26 rujna, 2021

Otkrijte kolekciju Damiani D.Side

Damiani D.Side collection

Kolekcija D.Side, prepoznatljiva po dva koncentrična kruga ujedinjena cijelim dijamantima i draguljem koji odiše luksuzom i sjajem.

DRAGULJARSKA KUĆA DAMIANI

Obitelj Damiani dizajnira i proizvodi dragocjeni i jedinstveni nakit već tri generacije. Od ranog djetinjstva gledali su kako se izrađuje nakit, dijamanti i drago kamenje, učeći kako voljeti profesiju i njene tajne i prije nego što su počeli raditi u tvrtki.  Ovi bezvremenski dragulji se i danas se ručno izrađuju u Italiji.

“Vjerujem da su razlozi našeg uspjeha naš snažan identitet, velike proizvodne vještine i originalni dizajn, oživljen velikom strašću.”

Guido Damiani
D.Side nakit, Draguljarska kuća © Damiani

KOLEKCIJA D.SIDE

Označavajući više od geometrijske čistoće, krug je univerzalni simbol, prepun referenci na vječnost i uzajamnu želju da to postanemo. Upravo ovo je inspiracija iza kolekcije Damiani D.Side, sada obogaćene živahnim, razigranim ogrlicama, narukvicama, prstenjem i naušnicama – dodacima ženstvenosti koji ujedinjuju prepoznatljivu prirodu D.Side kolekcije s emocijom.

U 2010., Damiani je proslavio deset godina uspjeha kolekcije D.Side uz solitaire koji su stvorili majstori zlatari i Brad Pitt. 

Uz snažan Damianijev identitet, izvrsnu izradu i originalni dizajn, sve oživljeno nepokolebljivom strašću, svaki komad nakita zajamčeno će biti jedinstveno i neponovljivo umjetničko djelo. Luksuzni nakit D.Side pruža otmjen i bezvremenski dodatak vašem stilu dok njihov oblik slavi ljubav. Dva koncentrična kruga  ručno izrađena u 18-karatnom zlatu i platini, ujedinjeni su u paru dijamanata punog reza i ukrašeni s dijamantom solitaire oblika koji donosi raskoš i sjaj. 

Damiani D.Side mother of pearl earrings and necklace
D.Side ogrlica i naušnice sa sedefom, Draguljarska kuća © Damiani

DIJAMANTNE OGRLICE D.SIDE

Dijamantne ogrlice D.Side, izrađene u 18-karatnom zlatu i ukrašene dijamantima, odišu razigranim i suvremenim dizajnom. Ova bezvremenska i elegantna kolekcija donosi raznolike luksuzne modele ogrlica stoga odaberite svoju omiljenu i nosite je u bezbroj prilika.

DIJAMANTNE NARUKVICE D.SIDE

Damiani narukvica D.Side ručno je izrađena u 18-karatnom zlatu te predstavlja izvanredan dodatak svakoj kolekciji ukrasa za ruke. Dijamanti koji okružuju sedef i crni oniks, naglašavaju njihovu posebnost i ljepotu.

DIJAMANTNO PRSTENJE D.SIDE

Dizajn vjenčanog prstenja D.Side izaziva zavjet ljubavi spajajući dvije osobe pokazujući to u dva koncentrična zlatna kruga, spojena brilijantnim rezanim dijamantima u posebnim polumjesečnim nosačima, za elegantan i dragocjen učinak. Obećanje zauvijek prikazano je u modernom, ali romantičnom jeziku označeno 18-karatnim bijelim, žutim i ružičastim zlatom te personalizirano s 5 dijamanata sa svake strane.

DIJAMANTNE NAUŠNICE D.SIDE

Jednostavne ili ukrašene dragocjenim draguljima i dijamantima, viseće ili male naušnice savršen su saveznik za elegantne i sofisticirane žene. Ukrasite se elegantnim i modernim nakitom koji će istaknuti vašu ljepotu.

Damiani Margherita

Službeni Damiani distributer

Nakit Damiani savršen je odraz talijanskog šarma i pristupa životu. Profinjen, bezvremenski i inovativan, ovaj nakit istodobno je jedinstven i uočljiv. Njegov svaki detalj predstavlja tradiciju i strast obitelji Damiani prema zlatarskoj umjetnosti koje traju već tri generacije. Nagrađivan raznim prestižnim nagradama poput Diamond International i Vogue Joyas, Damiani na najbolji način predstavlja oznaku „Made in Italy“.

Istražite čaroban svijet luksuznog dijamantnog nakita Damiani u našem butiku Mamić 1970 u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vam predstaviti prestižne Damiani kolekcije kako bismo Vam pomogli pronaći idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Pratite nas