15 travnja, 2021

Novi TUDOR Black Bay 32/36/41

Tudor Black Bay 32 Ref. 79580 - Mamic 1970

Modeli 32, 36 i 41 nude poznatu estetiku TUDOR Black Bay u multifunkcionalnim, pristupačnim satovima, koji su sada dostupni s novim srebrnim brojčanikom.

NOVI TUDOR SATOVI U 2021.

Gradeći svoju reputaciju stvaranja amblematičnih modela koje su odabrali najsmjeliji avanturisti, TUDOR ove godine predstavlja jedinstvene verzije svog modela Black Bay Fifty-Eight. Na 50. godišnjicu svog prvog kronografa, TUDOR ponovno otkriva svoj model Black Bay Chrono u čeliku, a također predstavlja i nove verzije Black Bay 32/36/41 i 1926.

Istražite nove TUDOR 2021 modele na linku.

Tudor Black Bay 32/36/41 - Lifestyle - Mamic 1970
TUDOR Black Bay 32/36/41 © TUDOR

NOVI TUDOR BLACK BAY 32/36/41

Osmišljeni za muškarce i žene, modeli Black Bay 32, 36 i 41 zadržavaju estetiku linije Black Bay, posebno karakteristične kutne kazaljke “pahulje, kao i pouzdanost i dugogodišnju vezu s ronilačkim satovima TUDOR. Posjeduju multifunkcionalni sportski šik koji se s lakoćom prilagođava i formalnim prilikama i opuštenijem okruženju. TUDOR pridružuje novu verziju brojčanika srebrne boje sa svjetlucavim sunčevim efektom, dostupnu svim veličinama.

Napravljen od komada jednog od najčvršćih postojećih nehrđajućih čelika, čelik 316L, kućište ovog modela vodootporno je do 150 metara (500 stopa) zahvaljujući svojoj krunici za navijanje i poklopcu kućišta. Mehanizam – vrhunac švicarskog urarstva – fino je uređen, iako nije vidljiv, i prilagođen je najvišim standardima kronometrije u urarskoj industriji. Kazaljke i crni ili plavi lakirani ili srebrni brojčanici, izradili su najstručniji profesionalci na tom području sa oznakama za sate i švicarskim fosforescentnim materijalom Super-LumiNova®. Konačno, metalna narukvica se ističe, zahvaljujući kvaliteti dizajna, izrade i završne obrade. Sve ove stvari spajaju se kako bi se postigla poznata TUDOR kvaliteta, filozofija sažeta potpisom brenda #BornToDare – uvijek s težnjom za napretkom.

TUDOR pridružuje novu verziju brojčanika srebrne boje sa svjetlucavim sunčevim efektom, dostupnu svim veličinama.

ESENCIJA BLACK BAY SATA

Kao i svi drugi modeli u liniji Black Bay, Black Bay 32, 36 i 41 modeli usvajaju TUDOR kazaljke karakterističnog uglatog oblika, kolekcionarima poznate kao “pahulja”, koje se po prvi puta pojavljuju 1969. u TUDOR katalogu. Rezultat suptilnog spoja tradicionalne estetike i suvremenog urarstva, Black Bay linija daleko je od toga da bude samo ponovno izdanje klasika. Ostajući čvrsto usidrena u sadašnjosti, okuplja skoro sedamdeset godina ronilačkih satova TUDOR. Iako je neo-vintage koncepcije, njihove tehnike proizvodnje, pouzdanosti, robusnosti i kvalitete u skladu su s današnjim najrigoroznijim zahtjevima industrije.

Tudor Black Bay 41 Ref. 79540-0011 - Lifestyle - Mamic 1970
Tudor Black Bay 41 Ref. 79540 © TUDOR

JAMSTVO TUDOR

Od svog stvaranja od strane Hansa Wilsdorfa 1926., i u skladu s njegovom vizijom idealnog urarskog proizvoda, TUDOR nikada nije prestao proizvoditi najsnažnije, izdržljive, pouzdane i precizne satove koji danas postoje. Potaknut ovim iskustvom i siguran u znanje o vrhunskoj kvaliteti svojih satova, TUDOR nudi petogodišnje jamstvo za sve svoje proizvode prodane nakon 1. siječnja 2020. Ovo jamstvo ne zahtijeva registraciju sata niti bilo kakve provjere održavanja te je prenosiv. Svi TUDOR proizvodi kupljeni između 1. srpnja 2018. i 31. prosinca 2019. dobit će stoga 18-mjesečno produljenje jamstva, odnosno ukupno tri i pol godine. TUDOR također preporučuje da se njegovi satovi servisiraju otprilike svakih 9 do 10 godina, ovisno o modelu i opsegu njegove svakodnevne uporabe. 

Za sve upite o TUDOR novitetima 2021. pozivamo vas da nas kontaktirate telefonom na +385 1 487 0700 ili emailom na info@mamic.com.hr

Tudor katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog

Mamić na Instagramu

Pratite nas