27 rujna, 2019

TUDOR katalog 2019/2020

New Tudor Watch Catalogue 2019 2020 - Mamic 1970

Dostupan je novi katalog TUDOR satova 2019./2020. s pripadajućim cjenikom, te ga dostavljamo besplatno na Vašu adresu.

TUDOR KATALOG

Upoznajte svijet luksuznih satova i istražite modele svih TUDOR linija.

Novi TUDOR katalog satova 2019./2020. otkriva Vam TUDOR linije upotpunjene ovogodišnjim novitetima predstavljenima na Baselworldu 2019, poput novog modela TUDOR Black Bay Bronze. Novi TUDOR katalog dolazi uz pripadajući cjenik i možete ga besplatno naručiti putem obrasca na linku.

Ispunite obrazac za svoj primjerak TUDOR kataloga na linku.

TUDOR katalog

TUDOR JE STVOREN ZA IZAZOVE

U 2017., TUDOR je predstavio novu kampanju pod nazivom “Born To Dare” (“Stvoren za izazove”). Ona odražava i povijest brenda i što on danas predstavlja. Govori o avanturama pojedinaca koji su ostavrili nemoguće na zemlji, ledu, u zraku ili pod vodom, s TUDOR satom na zapešću. Također predstavlja viziju Hansa Wilsdorfa, TUDOR osnivača, koji je proizveo TUDOR satove kako bi izdržali ekstremne uvijete, satove stvorene za najizazovnije stilove života. To je svjedočanstvo jedinstvenog pristupa urarstvu TUDOR, što ga upravo čini takvim kao što je danas. Na vrhuncu urarske industrije, njegove inovacije su temeljne značajke. TUDOR “Born To Dare” duh podupiran je diljem svijeta od strane prvoklasnim ambasadora čija su životna postignuća rezultat odvažnog pristupa životu.

Tagovi
Podijeli

Tudor katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog
Tudor Corner at Mamic 1970

Službeni Tudor distributer

Butik Mamić u Zagrebu ponosan je član svjetske mreže službenih Tudor distributera kojima je dozvoljena prodaja i održavanje satova Tudor. Potvrđujemo autentičnost Vašeg novog Tudor sata i podupiremo petogodišnje međunarodno jamstvo s potrebnim vještinama, tehničkim iskustvom i posebnom opremom.

Otkrijte više i posjetite nas u našem Tudor showroomu u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vas voditi kroz raspon Tudor kolekcija kako bismo Vam pomogli pronaći idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Pratite nas