http://Official%20Rolex%20Service%20Center%20-%20Mamic%201970

Izrađen da traje

JAMSTVO TRAJNOSTI

Rolex satovi osmišljeni su i izrađeni da traju. Od začetka Rolex sata do trenutka kada napušta radionicu, svaki korak njegova razvoja i izrade temelji se na jednom ključnom zahtjevu: kvaliteti. Rezultat je nepostojanje ograničenja životnog vijeka Rolex sata koji se prenosi s generacije na generaciju, živeći nekoliko života.

NEKA VAS VODI STRUČNJAK

S mnogo godina između servisa, vaš sat zaslužuje iznimnu pažnju. Kao ovlašteni Rolex servisni centar, Mamić 1970 posvećen je pružanju prvoklasne postprodajne usluge. Zahvaljujući strogim standardima i stručnošću naših urara, vaš Rolex sat kroz vrijeme zadržava svoje funkcije, kao i vrhunsku pouzdanost i iznimnu ljepotu.

SERVISIRANJE VAŠEG ROLEXA U MAMIĆ 1970

Mamić 1970 ponosan je član svjetske mreže Rolex urara pažljivo odabranih zbog njihovog beskompromisnog profesionalizma i stručnosti. Slijedimo Rolex servisnu proceduru, osmišljenu kako bi osigurala da svaki sat koji napušta Rolex radionicu bude u skladu sa svojim izvornim funkcionalnim i estetskim specifikacijama.

Rolex Servis

VAŠ OVLAŠTENI SERVISNI CENTAR

Urari naše vrhunske radionice obučeni su prema strogim kriterijima izvrsnosti te ih redovito ocjenjuje Rolex. Od prilagođavanja duljine narukvice do restauracije povijesnih satova, svaka vrsta servisne usluge vašeg Rolex sata može se povjeriti u Mamić 1970.

SERVISNA PROCEDURA ROLEX

Rolex servisna procedura osmišljena je kako bi osigurala da svaki sat koji napušta Rolex radionicu bude u skladu sa svojim izvornim funkcionalnim i estetskim specifikacijama. Svaki se mehanizam u potpunosti obnavlja, dok se završnoj obradi svakog kućišta i narukvice temeljito vraća izvorni sjaj. Vremenska preciznost i vodootpornost rigorozno su testirani kako bi se zajamčila razina kvalitete i pouzdanosti kakva se od Rolex sata i očekuje.

Saznajte više

DVOGODIŠNJE SERVISNO JAMSTVO

Nakon kompletnog servisa, vaš Rolex obuhvaća dvogodišnje servisno jamstvo. U jamstvo ne ulaze oštećenja ili kvarovi koji su rezultat nezgode ili lošeg postupanja sa satom. Sve izmjene koje načini treća strana bez Rolexova ovlaštenja, kao i dodavanje bilo kakvih dijelova ili dodataka koje nije proizveo Rolex poništavaju servisno jamstvo.

Sevisiranje vašeg Rolexa

Kontaktirajte Mamić 1970

Kontakt

Pratite nas

Rolex katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog