26 listopada, 2018

Gala event – 40 godina partnerstva s Rolexom

Mamic Rolex Partnership 40th Anniversary Hotel Esplanade Zagreb - Mamic 1970

Kao ponosni zastupnik i član Rolex obitelji, proslavili smo u hotelu Esplanade Zagreb veliki jubilej, 40. godišnjicu partnerstva s Rolexom.

MAMIĆ 1970 I ROLEX

Kao ponosni zastupnik i član Rolex obitelji, proslavili smo u hotelu Esplanade Zagreb veliki jubilej, 40. godišnjicu partnerstva s Rolexom, švicarskim proizvođačem satova sa sjedištem u Ženevi, koji ima globalnu reputaciju za izvrsnost u kvaliteti, pouzdanosti i preciznosti svojih satova. U sklopu proslave održala se i svečana inauguracija velike Rolex Daytona izložbe koja se po prvi put održala u Hrvatskoj a daje potpuni uvid u priču ovog legendarnog kronografa.

Kroz kratku video priču, napravljenu posebno za ovu prigodu, uzvanici su imali priliku upoznati se sa poviješću tvrtke Mamić 1970, koju je započeo osnivač Pero Mamić s velikim partnerstvom s Rolexom zahvaljujući besprijekornoj stručnosti i profesionalizmu.

Uzvanici su imali priliku upoznati se sa poviješću tvrtke Mamić 1970, koju je započeo osnivač Pero Mamić s velikim partnerstvom s tvrtkom Rolex zahvaljujući besprijekornoj stručnosti i profesionalizmu.

SVEČANA VEČERA

Večer za pamćenje organizirana za naše dugogodišnje klijente i poslovne partnere okupila je uvažene goste iz gospodarskog, kulturnog, znanstvenog i športskog života.

Među uvaženim gostima bila je i Nj.E. gospođa Emilija Georgieva Regamey, veleposlanica Švicarske u Hrvatskoj kojoj je ovo ujedno bilo i prvo službeno događanje od preuzimanja dužnosti. Gospođa Georgieva Regamey istaknula je kako joj je izrazito drago svjedočiti našoj uspješnoj suradnji s Rolexom, okosnicom švicarskog gospodarstva, koja traje već impozantnih 40 godina te nadodala kako obje kompanije povezuje ista nit, a to je težnja ka izvrsnosti u svakom segmentu poslovanja.

Velika je čast i odgovornost surađivati s Rolexom kroz sve ove godine. Profesionalizam, odgovornost i ljubav prema poslu vodili su me kroz sve ove godine, a upravo te odlike nastojim prenijeti i ostalim članovima tima koji uspješno nastavljaju obiteljski posao i partnerstvo s Rolexom.

Pero Mamić

Uz poseban gastronomski doživljaj za koji je bila zadužena Ana Grgić, chef restorana hotela Esplanade Zagreb, okupljeni su imali prilike uživati i u ambijentalnim zvukovima jednog od najtalentiranijih mladih glazbenika domaće scene, Vlahe Arbulića.

ROLEX DAYTONA IZLOŽBA

Poseban trenutak večeri uslijedio je kada je moderatorica večeri, glumica Bojana Gregorić, najavila otvorenje jedinstvene Rolex Daytona izložbe posvećenu strasti za brzinom i moto sportu koji su inspirirali ovu ikonu kronograf sata.

Rolex Daytona izložba po prvi put je organizirana u Hrvatskoj kako bi se obilježila ova posebna prigoda te pružilo očaravajuće iskustvo kao znak zahvalnosti za podršku i lojalnost brendu tijekom četiri desetljeća.

Velika Rolex Daytona izložba bila je otvorena za javnost u petak, 28. rujna te subotu 29. rujna 2018. godine. Zahvaljujući svojoj posebnosti i atraktivnosti izložba je privukla na stotine posjetitelja. Ljubitelji satova kroz niz interaktivnih panela uživali su proučavajući jedinstvenu priču ovog legendarnog kronografa te su imali posebnu priliku vidjeti neke od najatraktivnijih Rolex Cosmograph Daytona modela.

Poseban trenutak večeri uslijedio je kada je moderatorica večeri, glumica Bojana Gregorić, najavila otvorenje jedinstvene Rolex Daytona izložbe posvećenu strasti za brzinom i moto sportu koji su inspirirali ovu ikonu kronograf sata.

Rolex Daytona Exhibition Hotel Esplanade Zagreb - Mamic 1970
Rolex Daytona izložba

Zahvaljujemo se našim klijentima i partnerima na povjerenju tijekom svih ovih 40 godina i godinama koje s veseljem iščekujemo.

Mamić 1970

Rolex katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog
Rolex Corner at Mamic 1970

Službeni Rolex distributer

Butik Mamić u Zagrebu ponosan je član svjetske mreže službenih Rolex distributera kojima je dozvoljena prodaja i održavanje satova Rolex. Potvrđujemo autentičnost Vašeg novog Rolex sata i podupiremo petogodišnje međunarodno jamstvo s potrebnim vještinama, tehničkim iskustvom i posebnom opremom.

Otkrijte više i posjetite nas u našem Rolex showroomu u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vas voditi kroz raspon Rolex kolekcija kako bismo Vam pomogli pronaći idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Pratite nas