22 siječnja, 2021

TUDOR Clair de Rose Ref. 35500

TUDOR Clair de Rose Ref. 35500-0001 - Mamic 1970

Predstavljeni na Baselworldu 2017., novi Clair de Rose modeli dostupni su isključivo u čeliku, uključujući Clair de Rose Ref. 35500.

KLASIČNI I ŽENSTVENI SAT

Ženstveni sat sa stilom koji je istovremeno nježan i odvažan, TUDOR Clair de Rose Ref. 35500 s 30 mm kućištem odaje počast raznim povijesnim satovima TUDOR. Predstavlja opal brojčanike s reljefnim delikatnim ukrasima, naglašene plavim lakiranim rimskim brojevima ili dijamantima. Clair de Rose opremljen je samonavijajućim mehanizmom s funkcijom datuma.

Clair de Rose opremljen je samonavijajućim mehanizmom s funkcijom datuma.

TUDOR Clair de Rose Ref. 35500-0004 - Mamic 1970
TUDOR Clair de Rose Ref. 35500 © TUDOR

KRUNICA ZA NAVIJANJE S PLAVIM KUPOLASTIM POLIRANIM DRAGULJEM

Jedna od najprepoznatljivijih značajki Clair de Rose sata je njegova upečatljiva krunica za navijanje, ukrašena dragocjenim plavim kupolastim poliranim draguljem. Krunica je postavljena na robusno 30 mm kućište, vodootporno do dubine od 100 metara (330 ft) i proizvedeno u Švicarskoj u jednom komadu nehrđajućeg čelika 316L.

Jedna od najprepoznatljivijih značajki Clair de Rose sata je njegova upečatljiva krunica za navijanje.

TUDOR Clair de Rose krunica za navijanje © TUDOR

ČELIČNA NARUKVICA

Clair de Rose Ref. 35500 dolazi s čeličnom narukvicom koja se sastoji od malih karika “zrna riže” za nenadmašnu gipkost i sjaj. Narukvica uključuje sklopivu kopču i sigurnosnu bravicu.

Clair de Rose Ref. 35500 dolazi s čeličnom narukvicom koja se sastoji od malih karika.

TUDOR Clair de Rose © TUDOR

DUH CLAIR DE ROSE SATA

Ovaj ženski sat nosi dugu povijest TUDOR i sadrži stil koji je istodobno nježan i odvažan. Clair de Rose slobodno posuđuje iz ove baštine i uključuje estetske reference na modele poput Princess, Royal, Glamour i Miss Tudor. Iz potonje linije preuzet je jedan od najprepoznatljivijih elemenata Clair de Rose: krunica za navijanje ukrašena prozirnim plavim kupolastim poliranim draguljem.

TUDOR Clair de Rose Ref. 35500 © TUDOR
Podijeli

Tudor katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog
Tudor Corner at Mamic 1970

Službeni Tudor distributer

Butik Mamić u Zagrebu ponosan je član svjetske mreže službenih Tudor distributera kojima je dozvoljena prodaja i održavanje satova Tudor. Potvrđujemo autentičnost Vašeg novog Tudor sata i podupiremo petogodišnje međunarodno jamstvo s potrebnim vještinama, tehničkim iskustvom i posebnom opremom.

Otkrijte više i posjetite nas u našem Tudor showroomu u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vas voditi kroz raspon Tudor kolekcija kako bismo Vam pomogli pronaći idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Pratite nas