19 lipnja, 2019

Jedinstvene večere i ekskluzivna prezentacija novih Rolex satova

Rolex Exclusive Exhibition Novelties 2019 Dubravkin Put Zagreb Croatia Mamic 1970

Mamić 1970 održao je niz jedinstvenih večera uz ekskluzivnu prezentaciju novih Rolex satova premijerno prikazanih na najvećem sajmu satova Baselworld 2019., koji se svake godine održava u Švicarskoj.

EKSKLUZIVNA IZLOŽBA NOVIH ROLEX SATOVA U MAMIĆ 1970

Novi Rolex satovi prikazani na Baselworldu 2019. premijerno su predstavljeni u Zagrebu. Među prvima u svijetu, službeni Rolex zastupnik Mamić 1970 predstavio je najnovije inovacije linije Oyster Perpetual koji se tada još nisu počeli isporučivati što govori o posebnosti ove izložbe. U trajanju od 30. travnja do 20. svibnja 2019. posjetitelji butika Mamić 1970 imali su priliku istražiti i isprobati nove Rolex satove. 

Među prvima u svijetu, Mamić 1970 predstavio je najnovije inovacije linije Oyster Perpetual koji se tada još nisu počeli isporučivati što govori o posebnosti ove izložbe.

Novi Rolex satovi

JEDINSTVENE VEČERE I PREZENTACIJA

U suradnji s Rolexom, svojim dugogodišnjim partnerom, Mamić 1970 održao je i niz posebno osmišljenih večera uz ekskluzivnu prezentaciju novih Rolex satova u jednom od najcjenjenijih restorana u Hrvatskoj, ‘Dubravkin Put’ u Zagrebu. Cjelokupni menu kreiran je posebno za ovu priliku sa svakim slijedom koji je svojom temom odgovarao prezentiranim satovima.

Cijenjeni klijenti imali su priliku svim osjetilima doživjeti sve što svaki pojedini sat predstavlja – s novim Yacht-Master 42 u 18-karatnom bijelom zlatu i Sea-Dweller modelom u žutom Rolesoru istražili smo ljepotu i uzbudljivost morskih dubina, dok je GMT-Master II je svojim putničkim duhom spojio nespojivo te drugačijim okusima podsjećao na avanturističke pothvate svjetskih putnika. Datejust je predstavio svoju bezvremensku eleganciju i klasičan duh, dok se Day-Date, kao vrhunac ekskluzivnosti i prestiža, predstavio u svom punom, zlatnom sjaju. Visoka gastronomija bila je popraćena jednako pažljivo probranim vinima koji su idealno komplementirali posebno osmišljenim jelima.

U suradnji s Rolexom, svojim dugogodišnjim partnerom, Mamić 1970 održao je i niz posebno osmišljenih večera uz ekskluzivnu prezentaciju novih Rolex satova.

EKSKLUZIVNA IZLOŽBA

Naposljetku, novi Rolex satovi bili su izloženi i u ekskluzivnoj izložbi posebno postavljenoj za ovu priliku kako bi cijenjeni klijenti, među prvima u svijetu, mogli istražiti dodatno nove modele Rolexove linije Oyster Perpetual. Noviteti se tada još nisu počeli isporučivati što govori o samoj posebnosti ovog događaja i izložbe.

Ovaj inovativni koncept predstavljanja satova isprepletenih okusima vrhunske kuhinje oduševio je goste svojom originalnošću. Osim što su imali priliku naučiti, vidjeti i isprobati nove satove, također su iskusili njihov duh i sve ono što predstavljaju istovremeno uživajući u ugodnom društvu unutar intimnog ambijenta.

Inovativni koncept predstavljanja satova isprepletenih okusima vrhunske kuhinje oduševio je goste svojom originalnošću.

Rolex katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog
Rolex - Mamic 1970

Službeni Rolex distributer

Boutique Mamić u Zagrebu ponosan je član svjetske mreže službenih Rolex distributera kojima je dozvoljena prodaja i održavanje satova Rolex. Potvrđujemo autentičnost Vašeg novog Rolex sata i podupiremo petogodišnje međunarodno jamstvo s potrebnim vještinama, tehničkim iskustvom i posebnom opremom.

Otkrijte više i posjetite nas u našem Rolex showroomu u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vas voditi kroz raspon Rolex kolekcija kako bismo Vam pomogli pronaći sat idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Mamić na Instagramu

Pratite nas