01 listopada, 2018

Preko 40 godina tradicije i ljubavi prema Rolex satovima

Pero Mamic I Lucija Mamic Rolex Scaled

Što je počelo kao strast Pere Mamića prije više od 40 godina, danas je uspješan obiteljski posao koji donosi luksuz i tradiciju u srca kolekcionara satova i ljubitelja bezvremenskog stila.

PERO MAMIĆ

Kao i svako zaigrano dijete Pero Mamić bio je znatiželjan i volio je otkrivati nepoznato. Posebno su ga intrigirale čiste stvari i stvari koje su nedodirljive te su posebnu fascinaciju izazivali tatini satovi i mehanizmi kojima se igrao i proučavao ih. Ono što je jednom bila dječja igra na posljetku je postao životni put.

1978. godine pozivom u Ženevu na provjeru znanja i vještina, Pero Mamić postao je Rolexov službeni serviser za Hrvatsku, a kasnije je došlo i zastupstvo za prodaju. Smatra da suradnja s tako velikim luksuznim švicarskim brendom osim velike časti donosi i velike odgovornosti. Zahtjeva profesionalizam, potpunu predanost, iznimno puno rada, kontinuiranu kvalitetu i disciplinu. Uvijek se treba tražiti način kako biti bolji nego jučer i težiti najboljem.

Naš posao ne tolerira improvizacije, brzopletost i ne postoji uspjeh preko noći.

Pero Mamić
Pero Mamic Press Event Rolex New Collection - Mamic 1970
Pero Mamić

TRADICIJA I NOVE GENERACIJE

Kao i Rolex, obitelj Mamić osim što iznimno poštuje i cijeni tradiciju brenda, veliku važnost pridaje onoj vlastitoj. Pero Mamić, kao začetnik ove lijepe urarske priče, svoje znanje nastavio je prenositi na nove generacije koje nastavljaju razvijati posao i servis vodeći se svjetskim trendovima te donose najnovije tehnologije urarske industrije u Hrvatsku.

Partnerstvo s Rolexom, započeto prije više od 40 godina, temelji se na zajedničkim vrijednostima i pristupu poslu kojim se kontinuirano teži dugoročnoj izvrsnosti u svemu što se radi. Temelj poslovanja čini međusobno povjerenje i poštovanje s klijentima, kojima se teži pružiti besprijekornu uslugu prilikom svake posjete, s ciljem stvaranja dugotrajnih odnosa i osjećaja iznimnog zadovoljstva. 

Priča o obilježavanju 40. godišnjice suradnje s Rolexom pretočena je u video koji je prvi put ekskluzivno predstavljen na svečanoj proslavi održanoj u hotelu Esplanade Zagreb.

Ljubav prema satovima i prema obiteljskom poslu razvijala se cijeli život i svi smo jedva dočekali trenutak kada napokon možemo postati dio ove naše priče i svojim idejama uvesti posao u nova desetljeća.

Lucija Mamić
Podijeli

Rolex katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog
Rolex Corner at Mamic 1970

Službeni Rolex distributer

Butik Mamić u Zagrebu ponosan je član svjetske mreže službenih Rolex distributera kojima je dozvoljena prodaja i održavanje satova Rolex. Potvrđujemo autentičnost Vašeg novog Rolex sata i podupiremo petogodišnje međunarodno jamstvo s potrebnim vještinama, tehničkim iskustvom i posebnom opremom.

Otkrijte više i posjetite nas u našem Rolex showroomu u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vas voditi kroz raspon Rolex kolekcija kako bismo Vam pomogli pronaći idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Pratite nas