14 rujna, 2019

TUDOR Black Bay Chrono Dark – Limitirano izdanje u čast “All Blacks”

Beauden Barett X Black Bay Chrono Dark

Kako bi obilježili Svjetsko prvenstvo u ragbiju 2019. i proslavili partnerstvo s nacionalnom ragbi reprezentacijom Novog Zelanda, TUDOR je predstavio Black Bay Chrono Dark.

TUDOR BLACK BAY CHRONO DARK 79360DK – JEDAN IGRAČ, JEDAN SAT

Kako bi proslavili nasljeđe “All Blacksa” i obilježili Svjetsko prvenstvo u ragbiju 2019, budući da tim brani naslov prvaka, TUDOR predstavlja Black Bay Chrono Dark Ref. 79360DK model, novu crnu verziju svog kronografa, koja odgovara poznatom dresu reprezentacije “All Blacks”, opremljenu manufakturnim kalibrom sa sklopnim kotačem i vertikalnom spojkom.

Neuobičajeno za TUDOR, novi model dolazi u limitiranom izdanju: sat će odavati počast svakom igraču koji je od osnutka 1884. do Svjetskog prvenstva u ragbiju 2019. izabran u nacionalnu ragbi reprezentaciju Novog Zelanda, ili 1181 primjerak sata. Broj će se prilagoditi konačnom sastavu tima Svjetskog kupa. Serija će rasti tijekom narednih godina pridruživanjem novih igrača redovima reprezentacije “All Blacks”.

TUDOR predstavlja Black Bay Chrono Dark Ref. 79360DK model, novu limitiranu crnu verziju svog kronografa, proizvedenu u 1181 primjeraka u trenutku pisanja.

CRNI PREMAZ

Black Bay Chrono Dark Ref. 79360DK model dolazi s karakterističnom satenski brušenom čeličnom narukvicom za mat efekt, završno dorađenom crnom PVD (Physical Vapour Deposition) obloženom presvlakom.  Fizičko taloženje pare (PVD) izravno proizlazi iz tankoslojne tehnologije koju je NASA razvila za svoje različite svemirske programe i omogućava spajanje praktički bilo kojeg anorganskog materijala s metalima. Naravno, izbor boja odnosi se na reprezentaciju “All Blacks” kojoj TUDOR pruža podršku od 2017. koja je obogaćena prisustvom posebne gravure na poleđini kućišta i upućuje na serijski broj svakog primjerka sata.

Izbor boja odnosi se na reprezentaciju “All Blacks” kojoj TUDOR pruža podršku od 2017. koja je obogaćena prisustvom posebne gravure na poleđini kućišta i upućuje na serijski broj svakog primjerka sata.

MANUFAKTURNI KRONOGRAFSKI KALIBAR MT5813 

Uz 70-satnu rezervu snage, silikonsku balansnu oprugu i certifikat Službenog švicarskog instituta za ispitivanje kronometara, manufakturni kronograf kalibra MT5813 koji pokreće model Black Bay Chrono Dark predstavlja mehanizam visokih performansi. Napravljen je u skladu s izvornom tradicijom izrade satova, sa sklopnim kotačem i vertikalnom spojkom.

U skladu s TUDOR filozofijom, sat nudi izvanrednu robusnost i pouzdanost, zajamčenu nizom ekstremnih testova koji se primjenjuju na sve proizvode TUDOR. Izveden od manufakturnog kronografa ‘Caliber Breitling 01’ s visoko preciznim regulacijskim organom i završnim detaljima koje je razvio TUDOR, mehanizam je rezultat suradnje dviju tvrtki. One su odlučile udružiti  svoju stručnost u dizajniranju i proizvodnji određenih mehaničkih mehanizama kako bi obje strane mogle imati koristi od njihove upotrebe.

Manufakturni kronografski kalibar MT5813 nudi rezervu snage od približno 70 sati.

Tudor Black Bay Chrono Dark Ref. 79360DK
TUDOR Black Bay Chrono Dark © TUDOR

ESENCIJA BLACK BAY SATA

Kao i svi drugi modeli u liniji Black Bay, Black Bay Chrono Dark model dolazi s brojčanikom inspiriranim prvim TUDOR ronilačkim satovima proizvedenima 1950-ih. Također usvaja TUDOR kazaljke karakterističnog uglatog oblika, kolekcionarima poznate kao “pahulja”, koje se po prvi puta pojavljuju u TUDOR katalogu 1969. Konačno, velika krunica za navijanje, karakteristična za prve generacije TUDOR ronilačkih satova, također je usvojena na ovom modelu.

Black Bay linija je rezultat kombinacije povijesnih estetskih kodova i suvremenog urarstva. Daleko od toga da bude samo ponovno izdanje klasika, Black Bay linija okuplja preko 60 godina TUDOR ronilačkih satova, ostajući čvrsto usidrena u sadašnjosti. Iako je neo-vintage koncepcije, njihove tehnike proizvodnje, pouzdanosti, robusnosti i kvalitete u skladu su s današnjim najrigoroznijim zahtjevima.

Tudor katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog
Tudor Corner at Mamic 1970

Službeni Tudor distributer

Butik Mamić u Zagrebu ponosan je član svjetske mreže službenih Tudor distributera kojima je dozvoljena prodaja i održavanje satova Tudor. Potvrđujemo autentičnost Vašeg novog Tudor sata i podupiremo petogodišnje međunarodno jamstvo s potrebnim vještinama, tehničkim iskustvom i posebnom opremom.

Otkrijte više i posjetite nas u našem Tudor showroomu u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vas voditi kroz raspon Tudor kolekcija kako bismo Vam pomogli pronaći idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Pratite nas