14 travnja, 2021

Novi Rolex satovi u 2021.

New Rolex Explorer - Mamic 1970

Rolex predstavlja nove satove u 2021., oživljene jedinstvenom stručnošću u izradi satova. Kolekcija Oyster Perpetual otkrila je nove modele Explorer i Explorer II, dok su Cosmograph Daytona i Datejust 36 predstavili nove brojčanike.

NOVI ROLEX SATOVI U 2021.

Rolex predstavlja najnovije kreacije koje su oživljene njihovim jedinstvenim urarstvom. Ovi nas satovi vode od najdubljih špilja do najviših planinskih vrhova, od vanjskih dijelova Sunčevog sustava do izoliranih polarnih područja, i od iznimno precizne tehnologije do zahtjevnog urarskog izrađivanja. To su satovi koji vas pozivaju u avanturu – bilo geografsku, tehničku ili estetsku

OYSTER PERPETUAL EXPLORER

Rolex predstavlja novu generaciju Oyster Perpetual Explorer modela. S promjerom 36 mm, vraća se veličini originalnog modela predstavljenog 1953., nakon prvog uspona Sir Edmunda Hillarya i Tenzinga Norgaya na Mount Everest 29. svibnja te godine.

Explorer nove generacije posebno je predstavljen u verziji žutog Rolesora, spajajući Oystersteel i 18-karatno žuto zlato. Crni brojčanik, koji je sada lakiran, ima pravokutne oznake sati i karakteristične brojeve 3, 6 i 9, koji su temelji osobnosti modela, podsjećajući na odlučnost i avanturistički duh koji rađaju velika postignuća.

Prikaz Chromalight modela nove generacije Explorer, posebno je impresivan. U tamnim uvjetima intenzitet plavog sjaja koji emitiraju oznake za sate i kazaljke sada duže traje zahvaljujući inovativnom i ekskluzivnom luminiscentnom materijalu kojim su ispunjeni ili obloženi. Na dnevnom svjetlu ovi elementi prikaza također imaju svjetliju bijelu nijansu.

Explorer nove generacije dostupan je u dva materijala, čeliku Oystersteel i žutom Rolesoru, i opremljen je kalibrom 3230, mehanizmom koji je preteča urarske tehnologije.

OYSTER PERPETUAL EXPLORER II

Rolex predstavlja novu generaciju modela Oyster Perpetual Explorer II. Ovaj tehnički sat, u čeliku Oystersteel, stvoren je za najsmjelije istraživače, a sada dolazi s redizajniranim kućištem i narukvicom. 

Na bijelom lakiranom brojčaniku oznake za sate, čiji se crni premaz nanosi pomoću PVD (fizičkog taloženja pare), i crne lakirane kazaljke za sate, minute i sekunde ističu se svojim matiranim završnim slojem. 24-satna kazaljka zadržava karakterističnu narančastu nijansu, koja je iste boje kao i natpis Explorer II koji se od 2011. nalazi na brojčaniku.

Ovaj redizajnirani sat dostupan je u dvije verzije brojčanika, u bijeloj i crnoj boji, i opremljen je kalibrom 3285, mehanizmom koji je preteča urarske tehnologije.  

EKSKLUZIVNI BROJČANICI JEDINSTVENOG DIZAJNA

Rolex predstavlja najnovije kreacije koje su oživljene njihovim jedinstvenim urarstvom. Među njima, nove verzije Datejust 31, Datejust 36, Cosmograph Daytona i modeli Day-Date predstavljaju profinjene i originalne brojčanike.

OYSTER PERPETUAL DATEJUST 31

Svojim raznolikim izborom brojčanika, linija Datejust 31, koja je redizajnirana 2021., predstavila je novu jarku plavu boju.

OYSTER PERPETUAL DATEJUST 36

Rolex također predstavlja četiri nove verzije svog modela Oyster Perpetual Datejust 36 koji sadrže nove motive brojčanika “palme” i “rebraste”. Motiv palme dočarava bujne, živopisne tropske šume, dok rebrasti motiv prikazuje uzorak pronađen na nizu prstena Rolex koji je postao jedan od prepoznatljivih estetskih stilova brenda.

Motiv palme može se vidjeti na tri nova sata. Na prvom, u čeliku Oystersteel i opremljen narukvicom Oyster, uzorak je prisutan na maslinasto zelenom brojčaniku. Također ukrašava zlatni brojčanik drugog sata, verziju žutog Rolesora, spajajući Oystersteel i 18-karatno žuto zlato, opremljen narukvicom Oyster, i srebrni brojčanik trećeg sata, verziju Everose Rolesora, spajajući Oystersteel i 18-karatno Everose zlato, na narukvici Jubilee.

