04 siječnja, 2021

Rolex Sky-Dweller u Everose zlatu

Rolex Sky-Dweller Ref. 326935-0007 - Mamic 1970

Elegantan sat za svjetske putnike, Oyster Perpetual Sky-Dweller Ref. 326935, u 18-karatnom Everose zlatu očaravajući je sat revolucionarnog dizajna.

OYSTER PERPETUAL SKY-DWELLER U EVEROSE ZLATU

Rolex predstavlja Oyster Perpetual Sky-Dweller, s referentnim brojem 326935, klasičan sat za svjetske putnike, u 18-karatnom Everose zlatu i brojčanicima intenzivno bijele, čokoladne ili slate grey boje. Brojčanik krase pravokutne oznake sati i izdužene kazaljke, kao i prikaz Chromalight s dugotrajnom svjetlosti koja unaprjeđuje čitljivost.

Tehnološko remek-djelo Sky-Dweller pruža, na neviđen i krajnje originalan način, informacije koje svjetski putnici trebaju kako bi lako pratili vrijeme.

EVEROSE ZLATO

Rolex zlato uistinu je jedinstveno. Izrađeno je od najčišćih materijala, pedantno pregledano u in-house laboratoriju s najsuvremenijom tehnologijom. Ovi metali oblikuju se u loncu na preko 1,000°C prema strogo čuvanim formulama za proizvodnju 18-karatne žute, bijele i Everose slitine zlata karakteristične za Rolex.

Kako bi očuvali ljepotu satova u rozom zlatu, Rolex je kreirao i patentirao novu leguru koju sami proizvode u vlastitim ljevaonicama: Everose zlato, koje svoju jedinstvenu nijansu roze boje duguje svojoj kompoziciji. Predstavljeno 2005. koristi se na svim satovima Rolex u 18-karatnom rozom zlatu, kao i posebnom spoju materijala, Everose Rolesoru. 

Kako bi očuvali ljepotu satova u rozom zlatu, Rolex je kreirao i patentirao novu leguru: Everose zlato, koje svoju jedinstvenu nijansu roze boje duguje svojoj kompoziciji.

Rolex Everose Gold - Mamic 1970
Zlato Everose © Rolex

BOGATSTVO STRUČNOSTI  

Elegantan sat za svjetske putnike, Sky-Dweller istovremeno prikazuje vrijeme u dvije vremenske zone i ima godišnji kalendar. Referentno vrijeme u 24-satnom formatu prikazuje se putem ekscentričnog diska, a lokalno vrijeme očitava se pomoću uobičajenih središnjih kazaljki. Godišnji kalendar, naziva Saros, automatski razlikuje mjesece od 30 do 31 dan. Njime upravlja patentirani mehanizam koji se ističe inovativnim prikazom: mjeseci u godini prikazani su u 12 otvora duž opsega brojčanika, a tekući mjesec označen je crvenom bojom. Trenutna promjena datuma povezana je s lokalnim vremenom.

24-satni prikaz diska omogućuje putnicima da jasno razlikuju dnevne sate od noćnih sati u udaljenoj vremenskoj zoni.

Rolex Sky-Dweller Ref. 326935-0005 - Mamic 1970
Rolex Sky-Dweller Ref. 326935 © Rolex

PRIKAZ CHROMALIGHT

Svjetleći prikaz brojčanika Chromalight je inovacija koja unaprjeđuje vidljivost u mračnim okruženjima. Sky-Dweller dolazi s prikazom Chromalight: kazaljke i oznake sati premazane su ili ispunjene svjetlećim materijalom koji emitira dugotrajan plavi sjaj u mračnim uvjetima.

Kazaljke i oznake sati premazane su ili ispunjene svjetlećim materijalom koji emitira dugotrajan plavi sjaj u mračnim uvjetima.

9001 MEHANIZAM

Sky-Dweller Ref. 326935 opremljen je kalibrom 9001, samonavijajućim mehaničkim mehanizmom kojeg je u potpunosti razvio i proizveo Rolex. Zaštićen sa sedam patenata, jedan je od najkompleksnijih kalibara koje je ikad razvio Rolex. Njegova arhitektura, kvaliteta proizvodnje i inovativne značajke čine ga preciznim i pouzdanim.

Kalibar 9001 nudi rezervu snage od približno 72 sata.

Rolex 9001 Movement - Mamic 1970
9001 mehanizam © Rolex

OZNAKA SUPERLATIVE CHRONOMETER

Kao i svi Rolex satovi, svaki Sky-Dweller certificiran je oznakom Superlative Chronometer koju je 2015. redefinirao Rolex. Ova ekskluzivna oznaka potvrđuje da je svaki sat, koji napušta radionice tvrtke, uspješno prošao niz testova koje Rolex provodi u vlastitim laboratorijima prema vlastitim kriterijima. Ovi certifikacijski testovi primjenjuju se na potpuno sastavljenom satu, nakon umetanja mehanizma, jamčeći superlativne performanse na zapešću u smislu preciznosti, rezerve snage, vodootpornosti i samonavijanja. Preciznost Rolex superlativnog kronometra je unutar -2/+2 sekunde dnevno ili dvostruko više od službenog kronometra. 

Status Superlative Chronometer simbolizira zeleni pečat koji dolazi sa svakim Rolex satom i sparen je s petogodišnjim međunarodnim jamstvom. 

Superlative Chronometer © Rolex
Podijeli

Rolex katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog
Rolex Corner at Mamic 1970

Službeni Rolex distributer

Butik Mamić u Zagrebu ponosan je član svjetske mreže službenih Rolex distributera kojima je dozvoljena prodaja i održavanje satova Rolex. Potvrđujemo autentičnost Vašeg novog Rolex sata i podupiremo petogodišnje međunarodno jamstvo s potrebnim vještinama, tehničkim iskustvom i posebnom opremom.

Otkrijte više i posjetite nas u našem Rolex showroomu u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vas voditi kroz raspon Rolex kolekcija kako bismo Vam pomogli pronaći idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Pratite nas