10 travnja, 2019

Baselworld 2019 – TUDOR Black Bay 32/36/41 – S&G

TUDOR Black Bay 36 S&G Ref. 79503-0001 - Mamic 1970

TUDOR je proširio ponudu Black Bay 32 Ref. 70583, Black Bay 36 Ref. 79503 i Black Bay 41 Ref. 79543 modela, koji su svi dostupni u S&G verziji s narukvicom u žutom zlatu i čeliku, ekskluzivnom za ovaj model.

BLACK BAY 32/36/41 S&G

Jednako sportski i elegantniji nego ikada, Black Bay 32/36/41 S&G (‘Steel and Gold’, što znači čelik i zlato) modeli zadržavaju estetske značajke Black Bay linije, zajedno s pouzdanošću i povijesnom povezanošću s TUDOR ronilačkim satovima. U istom duhu kao i prethodni S&G modeli, ovi modeli pridodaju dragocjenu kvalitetu ovom ručnom satu.

Spajajući polirani i satinirani čelik zajedno sa satiniranim površinama žutog zlata, nudi suptilan kontrast i razliku kao i toplinu kućištu i narukvici. Izbor između crnog lakiranog brojčanika ili brojčanika boje šampanjca s efektom sjaja sunčevih zraka omogućava vlasniku dodatnu profinjenost estetici sata, donoseći razliku prijašnjem i sjaj budućem.

Jednako sportski i elegantniji nego ikada, Black Bay 32/36/41 Steel & Gold modeli zadržavaju estetske značajke Black Bay linije.

NOVA NARUKVICA

Black Bay 32/36/41 S&G linija nudi novu narukvicu u žutom zlatu i čeliku s petodijelnim člancima, dostupnu ekskluzivno na ovim modelima. Vanjski članci su u satiniranom čeliku dok su središnji članci u poliranom čeliku. Dva reda srednjih članaka su u žutom zlatu satenskog sjaja.

Ova meka, udobna narukvica svečana je bez dodatne formalnosti te je povezana s TUDOR tradicijom, igrajući se kontrastnim bojama i završnim obradama kako bi se postigao novi stil Black Bay 32/36/41 modela.

Black Bay 32/36/41 S&G linija nudi novu narukvicu u žutom zlatu i čeliku s petodijelnim člancima, dostupnu ekskluzivno na ovim modelima.

Tudor Black Bay 32/36/41 S&G Black Dial - Mamic 1970
TUDOR Black Bay 41/36/32 S&G © TUDOR

ESENCIJA BLACK BAY SATA

Kao i svi drugi modeli u liniji Black Bay, 32, 36 i 41 S&G modeli dolaze s brojčanikom inspiriranim prvim TUDOR ronilačkim satovima proizvedenima 1950-ih. Također usvaja TUDOR kazaljke karakterističnog uglatog oblika, kolekcionarima poznate kao “pahulja”, koje se po prvi puta pojavljuju u TUDOR katalogu 1969. Konačno, velika krunica za navijanje, karakteristična za prve generacije TUDOR ronilačkih satova, također je usvojena na ovom modelu.

Black Bay linija je rezultat kombinacije povijesnih estetskih kodova i suvremenog urarstva. Daleko od toga da bude samo ponovno izdanje klasika, Black Bay linija okuplja preko 60 godina TUDOR ronilačkih satova, ostajući čvrsto usidrena u sadašnjosti. Iako je neo-vintage koncepcije, njihove tehnike proizvodnje, pouzdanosti, robusnosti i kvalitete u skladu su s današnjim najrigoroznijim zahtjevima.

Tudor Black Bay S&G Champagne Dial - Mamic 1970
TUDOR Black Bay S&G © TUDOR

Tudor katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog
Tudor Corner at Mamic 1970

Službeni Tudor distributer

Butik Mamić u Zagrebu ponosan je član svjetske mreže službenih Tudor distributera kojima je dozvoljena prodaja i održavanje satova Tudor. Potvrđujemo autentičnost Vašeg novog Tudor sata i podupiremo petogodišnje međunarodno jamstvo s potrebnim vještinama, tehničkim iskustvom i posebnom opremom.

Otkrijte više i posjetite nas u našem Tudor showroomu u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vas voditi kroz raspon Tudor kolekcija kako bismo Vam pomogli pronaći idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Pratite nas