http://Rolex%20Crown%20-%20Mamic%201970

Mamić 1970 i Rolex

Mamić 1970 i Rolex dijele izuzetan odnos koji traje kroz vrijeme bez gubitka povezanosti i snage.

PERO MAMIĆ I ROLEX

U 1978. Pero Mamić pozvan je u Ženevu na provjeru znanja i vještina, nakon čega je postao Rolexovim službenim serviserom za Hrvatsku, a kasnije je došlo i zastupstvo za prodaju. Smatra da suradnja s tako velikim luksuznim švicarskim brendom osim velike časti donosi i velike odgovornosti. Zahtjeva profesionalizam, potpunu predanost, iznimno puno rada, kontinuiranu kvalitetu i disciplinu. Ističe da je uvijek važno tražiti način kako biti bolji nego jučer i težiti najboljem.

40 GODINA PARTNERSTVA

Partnerstvo s Rolexom, započeto prije više od 40 godina, zasnovano je na zajedničkim vrijednostima i pristupu poslu kojim se kontinuirano teži dugoročnoj izvrsnosti u svemu što se radi. Temelj poslovanja čini međusobno povjerenje i poštovanje s klijentima kojima se teži pružiti besprijekorna usluga prilikom svake posjete, s ciljem stvaranja dugotrajnih odnosa i osjećaja iznimnog zadovoljstva.

ZAJEDNIČKE VRIJEDNOSTI

Kao i Rolex, obitelj Mamić osim što iznimno poštuje i cijeni tradiciju brenda, veliku važnost pridaje onoj vlastitoj. Pero Mamić, kao začetnik ove lijepe urarske priče, svoje znanje nastavio je prenositi na nove generacije koje nastavljaju razvijati posao i servis vodeći se svjetskim trendovima te donoseći najnovije tehnologije urarske industrije u Hrvatsku.

Pratite nas

Rolex katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog