13 travnja, 2021

Novi TUDOR satovi u 2021.

TUDOR Black Bay Chrono Ref. 79360N-0001 - Mamic 1970

TUDOR otkriva svoje najnovije modele i predstavila dvije nove verzije popularnog sata Black Bay Fifty-Eight, Black Bay Chrono i nova izdanja svojih klasičnih modela, Black Bay 32/36/41 i 1926.

NOVI TUDOR SATOVI U 2021.

Gradeći svoju reputaciju stvaranja amblematičnih modela koje su odabrali najsmjeliji avanturisti, TUDOR ove godine predstavlja jedinstvene verzije svog modela Black Bay Fifty-Eight. Na 50. godišnjicu svog prvog kronografa, TUDOR ponovno otkriva svoj model Black Bay Chrono u čeliku, a također predstavlja i nove verzije Black Bay 32/36/41 i 1926.

BLACK BAY CHRONO

Kako bi obilježio 50 godina svojih kronografa, TUDOR ponovno predstavlja svoj model Black Bay Chrono u čeliku s redizajniranim kućištem i dvije mogućnosti brojčanika s kontrastnim podbrojčanicima. Prepoznatljive karakteristike modela Black Bay očuvane su u čeličnom kućištu 41 mm promjera, dok fiksni prsten od nehrđajućeg čelika s umetkom s tahimetrijskom skalom u crnom eloksiranom aluminiju, upotpunjuje istaknuti izgled ovog novog sportskog kronografa. TUDOR Black Bay Chrono opremljen je manufakturnim kalibrom MT5813 s rezervom snage od otprilike 70 sati. Dostupan u dvije verzije, mat crnoj ili opaline, brojčanik uključuje dva udubljena podbrojčanika u kontrastnim bojama, mat crnoj i bijelim opaline, za optimalnu čitljivost. Ovaj prepoznatljivi model dostupan je na čeličnoj narukvici, crnom tkanom remenu, i, u skladu s duhom „utrka 1970-ih“, na remenu od vintage crne kože.

BLACK BAY FIFTY-EIGHT 18K

TUDOR predstavlja novu hrabru verziju svog popularnog modela, Black Bay Fifty-Eight, koji je izrađen iz jednog komada 18-karatnog žutog zlata i ima otvoreno kućište. Matirano 18-karatno žuto zlato modela Black Bay Fifty-Eight 18K naglašava se elegantnom kombinacijom brojčanika i prstena, koji su u bogatom “zlatnozelenom” tonu s mat zlatnim detaljima. Ista paleta boja nalazi se na tkanom i kožnom remenu koji dolaze s ovim modelom. Manufakturni kalibar MT5400, koji pokreće Black Bay Fifty-Eight 18K, prikazuje funkcije sata, minute i sekunde, i pohranjuje 70-satnu rezervu snage.

BLACK BAY FIFTY-EIGHT 925

Predstavljena je još jedna verzija popularnog Black Bay Fifty-Eight modela izrađena u 925 srebru nudeći otvoreno kućište. Idealan je za tanka zapešća i ljubitelje vintage stila. Svojstva legure, u kojoj je izrađen ovaj novi model, takva su da nošenje sata ne utječe na izgled kućišta Black Bay Fifty-Eight 925. Također, kućište je naglašeno svojim brojčanikom, koji je taupe boje, i odgovarajućim umetkom prstena. Ista paleta boja nalazi se na tkanom i kožnom remenu koji dolaze s ovim modelom. Manufakturni kalibar MT5400, koji pokreće Black Bay Fifty-Eight 925, prikazuje funkcije sata, minute i sekunde, i pohranjuje 70-satnu rezervu snage.

BLACK BAY 32/36/41

Dizajnirani za muškarce i žene, modeli Black Bay 32, 36 i 41 zadržavaju estetiku linije Black Bay, posebno karakteristične kutne kazaljke “pahulje”, kao i pouzdanost i dugogodišnju povezanost s ronilačkim satovima TUDOR. Ovim modelima predstavljen je satinirani srebrni brojčanik s efektom sunčevih zraka, s oznakama za sate i kazaljkama od švicarskog fosforescentnog materijala Super-LumiNova®. Ova nijansa nudi izvanredan kontrast i bistroću, dok luminiscentne oznake za sate pomažu osigurati čitljivost u svim uvjetima.

1926

Linijom 1926, TUDOR odaje počast svojoj ranoj povijesti nizom mehaničkih satova koji su bezvremenski i elegantni. Klasični ženski i muški sat, TUDOR 1926 dolazi u četiri veličine sa širokim izborom brojčanika. TUDOR je predstavio novi brojčanik, sada u bijeloj boji, i smeđi kožni remen obložen gumom za dodatnu udobnost i poboljšanu izdržljivost.

Za sve upite o TUDOR novitetima 2021. pozivamo vas da nas kontaktirate telefonom na +385 1 487 0700 ili emailom na info@mamic.com.hr

Tudor katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog
Tudor Corner at Mamic 1970

Službeni Tudor distributer

Butik Mamić u Zagrebu ponosan je član svjetske mreže službenih Tudor distributera kojima je dozvoljena prodaja i održavanje satova Tudor. Potvrđujemo autentičnost Vašeg novog Tudor sata i podupiremo petogodišnje međunarodno jamstvo s potrebnim vještinama, tehničkim iskustvom i posebnom opremom.

Otkrijte više i posjetite nas u našem Tudor showroomu u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vas voditi kroz raspon Tudor kolekcija kako bismo Vam pomogli pronaći idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Pratite nas