02 studenoga, 2021

Bezvremenski švicarski sat TUDOR 1926

TUDOR Watch 1926 - Mamic 1970

Tudor odaje počast svom podrijetlu i tradiciji izrade satova linijom 1926, kolekcijom bezvremenskih, klasičnih i elegantnih mehaničkih satova. 

BEZVREMENSKI I ELEGANTAN

Nazvana po godini u kojoj je marku TUDOR stvorio osnivač Rolexa Hans Wilsdorf, bezvremenska i elegantna linija TUDOR 1926 dočarava srž brenda, odražavajući svijet vrhunske švicarske izrade satova u kojem mehanička izvrsnost ide ruku pod ruku s trajnom sofisticiranošću.

Linija TUDOR 1926 dočarava srž brenda, odražavajući svijet vrhunskog švicarskog urarstva.

RELJEFNI BROJČANIK: NASLJEĐE TUDOR

Brojčanici modela 1926, lijep su primjer temeljite pažnje za detalje Tudora. Zaobljen za dašak vintage stila i ukrašen u sredini, nježno reljefni dizajn podsjeća na temelje Tudora, u suptilnom kontrastu s glatkom minutnom ljestvicom. Dostupni u srebrnojopalinebijeloj ili crnoj boji, ovi brojčanici imaju arapske brojeve za parne brojeve između oznaka za sate u obliku strelice. Postoje i verzije u kojima su neparni brojevi sati postavljeni dijamantima. Bogatstvo detalja na brojčanicima linije 1926 stvara upečatljivu i intrigantnu igru svjetlosti koja savršeno upotpunjuje kazaljke u obliku mača, njihovim odgovarajućim bojama.

METALNA NARUKVICA ILI KOŽNI REMEN

Linija 1926 nudi narukvicu dizajniranu s obzirom na udobnost, profinjenost i kvalitetu. Sastavljena od sedam karika različite veličine, usko prati krivulju zapešća. Njezine su vanjske karike brušene, dok su one u sredini polirane – raznovrsna završna obrada koja poboljšava elegantan izgled sata. Pedantno sastavljena u skladu s Tudorovom dugogodišnjom vještinom u urarskom području, narukvica je fleksibilna i čvrsta.

Kao alternativa narukvici, svi modeli u liniji 1926 također su dostupni sa smeđim kožnim remenom obloženim gumom za dodatnu udobnost i povećanu izdržljivost.

Tudor 1926 bracelets, © Tudor

TRADICIONALAN SAT ZA ŽENE I MUŠKARCE

Vjerni švicarskoj tradiciji izrade satova i kolekciji TUDOR, modeli linije 1926 opremljeni su samonavijajućim mehaničkim mehanizmima koji su se pokazali robusnima i pouzdanima. Tradicionalna oznaka “ROTOR SELF-WINDING” na brojčaniku izravna je referenca na ovu karakteristiku. Fino ukrašeni, s 38-satnom rezervom snage, sadrže sate, minute i sekunde, kao i datum u prozoru za datum na 3 sata. Ponuđena u čeliku ili čeliku i zlatu, linija 1926 dolazi u četiri veličine – 28 mm, 36 mm, 39 mm i 41 mm. Dizajniran je za žene i muškarce kako bi odgovarao svim veličinama zapešća, imajući na umu one koji vole lijepe stvari. Kućište je izrađeno u čeliku, cijelo polirano i vodootporno do 100 metara (330 stopa). Sve su četiri veličine kućišta dostupne s detaljima od 4N ružičastog zlata koji uljepšavaju prsten i krunicu za navijanje te ističu detalje brojčanika. 

Dizajniran je za žene i muškarce kako bi odgovarao svim veličinama zapešća, imajući na umu one koji vole lijepe stvari.

JAMSTVO TUDOR

Od svog stvaranja od strane Hansa Wilsdorfa 1926., i u skladu s njegovom vizijom idealnog urarskog proizvoda, TUDOR nikada nije prestao proizvoditi najsnažnije, izdržljive, pouzdane i precizne satove koji danas postoje. Potaknut ovim iskustvom i siguran u znanje o vrhunskoj kvaliteti svojih satova, TUDOR nudi petogodišnje jamstvo za sve svoje proizvode prodane nakon 1. siječnja 2020. Ovo jamstvo ne zahtijeva registraciju sata niti bilo kakve provjere održavanja te je prenosiv. Svi TUDOR proizvodi kupljeni između 1. srpnja 2018. i 31. prosinca 2019. dobit će stoga 18-mjesečno produljenje jamstva, odnosno ukupno tri i pol godine. TUDOR također preporučuje da se njegovi satovi servisiraju otprilike svakih 9 do 10 godina, ovisno o modelu i opsegu njegove svakodnevne uporabe. 

Tagovi
Podijeli

Tudor katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog
Tudor Corner at Mamic 1970

Službeni Tudor distributer

Butik Mamić u Zagrebu ponosan je član svjetske mreže službenih Tudor distributera kojima je dozvoljena prodaja i održavanje satova Tudor. Potvrđujemo autentičnost Vašeg novog Tudor sata i podupiremo petogodišnje međunarodno jamstvo s potrebnim vještinama, tehničkim iskustvom i posebnom opremom.

Otkrijte više i posjetite nas u našem Tudor showroomu u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vas voditi kroz raspon Tudor kolekcija kako bismo Vam pomogli pronaći idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Pratite nas