02 prosinca, 2017

Mamić 1970 x Rolex – Svečano otvorenje

Mamic 1970 Otvorenje Novi Rolex Butik Zagreb Mira Mamić Stefan Estermann Pero Mamić Jan Pivac - Mamic 1970

Bilo nam je neizmjerno zadovoljstvo okupiti svoje cijenjene  klijente, najbliže poslovne partnere i drage prijatelje na svečanoj inauguraciji našeg novog butika i servisnog centra u Zagrebu u prestižnoj ulici Frane Petrića 7.

SVEČANO OTVORENJE

Prilikom govora, Veleposlanik Švicarske u Republici Hrvatskoj, njegova ekscelencija gospodin Stefan Estermann, istaknuo je kako je naša obitelj Mamić istinski ambasador Švicarske u Republici Hrvatskoj kroz svoje dugogodišnje djelovanje i suradnju s Rolexom, koji je pojam švicarskog gospodarstva. Nakon simboličnog rezanja zelene svilene vrpce, okupljeni na otvorenju imali su priliku ekskluzivno razgledati novootvoreni butik, družiti se i zabaviti uz vrhunska vina i prigodnu zakusku.

Prekrasnim ambijentom i posebnom atmosferom novi butik oduševio je brojne uzvanike iz gospodarskog, znanstvenog, kulturnog i sportskog svijeta, koji su s nestrpljenjem dočekali novu poslovnicu u centru Zagreba.

Obitelj Mamić istinski ambasador Švicarske u Republici Hrvatskoj kroz svoje dugogodišnje djelovanje i suradnju s Rolexom, koji je pojam švicarskog gospodarstva.

Stefan Estermann, Veleposlanik Švicarske u Republici Hrvatskoj

ROLEX CELLINI MOONPHASE

Okupljene na eventu posebno je oduševio Rolex Cellini Moonphase, novi model Cellini kolekcije koji ima ekskluzivan prikaz mjesečevog ciklusa. Cellini Moonphase ima kućište promjera 39 mm, te dolazi isključivo u 18-karatnom Everose zlatu. Novi Rolex Cellini Moonphase prikazuje mjesečeve mijene na ručno rađenom plavom emajliranom brojčaniku s punim mjesecom od meteorita. Rolex patentirani moonphase modul astronomski je točan 122 godine, nakon čega je potrebno napraviti korekciju od samo jednog dana.

Okupljene na eventu posebno je oduševio Rolex Cellini Moonphase, novi model Cellini kolekcije koji ima ekskluzivan prikaz mjesečevog ciklusa.

Rolex Cellini 50535-0002 - Mamic 1970
Rolex Cellini Moonphase

Rolex katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog
Rolex Corner at Mamic 1970

Službeni Rolex distributer

Butik Mamić u Zagrebu ponosan je član svjetske mreže službenih Rolex distributera kojima je dozvoljena prodaja i održavanje satova Rolex. Potvrđujemo autentičnost Vašeg novog Rolex sata i podupiremo petogodišnje međunarodno jamstvo s potrebnim vještinama, tehničkim iskustvom i posebnom opremom.

Otkrijte više i posjetite nas u našem Rolex showroomu u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vas voditi kroz raspon Rolex kolekcija kako bismo Vam pomogli pronaći idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Pratite nas