti, robusnosti i kvalitete u skladu su s današnjim najrigoroznijim zahtjevima industrije.

JAMSTVO TUDOR

Od svog stvaranja od strane Hansa Wilsdorfa 1926., i u skladu s njegovom vizijom idealnog urarskog proizvoda, TUDOR nikada nije prestao proizvoditi najsnažnije, izdržljive, pouzdane i precizne satove koji danas postoje. Potaknut ovim iskustvom i siguran u znanje o vrhunskoj kvaliteti svojih satova, TUDOR nudi petogodišnje jamstvo za sve svoje proizvode prodane nakon 1. siječnja 2020. Ovo jamstvo ne zahtijeva registraciju sata niti bilo kakve provjere održavanja te je prenosiv. Svi TUDOR proizvodi kupljeni između 1. srpnja 2018. i 31. prosinca 2019. dobit će stoga 18-mjesečno produljenje jamstva, odnosno ukupno tri i pol godine. TUDOR također preporučuje da se njihovi satovi servisiraju otprilike svakih 9 do 10 godina, ovisno o modelu i opsegu njegove svakodnevne uporabe. 

Tudor katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog
Tudor Corner at Mamic 1970

Službeni Tudor distributer

Butik Mamić u Zagrebu ponosan je član svjetske mreže službenih Tudor distributera kojima je dozvoljena prodaja i održavanje satova Tudor. Potvrđujemo autentičnost Vašeg novog Tudor sata i podupiremo petogodišnje međunarodno jamstvo s potrebnim vještinama, tehničkim iskustvom i posebnom opremom.

Otkrijte više i posjetite nas u našem Tudor showroomu u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vas voditi kroz raspon Tudor kolekcija kako bismo Vam pomogli pronaći idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Pratite nas