21 ožujka, 2018

Baselworld 2018 – Novi Rolex satovi

Rolex Datejust 31 278289RBR 0005 - Mamic 1970

Predstavljamo Vam nove Rolex satove prezentirane na Baselworldu 2018. Istražite najnovije modele Rolex Oyster linije.

ROLEX GMT-MASTER II

Zvijezda sajma Baselworld 2018 – novi Rolex GMT-Master II Ref. 126710BLRO u čeliku, s Jubilee narukvicom.

Novi GMT-Master II satovi opremljeni su novim mehanizmom 3285. Ovaj mehanizam karakteriziraju izvanredne performanse preciznosti te garantira rezervu snage od otprilike 70 sati.

Ekskluzivo Rolex 18-karatno Everose zlato dolazi i u liniji GMT-Master II u verziji u potpunosti u 18-karatnom zlatu ili u verziji Everose Rolesora spajajući čelik Oyster i 18-karatno Everose zlato.

GMT-Master modeli dolaze u 18-karatnom Everose zlatu, Everose Rolesoru i čeliku Oyster.

ROLEX DATEJUST 36

Nova generacija Oyster Perpetual Datejust 36 modela opremljena je redizajniranim kućištem. Dostupni su u verzijama Everose i žutog Rolesora – kombinacijama čelika i 18-karatnog Everose ili žutog zlata. Rolex Datejust 36 nudi velik izbor brojčanika.

Novi Datejust 36 modeli opremljeni su kalibrom 3235. Ovaj mehanizam, koji je preteča urarske industrije, sadrži Chronergy escapement i nudi rezervu snage od otprilike 70 sati.

Nova generacija Oyster Perpetual Datejust 36 dolazi u Everose zlatu ili žutom Rolesoru i ima veliki izbor brojčanika.

ROLEX DATEJUST 31

U 18-karatnom bijelom, žutom ili Everose zlatu, novi Oyster Perpetual Datejust 31 dostupan je s redizajniranim kućištem, te s prstenom s dijamantima.

Novi Datejust 31 modeli po prvi put su opremljeni kalibrom 2236.

Jedna verzija u 18-karatnom bijelom zlatu pridružuje mother-of-pearl brojčanik i dijamantne oznake sati. Druga, u 18-karatnom žutom zlatu dolazi s malahit brojčanikom i rimskim brojkama VI i IX u 18-karatnom zlatu s dijamantima dok je verzija u 18-karatnom Everose zlatu predstavljena s dijamantnim brojčanikom i ulegnutim rozim mother-of-pearl leptirićima.

U 18-karatnom bijelom, žutom ili Everose zlatu, novi Oyster Perpetual Datejust 31 dostupan je s redizajniranim kućištem, te s prstenom s dijamantima.

ROLEX COSMOGRAPH DAYTONA

Nova Oyster Perpetual Cosmograph Daytona, u 18-karatnom Everose zlatu, obogaćena je dragim kamenjem. Umjesto slavne tahimetrijske skale, prsten je ukrašen s 36 gradacijskih safira u duginim bojama.

Jedanaest baguette safira koji čine oznake sata ujednačeni su s dragim kamenjem na prstenu. Tradicionalni brojači kronografa u rozim su zlatnim kristalima dok je kućište ukrašeno s 56 dijamanata.

Nova Rolex Cosmograph Daytona opremljena je s 4130 mehanizmom i rezervom snage od otprilike 72 sati.

Nova Oyster Perpetual Cosmograph Daytona, u 18-karatnom Everose zlatu, obogaćena je dragim kamenjem. Prsten je ukrašen s 36 gradacijskih safira u duginim bojama.

ROLEX DEEPSEA

Novi Oyster Perpetual Rolex Deepsea s brojčanikom D-Blue dolazi s 44 mm kućištem i redizajniranim mogicama kućišta i stranama kućišta. Šira Oyster narukvica opremljena je sigurnosnom kopčom Oysterlock. Rolex Deepsea predstavljen je s 3235 mehanizmom i pruža rezervu snage od otprilike 70 sati.

Novi Oyster Perpetual Rolex Deepsea s D-Blue brojčanikom dolazi s 44 mm kućištem i redizajniranim mogicama kućišta i stranama kućišta.

Rolex katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog
Rolex Corner at Mamic 1970

Službeni Rolex distributer

Butik Mamić u Zagrebu ponosan je član svjetske mreže službenih Rolex distributera kojima je dozvoljena prodaja i održavanje satova Rolex. Potvrđujemo autentičnost Vašeg novog Rolex sata i podupiremo petogodišnje međunarodno jamstvo s potrebnim vještinama, tehničkim iskustvom i posebnom opremom.

Otkrijte više i posjetite nas u našem Rolex showroomu u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vas voditi kroz raspon Rolex kolekcija kako bismo Vam pomogli pronaći idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Pratite nas