26 listopada, 2018

Rolex Cosmograph Daytona izložba u Zagrebu

Rolex Daytona Exhibition Hotel Esplanade Zagreb - Mamic 1970

Povodom velike proslave 40. godišnjice partnerstva s Rolexom, organizirana je ekskluzivna Rolex Cosmograph Daytona izložba kako bi se pružilo očaravajuće iskustvo u znak zahvalnosti za podršku i lojalnost brendu tijekom četiri desetljeća.

IZLOŽBA ROLEX COSMOGRAPH DAYTONA

Velika izložba Rolex Oyster Perpetual Daytona posvećena strasti za brzinom i moto sportu koji su inspirirali ovu ikonu kronograf sata inaugurirana je na svečanom događanju te je bila otvorena za posjetitelje od 28. rujna do 29. rujna 2018. u luksuznom hotelu Esplanade Zagreb. Impresivna izložba privukla je na stotine posjetitelja i ljubitelja satova.

Kroz niz panela i interaktivnih prikaza, izložba se vraćala korijenima i evoluciji privlačnog Cosmograph Daytona sata, nazvanog po gradu na Floridi (SAD), koji je sinonim za brzinu i cijenjen je od strane najbržih svjetskih vozača utrka i entuzijasta.

Posjetitelji jedinstvene Daytona izložbe imali su jedinstvenu priliku uživo vidjeti i diviti se i iznimno traženom satu Rolex Cosmograph Daytona u Oyster čeliku, opremljenom monoblok Cerachrom prstenom u crnoj keramici kombinirajući tehničku izvrsnost i performanse koje su poznate za Rolex s karakterističnom estetikom inspiriranom jedinstvenim naslijeđem ovog modela.

Kroz niz panela i interaktivnih prikaza, izložba se vraćala korijenima i evoluciji privlačnog Cosmograph Daytona sata.

ROLEX COSMOGRAPH DAYTONA

Sat Rolex Cosmograph Daytona predstavljen 1963. stvoren je za utrke. Vrlo brzo ostvario je nevjerojatan uspjeh u svijetu moto sporta zahvaljujući svojoj pouzdanosti i performansama. Poznat samo kao „Daytona“, sat je stekao titulu ikone kao jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih kronografa na svijetu.

Daytona je izazivačko ime koje je stvorilo vlastitu legendu, temeljenu na zemljanim rekordima u brzini, ultra snažnim motorima i utrkama na tvrdom pijesku.

Više od 50 godina nakon stvaranja, Cosmograph Daytona i dalje se razvija. Rolex nikad nije promijenio svoj pristup: nastoji dizajnirati i izraditi kronograf koji najbolje odgovara traganju branda za savršenstvom.

Sat Rolex Cosmograph Daytona predstavljen 1963. stvoren je za utrke. Vrlo brzo ostvario je nevjerojatan uspjeh u svijetu moto sporta zahvaljujući svojoj pouzdanosti i performansama.

Rolex Daytona Exhibition Hotel Esplanade Zagreb - Mamic 1970
Rolex Cosmograph Daytona izložba

Rolex katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog
Rolex Corner at Mamic 1970

Službeni Rolex distributer

Butik Mamić u Zagrebu ponosan je član svjetske mreže službenih Rolex distributera kojima je dozvoljena prodaja i održavanje satova Rolex. Potvrđujemo autentičnost Vašeg novog Rolex sata i podupiremo petogodišnje međunarodno jamstvo s potrebnim vještinama, tehničkim iskustvom i posebnom opremom.

Otkrijte više i posjetite nas u našem Rolex showroomu u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vas voditi kroz raspon Rolex kolekcija kako bismo Vam pomogli pronaći idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Pratite nas