01 rujna, 2021

Selekcija Vjenčanog Nakita Damiani

Damiani Bridal Collection

Damiani reinterpretira koncept tradicionalnog nakita na naljepši način kroz svoju Bridal kolekciju.

DRAGULJARSKA KUĆA DAMIANI 

Obitelj Damiani dizajnira i proizvodi dragocjeni i jedinstveni nakit već tri generacije. Od ranog djetinjstva gledali su kako se izrađuje nakit i izrađuju dijamanti i drago kamenje, učeći kako voljeti profesiju i njene tajne i prije nego što su počeli raditi u tvrtki.

Damiani dijamant je za cijeli život: vječnost koja blista najvećom čistoćom, štiteći obećanje ljubavi.

Svaki dragulj Damiani rezultat je minucioznog kreativnog procesa i jedinstvenog dizajna, uz veliku pozornost prema detaljima, izvrsnu izradu i upotrebu visokokvalitetnih dragulja. Dragulji se i danas se ručno izrađuju u Italiji. Uz snažan Damianijev identitet, izvrsnu izradu i originalni dizajn, sve oživljeno nepokolebljivom strašću, svaki komad nakita zajamčeno će biti jedinstveno i neponovljivo umjetničko djelo.

Ručno Izrađen Nakit,Draguljarska kuća © Damiani 

DAMIANI BRIDAL KOLEKCIJA 

Damiani izrađuje dijamantni nakit i vjenčano prstenje gotovo stoljeće, te na najljepši način reinterpretira pojam tradicionalnog nakita, simbola obećanja vječne ljubavi, u suvremeno umjetničko djelo. Jednostavno postignite bezvremensku eleganciju i beskrajnu ljepotu na vaš poseban dan.

DAMIANI ZARUČNIČKO PRSTENJE

Damiani je predstavio nekoliko privlačnih modela zaručničkog prstenja s jakim emocionalnim utjecajem.  Svaki solitaire može postati oblikom vaših želja; u zlatu ili platini, izraz je ostvarenja snova i nositelj najljepših emocija. Ručno i precizno postavljeni dijamanti s lakoćom dolaze do izražaja i naglašavaju raskoš dijamantnog kamena.

Damiani je jedina tvrtka na svijetu koja je primila čak 18 Diamonds International Awards, svjetske Oskare za nakit.

DAMIANI VJENČANO PRSTENJE

Svaki vjenčani prsten ukrašen je ležištem malog dijamanta, simbolom kuće i vrijednosti trenutka važnog poput vašeg dana vjenčanja. Vjenčani prsten se može personalizirati po vašim željama kako. Izrađeni u 18-karatnom zlatu pružaju jedinstvenu ljepotu kroz različite boje zlata. Žuto zlatu pruža profinjen i bezvremenski izgled, bijelo zlato je elegantno i ružičasto zlato je za ljubitelje romantičnog i retro stila. 

Svaki vjenčani prsten ukrašen je malim dijamantom, potpisom Damiania i simbolom vrijednosti trenutka važnog kao i dan vašeg vjenčanja.

Damiani također donosi vjenčano prstenje izrađeno u platini. Gustina, čistoća i rijetkost čine da prsten od platine bude izuzetno vrijedan i siguran, stoga  može trajati godinama. Osim toga, njen satenski sjaj i prekrasna mekana bijela nijansa imaju prirodan, očaravajući izgled.

Damiani Margherita

Službeni Damiani distributer

Nakit Damiani savršen je odraz talijanskog šarma i pristupa životu. Profinjen, bezvremenski i inovativan, ovaj nakit istodobno je jedinstven i uočljiv. Njegov svaki detalj predstavlja tradiciju i strast obitelji Damiani prema zlatarskoj umjetnosti koje traju već tri generacije. Nagrađivan raznim prestižnim nagradama poput Diamond International i Vogue Joyas, Damiani na najbolji način predstavlja oznaku „Made in Italy“.

Istražite čaroban svijet luksuznog dijamantnog nakita Damiani u našem butiku Mamić 1970 u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vam predstaviti prestižne Damiani kolekcije kako bismo Vam pomogli pronaći idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Pratite nas