15 svibnja, 2019

Novi Rolex satovi ekskluzivno u Zagrebu

Mamić 1970 Boutique - Frane Petrića 7 - Zagreb, Croatia

Rolex i Mamić 1970 predstavljaju ekskluzivnu izložbu novih Rolex satova koju je moguće istražiti svakim danom od ponedjeljka do subote do 20. svibnja 2019.

NOVI ROLEX SATOVI EKSKLUZIVNO U ZAGREBU

Rolex, nezavisni švicarski proizvođač satova i Mamić 1970, dugogodišnji zastupnik i ponosni član Rolex obitelji, svečano su otvorili ekskluzivnu izložbu noviteta premijerno prikazanih 2019. na Baselworldu, najvećem svjetskom sajmu satova, koji se svake godine održava u Švicarskoj. Najistaknutiji novi Rolex satovi su Yacht-Master 42, Sea-Dweller, GMT-Master II, Day-Date 36, Datejust 36 i Datejust 31.

Izložba je otvorena za sve posjetitelje, te nije potrebno najaviti svoj dolazak. Ipak, oni koji žele biti sigurni da će imati svoj termin, svoj dolazak mogu najaviti putem emaila na info@mamic.com.hr ili telefonskim pozivom na +385 1 4870 700.

Satove je moguće ekskluzivno istražiti svakim danom od ponedjeljka do subote do 20. svibnja 2019. u butiku u centru Zagreba u Ulici Frane Petrića 7.

Novi Rolex satovi

OYSTER PERPETUAL YACHT-MASTER 42

Ove godine novi model, Oyster Perpetual Yacht-Master 42, pridružuje se jahtaškoj kolekciji satova Rolex. S promjerom od 42 mm – novoj veličini u Yacht-Master kolekciji – opremljen je mehanizmom nove generacije, kalibrom 3235. Izrađen u 18-karatnom bijelom zlatu, dolazi na narukvici Oysterflex te je opremljen sigurnosnom kopčom Oysterlock, također u 18-karatnom bijelom zlatu, koja uključuje sustav za produžavanje Rolex Glidelock.

Novi model, Oyster Perpetual Yacht-Master 42 u 18-karatnom bijelom zlatu, pridružuje se Rolexovoj jahtaškoj kolekciji satova.

Rolex Yacht-Master 42

OYSTER PERPETUAL SEA-DWELLER

Novi Oyster Perpetual Sea-Dweller po prvi put se pojavljuje u verziji žutog Rolesora, spajajući čelik Oyster i 18-karatno žuto zlato. Naziv “Sea-Dweller” na brojčaniku ispisan je žutom bojom. Nova verzija Sea-Dweller modela opremljena je kalibrom 3235, mehanizmom nove generacije koji je u potpunosti razvio i proizveo Rolex, te se rezerva snage proteže se do otprilike 70 sati. 

Novi Oyster Perpetual Sea-Dweller po prvi put se pojavljuje u verziji žutog Rolesora, spajajući čelik Oyster i 18-karatno žuto zlato.

OYSTER PERPETUAL GMT-MASTER II

Nova verzija Oyster Perpetual GMT-Master II modela predstavljena je u čeliku Oyster s 24-satnim gradacijskim Cerachrom umetkom u plavoj i crnoj keramici. Sat dolazi na narukvici Jubilee sa sigurnosnom kopčom Oysterlock s člankom za produživanje i udobnost Easylink. Kombinacija kućišta Oyster i narukvice Jubilee nastavak je na GMT-Master II predstavljen 2018. s dvobojnim umetkom Cerachrom u crvenoj i plavoj keramici. Ova nova verzija opremljena je i kalibrom nove generacije 3235, te njegova rezerva snage proteže se do otprilike 70 sati.

Nova verzija Oyster Perpetual GMT-Master II modela dolazi na narukvici Jubilee s 24-satnim gradacijskim Cerachrom umetkom u plavoj i crnoj keramici.

Rolex GMT-Master II

OYSTER PERPETUAL DAY-DATE 36

Po prvi put, Oyster Perpetual Day-Date 36 opremljen je kalibrom 3255, mehanizmom koji je na vrhu urarske tehnologije. U 18-karatnom žutom, bijelom ili Everose zlatu, nove varijante ovog poznatog modela predstavljene su s brojčanicima s koncentričnim gradacijama, izrađenima iz ukrasnog kamenja, ili u potpunosti optočeni dijamantnima sa safirima u duginim bojama kao oznakama sati.

U 18-karatnom žutom, bijelom ili Everose zlatu, nove varijante Day-Date 36 modela predstavljene su s brojčanicima izrađenima iz ukrasnog kamenja, ili u potpunosti optočeni dijamantnima sa safirima u duginim bojama kao oznakama sati.

OYSTER PERPETUAL DATEJUST 36 AND OYSTER PERPETUAL DATEJUST 31

Novi Oyster Perpetual Datejust 36 i Oyster Perpetual Datejust 31 satovi u žutim, bijelim ili Everose Rolesor verzijama, kombinirajući čelik Oyster i 18-karatno zlato, predstavljeni su s novim elegantnim i profinjenim brojčanicima. Opremljeni su kalibrom 3235 te kalibrom 2236, mehanizmima nove generacije po prvi put predstavljenima na ovim modelima 2018. 

Novi Datejust 36 i Datejust 31 satovi u žutim, bijelim ili Everose Rolesor verzijama, kombinirajući čelik Oyster i 18-karatno zlato, predstavljeni su s novim elegantnim i profinjenim brojčanicima.

Rolex katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog
Rolex - Mamic 1970

Službeni Rolex distributer

Boutique Mamić u Zagrebu ponosan je član svjetske mreže službenih Rolex distributera kojima je dozvoljena prodaja i održavanje satova Rolex. Potvrđujemo autentičnost Vašeg novog Rolex sata i podupiremo petogodišnje međunarodno jamstvo s potrebnim vještinama, tehničkim iskustvom i posebnom opremom.

Otkrijte više i posjetite nas u našem Rolex showroomu u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vas voditi kroz raspon Rolex kolekcija kako bismo Vam pomogli pronaći sat idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Mamić na Instagramu

Pratite nas