07 rujna, 2020

Novi Rolex satovi 2020

Rolex Submariner Ref. 124060-0001 © Rolex

Rolex je 1. rujna 2020. godine otkrio najnovije modele svoje linije Oyster Perpetual i svojim neočekivanim modelima oduševio brojne ljubitelje satova. Donosimo vam potpuni pregled novih linija.

OYSTER PERPETUAL SUBMARINER

Novu redizajniranu generaciju modela Oyster Perpetual Submariner i Oyster Perpetual Submariner Date karakterizira uvećano 41 mm kućište i narukvica sa širim središnjim člankom. Baš kao i kod izvornog modela, novi Submariner, u čeliku, ima crni brojčanik i usklađeni umetak prstena Cerachrom.

Nova generacija Submariner i Submariner Date modela dolazi s redizajniranim, uvećanim 41 mm kućištem na izmijenjenoj narukvici.

Prva predstavljena verzija modela Submariner Date također je u čeliku Oyster i spaja crni brojčanik i zeleni prsten. Dalje, verzija koja spaja čelik Oyster i 18-karatno žuto zlato, ima brojčanik kraljevsko plave boje i plavi umetak prstena. Treća verzija u 18-karatnom bijelom zlatu dolazi s crnim brojčanikom i plavim umetkom prstena.

Oyster Perpetual Submariner opremljen je kalibrom 3230, koji je predstavljen ove godine, dok je Oyster Perpetual Submariner Date opremljen kalibrom 3235. Oba mehanizma sadrže Chronergy escapement koji je razvio i patentirao Rolex te nude rezervu snage od otprilike 70 sati.

Na novim verzijama Submariner i Submariner Date modela rotirajući brojčanik opremljen je Cerachrom umetkom u crnoj, zelenoj ili plavoj keramici.

OYSTER PERPETUAL DATEJUST 31

Predstavljene su nove verzije modela Oyster Perpetual Datejust 31 u bijelom Rolesoru koji spaja čelik Oyster i 18-karatno bijelo zlato. Na prvom satu dijamantni prsten okružuje ljubičasti brojčanik s efektom sunčevih zraka i rimskim brojkama u 18-karatnom bijelom zlatu čija je oznaka VI optočena s 11 dijamanata. 

Preostale tri verzije, s rebrastim prstenom, dolaze s brojčanikom u zelenoj mint boji s efektom sunčevih zraka, bijelim lakiranim brojčanikom ili dark grey brojčanikom s efektom sunčevih zraka. Ovi satovi opremljeni su kalibrom 2236 s rezervom snage od otprilike 55 sati.

Rolex je predstavio četiri nove verzije Oyster Perpetual Datejust 31 modela u bijelom Rolesoru, koji spaja čelik Oyster i 18-karatno bijelo zlato.

OYSTER PERPETUAL

Novi model koji se pridružio liniji Oyster Perpetual, Oyster Perpetual 41, predstavljen je s brojčanikom u sivoj boji, s efektom sunčevih zraka, ili svježoj crnoj, s efektom sunčevih zraka. Na prvoj verziji, oznake sati i kazaljke izrađene su u 18-karatnom žutom zlatu donoseći retro look čeličnom satu. Na drugoj, oznake sati i kazaljke izrađene su u 18-karatnom bijelom zlatu. 

Nova generacija satova Oyster Perpetual bogatija je za nove modele, Oyster Perpetual 28 i Oyster Perpetual 41.

Oyster Perpetual 36 poprima dinamičan izgled nudeći lakirane brojčanike u pet originalnih boja: candy roza, tirkizno plava, žuta, koraljno crvena i zelena

Ovi satovi dolaze na narukvici Oyster s kopčom Oysterclasp sa sustavom za jednostavno produženje narukvice Easylink koji se po prvi put pojavljuje u Oyster Perpetual liniji. Svi modeli opremljeni su kalibrom 3230 koji nudi rezervu snage od otprilike 70 sati.

Linija Oyster Perpetual dolazi s novim brojčanicima u živim bojama.

OYSTER PERPETUAL SKY-DWELLER

Oyster Perpetual Sky-Dweller predstavljen je na narukvici Oysterflex. Ovo je prvi sat klasične linije koji je dobio ovu inovativnu narukvicu koju je patentirao Rolex. Verzija u 18-karatnom žutom zlatu sa svježim crnim brojčanikom s efektom sunčevih zraka nudi narukvicu u elastomeru visokih performansi s kopčom Oysterclasp i sistemom za produživanje Rolex Glidelock koji omogućava prilagodbu narukvice za optimalnu udobnost na zapešću.

Oyster Perpetual Sky-Dweller opremljen je kalibrom 9001, jednim od najkompleksnijih mehanizama koji je razvio i proizveo Rolex, te nudi rezervu snage od otprilike 72 sata.

Sky-Dweller je prvi sat klasične linije koji dolazi na inovativnoj narukvici Oysterflex izrađenoj od elastomera visokih performansi.

OZNAKA SUPERLATIVE CHRONOMETER 

Svi Rolex satovi certificirani su oznakom Superlative Chronometer koju je 2015. redefinirao Rolex. Ova ekskluzivna oznaka potvrđuje da je svaki sat, koji napušta radionice tvrtke, uspješno prošao niz testova koje Rolex provodi u vlastitim laboratorijima prema vlastitim kriterijima. Ovi certifikacijski testovi primjenjuju se na potpuno sastavljenom satu, nakon umetanja mehanizma, jamčeći superlativne performanse na zapešću u smislu preciznosti, rezerve snage, vodootpornosti i samonavijanja. Preciznost Rolex superlativnog kronometra je unutar -2/+2 sekunde dnevno ili dvostruko više od službenog kronometra. 

Status Superlative Chronometer simbolizira zeleni pečat koji dolazi sa svakim Rolex satom i sparen je s petogodišnjim međunarodnim jamstvom. 

Rolex Superlative Chronometer - Mamic 1970
Superlative Chronometer © Rolex

Rolex katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog
Rolex Corner at Mamic 1970

Službeni Rolex distributer

Butik Mamić u Zagrebu ponosan je član svjetske mreže službenih Rolex distributera kojima je dozvoljena prodaja i održavanje satova Rolex. Potvrđujemo autentičnost Vašeg novog Rolex sata i podupiremo petogodišnje međunarodno jamstvo s potrebnim vještinama, tehničkim iskustvom i posebnom opremom.

Otkrijte više i posjetite nas u našem Rolex showroomu u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vas voditi kroz raspon Rolex kolekcija kako bismo Vam pomogli pronaći idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Pratite nas