22 siječnja, 2021

TUDOR Clair de Rose

TUDOR Clair de Rose - Mamic 1970

Linija Clair de Rose sadrži niz profinjenih i bezvremenskih satova dostupnih isključivo u čeliku i u raznim veličinama.

KLASIČNI I ŽENSTVENI SAT

Linija Clair de Rose redizajnirana je 2017. u klasičnom, profinjenom i bezvremenskom duhu, koristi povijesne estetske značajke brenda ne odstupajući od nježnih oblina svog srednjeg kućišta i upečatljive krunice za navijanje, opremljenom s plavim kupolastim poliranim draguljem. Dostupan u tri veličine, promjera 26, 30 i 34 milimetra, predstavlja opal brojčanike s reljefnim delikatnim ukrasima, naglašenim plavim lakiranim rimskim brojevima ili dijamantima. Clair de Rose opremljen je samonavijajućim mehanizmom s funkcijom datuma i dostupan je isključivo u čeliku.

Clair de Rose satovi dostupni su u tri veličine, promjera 26, 30 i 34 milimetra s opal brojčanicima s plavim lakiranim rimskim brojevima ili dijamantima.

KRUNICA ZA NAVIJANJE S PLAVIM KUPOLASTIM POLIRANIM DRAGULJEM

Jedna od najprepoznatljivijih značajki Clair de Rose sata je njegova upečatljiva krunica za navijanje, ukrašena dragocjenim plavim kupolastim poliranim draguljem. Krunica je postavljena na robusno kućište, vodootporno do dubine od 100 metara (330 ft) i proizvedeno u Švicarskoj u jednom komadu nehrđajućeg čelika 316L.

Jedna od najprepoznatljivijih značajki Clair de Rose sata je njegova upečatljiva krunica za navijanje.

TUDOR Clair de Rose - Mamic 1970
TUDOR Clair de Rose krunica za navijanje © TUDOR

ČELIČNA NARUKVICA

Svi Clair de Rose modeli dolaze s čeličnom narukvicom koja se sastoji od malih karika “zrna riže” za nenadmašnu gipkost i sjaj. Narukvica uključuje sklopivu kopču i sigurnosnu bravicu.

Svi Clair de Rose modeli dolaze s čeličnom narukvicom koja se sastoji od malih karika.

TUDOR Clair de Rose bracelet - Mamic 1970
TUDOR Clair de Rose bracelet © TUDOR

DUH CLAIR DE ROSE SATA

Ovaj ženski sat nosi dugu povijest TUDOR i sadrži stil koji je istodobno nježan i odvažan. Clair de Rose slobodno posuđuje iz ove baštine i uključuje estetske reference na modele poput Princess, Royal, Glamour i Miss Tudor. Iz potonje linije preuzet je jedan od najprepoznatljivijih elemenata Clair de Rose: krunica za navijanje ukrašena prozirnim plavim kupolastim poliranim draguljem.

TUDOR Clair de Rose - Mamic 1970
TUDOR Clair de Rose © TUDOR
Podijeli

Tudor katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog
Tudor Corner at Mamic 1970

Službeni Tudor distributer

Butik Mamić u Zagrebu ponosan je član svjetske mreže službenih Tudor distributera kojima je dozvoljena prodaja i održavanje satova Tudor. Potvrđujemo autentičnost Vašeg novog Tudor sata i podupiremo petogodišnje međunarodno jamstvo s potrebnim vještinama, tehničkim iskustvom i posebnom opremom.

Otkrijte više i posjetite nas u našem Tudor showroomu u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vas voditi kroz raspon Tudor kolekcija kako bismo Vam pomogli pronaći idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Pratite nas