18 svibnja, 2019

Novi TUDOR satovi ekskluzivno u Zagrebu

TUDOR - Black Bay P01 - Baselworld 2019 - Mamic 1970

TUDOR i Mamić 1970 predstavljaju ekskluzivnu izložbu novih Tudor satova koju je moguće istražiti svakim danom od ponedjeljka do subote do 20. svibnja 2019.

NOVI TUDOR SATOVI EKSKLUZIVNO U ZAGREBU

TUDOR, nagrađivani švicarski proizvođač satova i Mamić 1970, dugogodišnji zastupnik i ponosni član TUDOR obitelji, svečano su otvorili ekskluzivnu izložbu noviteta premijerno prikazanih 2019. na Baselworldu, najvećem svjetskom sajmu satova, koji se svake godine održava u Švicarskoj. Najistaknutiji novi TUDOR satovi su Black Bay P01, Black Bay Bronze, Black Bay Chrono S&G te Black Bay S&G.

Izložba je otvorena za sve posjetitelje, te nije potrebno najaviti svoj dolazak. Ipak, oni koji žele biti sigurni da će imati svoj termin, svoj dolazak mogu najaviti putem emaila na info@mamic.com.hr ili telefonskim pozivom na +385 1 4870 700.

Satove je moguće ekskluzivno istražiti svakim danom od ponedjeljka do subote do 20. svibnja 2019. u našem butiku u centru Zagreba u Ulici Frane Petrića 7.

Tudor Black Bay Chrono S&G Ref. 79363N-0002 - Mamic 1970
Tudor Black Bay Chrono S&G Ref. 79363N © TUDOR

TUDOR BLACK BAY P01

TUDOR predstavlja Black Bay P01 Ref. 70150, sat temeljen na legendarnom prototipu razvijenom 1960-ih i predloženom Američkoj mornarici. Izrađen u suvremeno sportskom duhu istovremeno prihvaćajući princip krunice za navijanje na 4 sata i izraženim krajnjim člancima modela iz 1960-ih, Black Bay P01 odražava istraživačku prirodu projekta, hibrid između ronilačkog i navigacijskog sata. Black Bay P01 Ref. 70150 vodootporan je do 200 metara i posjeduje satne, minutne, sekundne i datumske funkcije. Manufakturni kalibar MT5612 pokreće Black Bay P01.

TUDOR predstavlja Black Bay P01 Ref. 70150, hibrid između ronilačkog i navigacijskog sata temeljen na legendarnom prototipu razvijenom 1960-ih.

TUDOR Black Bay P01 © TUDOR

BLACK BAY BRONZE

Slavni Black Bay Bronze model, pobjednik nagrade “Petite Aiguille” na 2016 Grand Prix d’Horlogerie de Genève te simbol TUDOR mornaričkog naslijeđa, od sada je dostupan u novom izdanju sivkaste boje sa sjenčanim brojčanikom. Nova shema boja temeljena na sivom kamenu sada krasi brojčanik i prsten ovog impozantnog ronilačkog sata čija se estetika mijenja kroz vrijeme i čija mornarička inspiracija može biti pronađena u svakom detalju. Impresivan Black Bay Bronze Ref. 79250BA  također nudi visoke tehničke performanse zahvaljujući manufakturnom kalibru MT5601. 

Slavni Black Bay Bronze model, simbol TUDOR mornaričkog naslijeđa, od sada je dostupan u novom izdanju sivkaste boje sa sjenčanim brojčanikom.

TUDOR Black Bay Bronze © TUDOR

TUDOR BLACK BAY 32/36/41 S&G

TUDOR proširuje ponudu Black Bay 32, 36 i 41 modela, koji su od sada dostupni na S&G verziji s novom narukvicom u žutom zlatu i čeliku s petodijelnim člancima, ekskluzivnom za ovaj model. Jednako sportski kao i elegantniji nego ikada, Black Bay 32/36/41 S&G (Steel and Gold) model zadržava estetske značajke Black Bay linije, zajedno s pouzdanošću i povijesnom povezanošću s TUDOR ronilačkim satovima. U istom duhu kao i prethodni S&G modeli, njegovim predstavljanjem nadodaje dragocjenu kvalitetu ovom ručnom satu. 

TUDOR proširuje ponudu Black Bay 32, 36 i 41 modela, koji su od sada dostupni na S&G verziji s novom narukvicom u žutom zlatu i čeliku s petodijelnim člancima, ekskluzivnom za ovaj model.

TUDOR Black Bay 36/32 S&G © TUDOR

TUDOR BLACK BAY CHRONO S&G

Prvi TUDOR kronograf sa samonavijajućim manufakturnim kalibrom, sklopnim kotačem i vertikalnom spojkom od sada je dostupan i na S&G verziji. Odvažan hibrid Black Bay Chrono S&G kronograf (S&G predstavlja ‘Steel and Gold’ što znači ‘čelik i zlato’) povezuje vodeno nasljeđe, predvođeno s Black Bay obitelji, s kraljicom trkaćih staza, kronografom, čineći dragocjen sportski-chic rezultat s neporecivom nostalgijom. TUDOR Black Bay Chrono S&G Ref. 79363N opremljen je manufakturnim kalibrom MT5813. 

TUDOR Black Bay Chrono S&G © TUDOR

Tudor katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog
Tudor Corner at Mamic 1970

Službeni Tudor distributer

Butik Mamić u Zagrebu ponosan je član svjetske mreže službenih Tudor distributera kojima je dozvoljena prodaja i održavanje satova Tudor. Potvrđujemo autentičnost Vašeg novog Tudor sata i podupiremo petogodišnje međunarodno jamstvo s potrebnim vještinama, tehničkim iskustvom i posebnom opremom.

Otkrijte više i posjetite nas u našem Tudor showroomu u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vas voditi kroz raspon Tudor kolekcija kako bismo Vam pomogli pronaći idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Pratite nas