27 kolovoza, 2020

Novi Rolex satovi – 1. rujna 2020.

Rolex Unveiling New Watches 2020 - Mamic 1970

Uzbudljiva vijest o predstavljanju novih Rolex satova 1. rujna 2020. oduševila je svakog ljubitelja satova.

NOVI ROLEX SATOVI 2020 

Iako je predstavljanje noviteta bilo odgođeno uslijed svjetske situacije Rolex je nedavno obavijestio javnost kako će noviteti ipak biti predstavljeni 1. rujna 2020. Prezentacija novih Rolex satova održat će se digitalno, putem službene Rolex web stranice i društvenih mreža, a sve novitete imat ćete priliku vidjeti i na našoj web stranici kao i na @mamic1970 društvenim mrežama. Prethodnih godina novi Rolex satovi predstavljani su na sajmu Baselworld, najvećem sajmu luksuznih satova i nakita. Posljednje novitete predstavljene 2019. možete istražite na linku. 

ROLEX OSNIVA VLASTITI SAJAM SATOVA

Rolex je šokirao svijet viješću kako nakon više od 80 godina sudjelovanja napušta sajam Baselworld. Također, nakon vijesti o napuštanju Baselworlda, uslijedila je novost o osnivanju novog, vlastitog sajma s najvećim brendovima kao što su Tudor i Patek Phillipe, o čemu više možete istražiti na linku. 

Uzbuđeni smo zbog neočekivanog predstavljanja novih Rolex satova te jedva čekamo otkriti što nam dolazi 1. rujna 2020. godine.

Rolex Stand Baselworld Mamic 1970
Baselworld © Rolex

Podijeli

Rolex katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog
Rolex Corner at Mamic 1970

Službeni Rolex distributer

Butik Mamić u Zagrebu ponosan je član svjetske mreže službenih Rolex distributera kojima je dozvoljena prodaja i održavanje satova Rolex. Potvrđujemo autentičnost Vašeg novog Rolex sata i podupiremo petogodišnje međunarodno jamstvo s potrebnim vještinama, tehničkim iskustvom i posebnom opremom.

Otkrijte više i posjetite nas u našem Rolex showroomu u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vas voditi kroz raspon Rolex kolekcija kako bismo Vam pomogli pronaći idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Pratite nas