01 srpnja, 2019

TUDOR Black Bay 36

TUDOR Black Bay 36 Ref. 79500-0004 - Mamic 1970

Predstavljanje Black Bay 36 Ref. 79500 modela donijelo je formalniji osjećaj Black Bay modelu s dodatnom opcijom plavog brojčanika, dostupnog za svaku veličinu.

TUDOR BLACK BAY 36 REF. 79500

Kao potvrda povijesti brenda, koji od 1960-ih nudi plavu boju brojčanika u svojim linijama, brojčanik Black Bay 36 Ref. 79500 modela – koji je dosad bio crni – sada će također biti dostupan u plavoj boji na novim verzijama. Pažljivo lakiran za dodir elegancije, novi plavi brojčanik hvata svjetlost u spektru žive električne do mornarsko plave tako duboke da je gotovo crna. Svojim izvanrednim kontrastom i jasnoćom, ove nijanse su u skladu s izvornom svrhom Black Baya.

Brojčanik Black Bay 36 modela – koji je dosad bio crni – sada će također biti dostupan u plavoj boji na novim verzijama

REMENI I NARUKVICE

Black Bay 36 Ref. 79500 opremljen je s izborom narukvice u čeliku, cognac-smeđim kožnim remenom, vintage smeđim kožnim remenom s preklopnom kopčom ili crnom tkaninom. Izrađena tehnikom žakard, tradicionalnom metodom koju je postigla 150-godina stara obiteljska tvrtka iz francuske regije St. Ettiene, ovaj remen potpisna je TUDOR značajka, koji se smatra pionirom ovog područja.

Black Bay 36 Ref. 79500 opremljen je s izborom narukvice u čeliku, cognac-smeđim kožnim remenom, vintage smeđim kožnim remenom s preklopnom kopčom ili crnom tkaninom.

ESENCIJA BLACK BAY SATA

Kao i svi drugi modeli u liniji Black Bay, Black Bay 36 model dolazi s brojčanikom inspiriranim prvim TUDOR ronilačkim satovima proizvedenima 1950-ih. Također usvaja TUDOR kazaljke karakterističnog uglatog oblika, kolekcionarima poznate kao “pahulja”, koje se po prvi puta pojavljuju u TUDOR katalogu 1969. Konačno, velika krunica za navijanje, karakteristična za prve generacije TUDOR ronilačkih satova, također je usvojena na ovom modelu.

Black Bay linija je rezultat kombinacije povijesnih estetskih kodova i suvremenog urarstva. Daleko od toga da bude samo ponovno izdanje klasika, Black Bay linija okuplja preko 60 godina TUDOR ronilačkih satova, ostajući čvrsto usidrena u sadašnjosti. Iako je neo-vintage koncepcije, njihove tehnike proizvodnje, pouzdanosti, robusnosti i kvalitete u skladu su s današnjim najrigoroznijim zahtjevima.

Podijeli

Tudor katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog
Tudor Corner at Mamic 1970

Službeni Tudor distributer

Butik Mamić u Zagrebu ponosan je član svjetske mreže službenih Tudor distributera kojima je dozvoljena prodaja i održavanje satova Tudor. Potvrđujemo autentičnost Vašeg novog Tudor sata i podupiremo petogodišnje međunarodno jamstvo s potrebnim vještinama, tehničkim iskustvom i posebnom opremom.

Otkrijte više i posjetite nas u našem Tudor showroomu u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vas voditi kroz raspon Tudor kolekcija kako bismo Vam pomogli pronaći idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Pratite nas