Rebrasti motiv nalazi se na zlatnom brojčaniku posljednjeg sata – još jedan verziji žutog Rolesora – ovaj put s narukvicom Jubilee. Ova verzija brojčanika također je dostupna u plavoj i sivoj boji.

Linija Rolex Datejust 36 također je predstavila Slate brojčanik, koji je bio dostupan samo za veličinu Datejust 41, a koji je sada dostupan u sve tri verzije Rolesora.

OYSTER PERPETUAL DAY-DATE

Novi brojčanici krase prestižnu liniju Day-Date, u obje veličine, 36 i 40. Svjetlucavi ukrasi, poput dijamanata i neobičnih linija i materijala, obogatili su ove prepoznatljive luksuzne modele.

OYSTER PERPETUAL COSMOGRAPH DAYTONA

Nove verzije modela Oyster Perpetual Cosmograph Daytona izrađene su u 18-karatnom žutom, bijelom ili Everose zlatu. Njihovi meteoritni brojčanici svjedoče o energiji koja je putovala kroz vrijeme i prostor. Ovaj materijal prikazuje uzorke koji su nastali kao srce asteroida koji se polako hladi na putu kroz kozmos, proces koji traje milijune godina.

Rolex odabire metal meteorita prema vrlo strogim estetskim kriterijima. Svaki djelić ima jedinstvenu unutarnju strukturu, što svaki model Cosmograph Daytona s meteoritskim brojčanikom uistinu čini jedinstvenim.

Nove verzije Oyster Perpetual Cosmograph Daytona uključuju nove brojčanike s dijamantima kao oznakama sata i novi brojčanik Sundust na modelima u 18-karatnom Everose zlatu.

OTKRIVAJUĆI SVJETLUCAVOST DIJAMANATA 

Rolex predstavlja najnovije kreacije koje su oživljene njihovim jedinstvenim urarstvom. Među njima su i nove verzije modela Day-Date 36 i Lady-Datejust, ukrašene svjetlucavim dijamantima.

Nove verzije modela Oyster Perpetual Day-Date 36 sadrže oznake sati i remen od kože aligatora u odgovarajućim bojama. Bojane su koraljnom bojom na modelu u 18-karatnom žutom zlatu, tirkiznom u verziji u 18-karatnom bijelom zlatu i bordo na satu u 18-karatnom Everose zlatu. S ovim satovima, prestižni i prepoznatljivi Day-Date 36 iznova je predstavljen u dijamantnim uzorcima.

Novi Oyster Perpetual Lady-Datejust, ukrašen s 1.089 dijamanata na kućištu, prstenu, brojčaniku i narukvici President, izuzetan je sat čija briljantnost i sjaj savršeno odgovaraju vitkom zapešću.

OYSTER PERPETUAL SKY-DWELLER  

Prepoznatljiv sat za praćenje vremena širom svijeta, Oyster Perpetual Sky-Dweller svojoj liniji pridružuje narukvicu Jubilee, koja je poznata po petodijelnim člancima i udobnosti, svojim verzijama Rolesor.

OYSTER PERPETUAL GMT-MASTER II 

Kozmopolitski sat, prepoznatljiv po svojim funkcijama, ali i po karakterističnom izgledu, Oyster Perpetual GMT-Master II, svojim referencama 126710BLNR i 126710BLRO, ponovno pridružuje narukvici Oyster koja je krasila taj model do 2018., kada ga je zamijenila narukvica Jubilee.

Putem našeg servisa satova, modelima kojima su dodane nove narukvice, moguće je naručiti narukvicu Oyster ili Jubilee u slučaju da ih želite zamijeniti.

Za sve upite o Rolexovim novitetima 2021. pozivamo vas da nas kontaktirate telefonom na +385 1 487 0700 ili emailom na info@mamic.com.hr

Rolex katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog
Rolex - Mamic 1970

Službeni Rolex distributer

Boutique Mamić u Zagrebu ponosan je član svjetske mreže službenih Rolex distributera kojima je dozvoljena prodaja i održavanje satova Rolex. Potvrđujemo autentičnost Vašeg novog Rolex sata i podupiremo petogodišnje međunarodno jamstvo s potrebnim vještinama, tehničkim iskustvom i posebnom opremom.

Otkrijte više i posjetite nas u našem Rolex showroomu u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vas voditi kroz raspon Rolex kolekcija kako bismo Vam pomogli pronaći idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Mamić na Instagramu

Pratite nas